değerli özcan bayan voleybol takımına 3 tane çirkin oyuncu transfer yapalım branşa olan ilgi % 30 azalmazsa bende bir şey bilmiyorum
Dedem görüntü kirliliğini görmez gözüm diyor ya , o mevuzuyu ben açayım . aslında gözleri çok iyi görüyor da kal geldi onun gözlerine 3 sene önce .
sene 2011 sanırım Fenerbahçe -Rabita Bakü istanbulda maç yapıyor , kazanan takım Final 4 a adını yazdıracak .
salon ciddi anlamda dolu , bizde file arkasında oturuyoruz , fenerbasket ekibinden bayağı bir dost var . ( barış , öcal , FAtma ve değerli eşi suat, kerem , vs vs ismini unuttuklarımdan özür dilerim )
yaşlı tayfa ise bildiğimiz yerde yani tam bench arkasında şeref trübün yanındalar
neyse Rabita nın yedekleri bizim eski oyuncu Kimberly ve hani besim yazıyor ya ara sıra gelsin de millet pasörülük dersi alsın falan filan işte o Loyd da yedek rabita'nın yedek pasörü , neyse bu iki yaramaz amerikalı kızlar arkalarını dönüyorlar taraftara bakıyorlar vs tabi kızlar zeki baktılar ki arkaları erkek dolu hemde yaş ortalaması epey yüksek ,Süleyman dede ve tayfası da orada zaten
Kimberlly ile Carli ( adı ner herneyse) başladılar ısınma hareketlerine , ama ne ısınma hareketleri ,
arkalarını döndüler yaşlılara , ellerini yere değdirmeye çalışıyorlar bu ara dizler kesinlikle bükülmüyor ( halk arasındaki pis deyimi kullanmak istemiyorum o yüzden izah ettim

) işte o an salonda ahh uhh sesleri yükseldi , yaşlılardan kalp çarpıntısı geçirenler için ambulans geldi hemen gerekli müdahaleler yapıldı , aralarından 85 yaşındaki bir amcayı ne yazık ki kaybettik
işte ne olduysa Süleyman dedenin gözlerine olan oldu , o g.. pardon sahneyi gördükten sonra uzağı göremez oldu
sanırım göz tansiyonu aşırı yükselmiş
işte o yüzden dir dedem görüntü kirliği benim gözüm görmez diyor adam ,
Yıllardır o tayfa Kimberly Glass ın oynadığı takım ile oynasak diye cuma namazlarında dua ediyor !!!