Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)  (Okunma sayısı 66918 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Takım isterse bundan sonra Kaski ve Galatasaray'a maç vermeden şampiyon olsun, ele geçen tarihi fırsatı, ilk çeyrekte 20 sayı fark yeme başarısı göstererek kaybettiği gerçeğini değiştirmeyecek(takımın bana yaşattığı hayal kırıklığından dolayı maç konusuna bile bakamıyorum).

katılıyorum, tarihinin en büyük kupasını ezeli rakibine rezil bir oyunla verdikten sonra şampiyon olsan ne yazar. bu saatten sonra bu sene için ne yapsak EL kupasını gölgede bırakma şansı yok ve maalesef artık "onların" EL kupası var.

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Kendini Fenerbahçe nin coach'u zanneden varlık hala takımın başında mı ? Bir haber yok değil mi hala ?

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
şu koç zatıyla hala 5/5 den söz ediliyo bu branş benim için de bitmiştir bayan ve basketbol laflarını birarada görmek dahi istemiyorum. hiç birşey yokmuş gibi yola devam edecekler ;)
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı ozgunoz

• Üye
Tam anlamıyla travma halindeki bir takım görünümündeyiz, şu halde merak ettiğim dibe mi vurduk yoksa daha da mı düşeceğiz. Hayalci de olmak istemiyorum ama Kaski maçları bile bu ruh haliyle sıkıntılı biter.

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
koçu final serisinden önce tv de dinledim artık dinlenmek istiyorum demişti takımın içine etti hemen gönderelim dinlenmeye ülkesine bundan sonra gelecek şampiyonluğun gözümde pul kadar değeri yok

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
Forumdaki yorumları şimdiye kadar sadece okuyordum ama karamsarlığı görünce bir yorum da ben yazmak istedim.Ağlamanın sızlamanın bir yararı olacaksa hep beraber ağlayalım.Pes edersen moralini bozarsan kaybedersin.2 üstüste final de kaybetsen çalışıp tekrar o finale yükselip o kupayı almak için mücadele edeceksin.Fb futbolda türkiye kupasında üstüste 5 final kaybetti yılmadı 2 sene üstüste aldı.Gs final maçlarına nadiren çıksa da ne yapıp edip o kupayı alıyor.Fener ise her sene başa güreşip yarı finale hatta finale kadar gelip eleniyor.Şans deyin,kader deyin ne derseniz deyin.Bir maça takılıp kalırsak geriye gideriz.Başarı istiyorsak durmak yok yola devam deyip çalışmalıyız.Şimdiki amaç euroleage şampiyonu Odeabank'ın havasını söndürüp ligde şampiyon olmaktır.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
iş hoca da değil ki sadece...hadi o set çizmiyor vs vs...Hatırlayın Penny Taylor molada nasıl oynamaları gerektiğini anlatmıyor muydu takıma...Bu kadar tecrübeli oyuncu yan yana gelip bir çözüm üretemez miydi? 1-2 oyuncu dışında herkes boşvermiş...4 maçta 3 kere galatasaraya yenilmek ne demek acaba..Kazandığın maçta da onlar şutu sokamadı...Gs finale çıkınca da yazmıştım, keşke Bourges'e elenseydik de bugünü görmesiydik     

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
Forumdaki yorumları şimdiye kadar sadece okuyordum ama karamsarlığı görünce bir yorum da ben yazmak istedim.Ağlamanın sızlamanın bir yararı olacaksa hep beraber ağlayalım.Pes edersen moralini bozarsan kaybedersin.2 üstüste final de kaybetsen çalışıp tekrar o finale yükselip o kupayı almak için mücadele edeceksin.Fb futbolda türkiye kupasında üstüste 5 final kaybetti yılmadı 2 sene üstüste aldı.Gs final maçlarına nadiren çıksa da ne yapıp edip o kupayı alıyor.Fener ise her sene başa güreşip yarı finale hatta finale kadar gelip eleniyor.Şans deyin,kader deyin ne derseniz deyin.Bir maça takılıp kalırsak geriye gideriz.Başarı istiyorsak durmak yok yola devam deyip çalışmalıyız.Şimdiki amaç euroleage şampiyonu Odeabank'ın havasını söndürüp ligde şampiyon olmaktır.
ksuura bakmada 100kere samp ol  o aldıklarının havası sönmez. Sen aynsını alsan bile ifade etmez onu yenip almadıktan sonra hadi ben UMMC yi yen al onada razıyım.
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
ksuura bakmada 100kere samp ol  o aldıklarının havası sönmez. Sen aynsını alsan bile ifade etmez onu yenip almadıktan sonra hadi ben UMMC yi yen al onada razıyım.

Bir daha böyle bir final gelmezse gelmesin.Ne yapalım ucunda ölüm mü var?Sen euroleage kupasını kime karşı alırsan al farketmez.Onlardan daha başarılı pozisyona düşersin.Sende 3 final 1 şampiyonluk olur.Onlarda ise 1 final 1 şampiyonluk.Hangi takım daha başarılı olur sen söyle.Tarihe geçen bir galibiyet oldu tamam hemfikiriz.Tıpkı bizim futbolda gs nin 100. yılında şampiyon olduğumuz gibi.Hem kendi 100. yılımızda hemde onların 100. yılında şampiyon olduk tarihe geçtik.Bir daha böylesi gelmez.Eurolege şampiyonu odeabankı playoffta yenip şampiyon olursan euroleage şampiyonluğunu buruk bir şekilde kutlayacaklar.Ha şampiyon olurmuyuz orası bir muamma.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Arkadaslar, abiler beyler yanlis anladiniz galiba beni. EL i kaybettik, sorumlulari hesap versinler ama EL i kaybettik diye ligin karsisindan da yan gecip bakmak olmaz, en azindan lig var, ve 5/5 yapma sansimiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5'te 5 güzel geliyor da, şu an tek dış silahımız Biba da ligde yok...Onun yerini kim dolduracak? Birsel şut atmayı hatırlamazsa, hadi savunmayı falan geçtim bari hücumda katkı yapsın...5'te 5'i bırakın Kaski'yi eleyeceğimiz bile şüpheli

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Fenerbahçe Ülker bile bize bu kadarını yapamazdı be.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Valla yanılmıyorsam Cem'e söylemiştim...Caferağa'dan çıktığımızdan beri bu takım habire geri gidiyor...Yönetim de ayrı rezalet...idman salonunda final oynattılar...Caferağa bu takıma ruh veriyordu resmen 200-300 kişi bile ambians yaratıyordu...biz bu takımın maçlarını takvime işaretler, iki elimliz kanda olsa giderdik...hayatta maça gitmemiş eşim bile o salona gidip, final serisi izledi...Şimdi metroymuş, çıtır gofretmiş...kusura bakmasınlar ama tutmuyor bizim sosisli sandviçin yerini... 
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2014, 18:34:37 Gönderen: tafmann »

Çevrimdışı ugur1907

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)
« Yanıtla #87 : 14 Nisan 2014, 23:00:10 »
Perşembe günü Kaski maçı çok kritik.Lütfen takıma sırtımızı dönmeyelim, desteği esirgemeyelim. Biz inanırsak kızlar bu yıl da şampiyon olacaktır!
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" (İslam ÇUPİ)

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #88 : 14 Nisan 2014, 23:26:44 »
Tarik Abi yorumlarin icin cok tesekkurler.
Yalniz evet cok konusuyor belki ama O yorumcu 1987-2000 yillari arasinda Koclugumuzu yapan ve 1998-99 sezonunda  ilk Sampiyonlugumuzda takimin basinda olan Goksel Zeren dir.
Goksel Zeren  hoca candır ve deli fenerbahcelidir. Insan ayırmaz gider cok kolay konsurusun medenidir:) Cok da tatlıdır.
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı organik

• Üye
  • Yer: Kadıköy
« Yanıtla #89 : 14 Nisan 2014, 23:39:35 »
Perşembe günü Kaski maçı çok kritik.Lütfen takıma sırtımızı dönmeyelim, desteği esirgemeyelim. Biz inanırsak kızlar bu yıl da şampiyon olacaktır!
Oradayız,sıkıntı yok