Umursamama derken (Aha, klavyeyi ters çevirip bir kaç kere bir ucundan defalarca çarpıp içindeki sigara küllerini dökünce düzeldi, A4 Tech netekim) evet, ben de farkındayım ki bundan sonra ne yaparsak yapalım karşı takım taraftarları "Ama ama biz avrupa şampiyünüyüz deyip yıllarca kafamızı ütüleyecekler mantığından bakarsak haklı bir eleştiri gibi görünmekle beraber, bu sene Futbol takımımızın şampiyonluğunda artık bu argümanı kullanamadıklarını, aksine Cas Mas Kas diye bidi bidi ettiklerini hepimiz gördük.
Bu akşam saatlerinde bile, alışveriş yaptığım yerde FB'li sahibinin telefonuna gelen mesajda "Aziz bitti, yarın tutuklanacak" anlamında nasılsa üyesi olduğu Fanatik gazettasından gelen mesajdan sonra çok canım sıkıldı ve NTVspor'u açtırdım. Bu Flaş haberdi ama orada yoktu.
Hemen oradaki bilgisayara baktım, hiç bir yerde böyle bir haber yok. Son olarak Fanatik gazetta bozuntusuna baktım netten, başlık ve içeriğindeki haberin alakası yoktu.
Neyden korkmuştum, eğer haber doğru ise hem bu akşam oynayacağımız FB-GS bayan basket hem de yarın oynayacağımız FB-Vakıf bayan volley maçlarında kızların morali bozulup maçlarını kaybedeceklerdi.
Amaç buydu.
Şimdi 3 Temmuz 2011 tarihinden bu yana bunun gibi, Fenerbahçemiz ne zaman başarı kazansa bu tür haberler anında piyasaya sürüldü.
O kadar ki, Bayan basket takımımız için lig şampiyonluğu bile fayda etmeyecek noktaya getirildi yandaş medya tarafından.
Nasıl da inanılmaz ahlaksızlıklar yapıldı mesela Caner için, takım tam da şampiyonluğa giderken.
Onun için ben burada Vera olayında tepki gösterdim, bunu da kullanacaklar diye.
Sonuç olarak, son 12 yıllık sistem, bizi sürekli bildiğimiz gerçeklerin hepsinin yanlış olduğuna ikna etmek için her türlü ahlaksızlığı yapmaktan bir an bile geri durmuyor.
Nerden nereye dersek, pazartesi GOB'u sahasında yeneriz veya yeniliriz:
- Yenersek, "Bana ne, hiç bir anlamı yok bunun" diyen kimi FB'li arkadaşlar olacak anlaşılan.
- Yenilirsek, "İyi oldu, başkan ve yönetim dahil hepsini atalım yenisini alalım" diyen ve kendisini FB'li tarif eden kimi arkadaşlar da olacak anlaşılan.
Bu arkadaşlardan kimileri gençliklerinde FB için tüm otorite ile fiziksel kavga etmiş de olabilir, saygı duyarım.
Netice ve talep:
FB bayan basket takımı pazartesi şampiyon olursa çok sevinirim. Apartmanı ayağa kaldırırım, Denetçileri olaraktan.

Yenilirsek de Youtube'dan müzik dinlerim.