Gönderen Konu: Turkish Airlines Euroleague (2013-14 Sezonu)  (Okunma sayısı 124766 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ynt: Turkish Airlines Euroleague (2013-14 Sezonu)
« Yanıtla #60 : 19 Aralık 2013, 20:04:32 »
Montepaschi Siena-Unicaja Malaga maçında Siena son dönemde sakat olan Daniell Hackett forma giyecek. Malaga da ise Zoran Dragic sakatlığı nedeniyle forma giymeyecek.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #61 : 19 Aralık 2013, 20:21:53 »
Real Madrid formalarımızı giydik, Ntv Spor'un karşısına geçtik. :)

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #62 : 19 Aralık 2013, 21:07:18 »
Geçen hafta Moskova'da idim ve CSKA-Barca maçını salondan seyretme şansım oldu. Biraz geç olsa da gözlemlerimi paylaşayım.

Öncelikle Pegasus'un 1 saatlik gecikmesi yüzünden, Moskova'ya 1 saat geç ulaştım, otel vs derken salona girdiğimde maçın ilk yarısı bitmişti ve takımlar soyunma odasında idi.

Öncelikle salon ve seyirciden bahsedeyim.
Salon Ülker Arena, Sinan Erdem vs ile karşılaştırılacak bir salon değil, ama TV de göründüğündan daha güzel. Küp (kare) gibi bir salon, boylamasına dar ama yüksek.

Her yaş ve profilden seyirci var. Kodamanlar da var, ev hanımı diyebileceğiniz orta yaş bayanlar da var, aileler de var, gençler de var.
Atmosfer bizim ülker arena'yı biraz andırıyor, yani öyle çok ateşli bir atmosfer yok ama kendi çapında bir destek var. Taraftar grubu denilen tribün tırt (bilet seçerken burdan seçmeyin diyordu).

Ayrıca kişisel görüş olarak Partizan ya da yunan taraftarlarını ve salonlarını doğru salon olarak görmüyorum. Oralardaki ateş, biraz sokakların salona taşınması ve akdeniz ve balkan insanının ateşinin yansıması. Zaten Partizan taraftarı maç boyunca savaş marşları söylüyor (Türk takımları ile oynarken Kosova savaşına gönderme yapan şarkılar söylerler)
İtalya voleybol maçlarını seyrederseniz, ordaki taraftarlar favori salon taraftar profilim. Dediğim gibi kişisel görüş, herkesin zevki ve tarzı farklıdır.
Neyse işte, böyle biraz bizim arenayı andıran ama sahadaki olaya gösteri gözüyle bakan bir taraftar topluluğu var. Ve hayli orta yaş bayan var bizden farklı olarak.

Maça gelirsek, zaten seyretmişsinizdir. İlk yarıyı seyredemedim. İkinci yarıya cska tutuk, barca hızlı başladı. Navarro ön planda idi ve şapkadan olesen çıktı.
Akabinde CSKA reaksiyon gösterdi, seyirci de işin içine girdi ve Weems ve Jackson oyunu süreklediler. Kristic sanırım 4 tane kritik orta mesafe sokup oyunu açtı ve Teo da uzaklardan kritik bir üçlük soktu. Barca da her zamanki gibi bir şeyler eksik.
CSKA adha iyiye gitmesine rağmen Kristic ve Teodosic'in takımın üstüne kambur etkisi yaptığı belli.
Pargo bench'de maçla pek ilgilenmiyor gibiydi.
Hasılı güzel bir anı idi. CSKA kaşkolu yadigar kaldı.

Yolu Moskova'ya düşüp de cska maçını seyretmek isteyenlere biraz bilgi vermek gerekirse,
Metrodan Dinamo durağında inmek lazım, sonrasında cska dedin mi herkes saloun gösterir.

Bilet fiyatları da maç maç farklılık gösteriyor, benim aldığım bilet 800 ruble (50 tl) idi. Nasıl bir yer olduğunu eklediğim resimden anlayabilirsiniz. Ponponları da çektim ama o resim gizli belge mahiyetinde :)

Fenerbahçe

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #63 : 19 Aralık 2013, 21:30:33 »
Geçen hafta Moskova'da idim ve CSKA-Barca maçını salondan seyretme şansım oldu. Biraz geç olsa da gözlemlerimi paylaşayım.

Öncelikle Pegasus'un 1 saatlik gecikmesi yüzünden, Moskova'ya 1 saat geç ulaştım, otel vs derken salona girdiğimde maçın ilk yarısı bitmişti ve takımlar soyunma odasında idi.

Salon Ülker Arena, Sinan Erdem vs ile karşılaştırılacak bir salon değil, ama TV de göründüğündan daha güzel. Küp (kare) gibi bir salon, boylamasına dar ama yüksek.

Her yaş ve profilden seyirci var. Kodamanlar da var, ev hanımı diyebileceğiniz orta yaş bayanlar da var, aileler de var, gençler de var.
Atmosfer bizim ülker arena'yı biraz andırıyor, yani öyle çok ateşli bir atmosfer yok ama kendi çapında bir destek var. Taraftar grubu denilen tribün tırt (bilet seçerken burdan seçmeyin diyordu).

Ayrıca kişisel görüş olarak Partizan ya da yunan taraftarlarını ve salonlarını doğru salon olarak görmüyorum. Oralardaki ateş, biraz sokakların salona taşınması ve akdeniz ve balkan insanının ateşinin yansıması. Zaten Partizan taraftarı maç boyunca savaş marşları söylüyor (Türk takımları ile oynarken Kosova savaşına gönderme yapan şarkılar söylerler)
İtalya voleybol maçlarını seyrederseniz, ordaki taraftarlar favori salon taraftar profilim. Dediğim gibi kişisel görüş, herkesin zevki ve tarzı farklıdır.
Neyse işte, böyle biraz bizim arenayı andıran ama sahadaki olaya gösteri gözüyle bakan bir taraftar topluluğu var. Ve hayli orta yaş bayan var bizden farklı olarak.

Maça gelirsek, zaten seyretmişsinizdir. İlk yarıyı seyredemedim. İkinci yarıya cska tutuk, barca hızlı başladı. Navarro ön planda idi ve şapkadan olesen çıktı.
Akabinde CSKA reaksiyon gösterdi, seyirci de işin içine girdi ve Weems ve Jackson oyunu süreklediler. Kristic sanırım 4 tane kritik orta mesafe sokup oyunu açtı ve Teo da uzaklardan kritik bir üçlük soktu. Barca da her zamanki gibi bir şeyler eksik.
CSKA adha iyiye gitmesine rağmen Kristic ve Teodosic'in takımın üstüne kambur etkisi yaptığı belli.

Yolu Moskova'ya düşüp de cska maçını seyretmek isteyenlere biraz bilgi vermek gerekirse,
Metrodan Dinamo durağında inmek lazım, sonrasında cska dedin mi herkes saloun gösterir.

Bilet fiyatları da maç maç farklılık gösteriyor, benim aldığım bilet 800 ruble (50 tl) idi. Nasıl bir yer olduğunu eklediğim resimden anlayabilirsiniz. Ponponları da çektim ama o resim gizli belge mahiyetinde :)

hoşgeldin dostum :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #64 : 19 Aralık 2013, 21:39:28 »
O değil de... Efes'i çok pis öptüler. Son çeyrek silindir gibi geçtiler.  ;D

Çevrimdışı tecessus

• Üye
« Yanıtla #65 : 19 Aralık 2013, 21:41:20 »

hoşgeldin dostum :)

Eyvallah dostum. Önce Moskova, bu hafta da hemen akabinde iş seyehati için İzmir olunca forumdan da biraz uzaklaştım.
Evim güzel evim modundayım :)

Real Efes'i dağıttı, keyfim de iyice yerine geldi. Hem Real 25 senedir favori takımım; hem efes'e uyuz olurum, hem de Mahmudi'ye. daha ne olsun :)
Fenerbahçe

Çevrimdışı tecessus

• Üye
« Yanıtla #66 : 19 Aralık 2013, 21:43:13 »
O değil de... Efes'i çok pis öptüler. Son çeyrek silindir gibi geçtiler.  ;D

Mahmudi hala sözünden çıkmayan görev adamları aramaya devam etsin, adam hiç düşünmüyor, belki "sözü" dinlenecek söz değil :)
Fenerbahçe

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #67 : 19 Aralık 2013, 21:43:52 »
@tecessus
sorma ben voleybol maçından eve geldim televizyonu açtığımda 45 41 Efes önde idi ama bende öyle bir el varki adamları kuruttum
iyi de oldu , hemde çok güzel oldu :)
moskova muhabbetini sonra özelden devam ederiz :)

Çevrimdışı tecessus

• Üye
« Yanıtla #68 : 19 Aralık 2013, 21:45:18 »
@tecessus
sorma ben voleybol maçından eve geldim televizyonu açtığımda 45 41 Efes önde idi ama bende öyle bir el varki adamları kuruttum
iyi de oldu , hemde çok güzel oldu :)
moskova muhabbetini sonra özelden devam ederiz :)
Efes'i kurutan ellerin dert görmesin :)
Fenerbahçe

Çevrimdışı tecessus

• Üye
« Yanıtla #69 : 19 Aralık 2013, 21:47:59 »
Panathiakos-Maccabi maçında PAO enteresan bir forma giymiş.
Herhalde, kadromuz iyice hafifleşti (light); formamız da hafif olsun diye, uçuk bir yeşil giymişler. Hawaii den fırlama bir renk
Fenerbahçe

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #70 : 19 Aralık 2013, 21:52:20 »
Diamantidis - James Gist ikilisinden nefis bir alley-oop izledik.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #71 : 19 Aralık 2013, 21:58:10 »
Sahadaki 10 oyuncudan üçünün eski Fenerbahçe'li olması da ilginç ve aynı zamanda keyifli... Maccabi'de Devin Smith ve Pana'da Roko Ukic - Gist ikilisi...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #72 : 19 Aralık 2013, 22:15:02 »
Panathiakos-Maccabi maçında PAO enteresan bir forma giymiş.
Herhalde, kadromuz iyice hafifleşti (light); formamız da hafif olsun diye, uçuk bir yeşil giymişler. Hawaii den fırlama bir renk

ne oluyor dedim yahu :)
yanlış maç mı açtım acaba diye düşünüyordum  ki Diamanditis gördüm :)

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #73 : 19 Aralık 2013, 22:46:05 »
İlk yarısı 22-32 biten Siena - Malaga maçında Siena 0/15  :o ile üçlük atmış

Çevrimdışı tecessus

• Üye
« Yanıtla #74 : 19 Aralık 2013, 22:48:56 »
ballı Efes yine yırttı. Zalgiris deplasmanda Brose'yi yenmiş
Fenerbahçe