Maçları izlemeyenler için biraz yorumlayayım. Önce bizim gruptan başlıyorum.
Laboral günün en kazançlı takımı herhalde. Maç öncesi kağıt üzerinde favori olmadıkları bir maçı kazandılar ve küçük de olsa bir avantaj elde ettiler.. Açıkçası Malaga tam bir ilk çeyrek takımı. İstatistikler de çıkarmıştım. Maçlara hep çok iyi başlayıp, sonra büyük düşüşe geçiyorlar. Özellikle bugün savunmada çok kötülerdi. İlk periyotta 13 sayı yedikleri Laboral'den maçın devamında tam 80 sayı yediler. Ki Laboral bu 93 sayıyı tam 22 asistte buldu. Laboral ters takım, ancak yenilmeyecek bir takım değil. Malaga ise Nik Caner Medley'i tutunca gerisi fıs bir takım.
Barcelona maçıysa tam bir rezaletti. Barcelona ilk yarısında daha 30 sayı farka ulaştığı maçın devamında vites küçülttü ve Efes karşısında zorlanmadan galibiyete ulaştı. Zoran Planinic sezonun en büyük hayalkırıklığı şuana kadar.
Pana maçıysa Diamantidis kontrolünde geçti. Dia belki sayı olarak çok sayı atmadı ama hücumu çok iyi kontrol etti. Pana, hala hücümda çok iyi bir takım değil ama savunmada en azından Top-16 bir kaç gömlek yukarıya çıkacaklar o belli.
Lig maçında ne yaptı bilmiyorum ama ilk maç bakımından Hackett tam bir hayal kırıklığıydı. Ne etliye ne sütlüye karıştı. Öyle izledi maçı. Milano'ya karşı işleri yavaşlatır, sete sette iyi savunma yaparsanız kazanması kolay bir takım.
F Grubunun maçlarına bakarsak;
Maccabi maçı sistemin nelere kadir olduğunu bir kez daha gösterdi. Galatasaray maç boyunca el üstü üçlüklerle gitti ama bir yerden sonra tıkandı. Orada da Maccabi sistem olarak devreye girdi ve maçı kazandı. Ancak şunu söylemem gerek Maccabi'ye karşı seyirci dezavantajlı bir seride bile avantajlı olan takım biz oluruz.
Partizan, Real Madrid maçını izleyemedim ama klasik bir Madrid maçı olmuş. Partizan 3. periyotta bir ara zorladı ama Madrid işi uzatmadı ve kazanarak başladı. Açıkçası Madrid bence deplasmandaki CSKA maçı dışında bu grupta maç kaybetmezmiş gibi geliyor.