"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayrıca; elimizde Arda gibi, Muhammed gibi, İsak gibi özdeğerlerimiz varken Emre Mor gibi bir GS eskisini bu kulübe kim aldırıyorsa, yazıklar olsun. Emre Mor’dan hiç bir halt olmaz. Gitsin Fatih Hoca’sının yazlığında yeniden doğsun.
Transfer olurken siyasetçiler tarafından EVİN OĞLU diye lanse edilen ve kırmızı halıyla karşılanan Mesut Özil, Fenerbahçe’yi takipten çıkardı. Mesut Özil, Fenerbahçe’den ayrılmak için sözleşme gereği tüm alacaklarını ve Fenerbahçe’ye kattığı prestij haklarını talep ediyor.Habere bak Bu adam gelirken daha görüşlerimi yazmıştım ve bir çok da tartışma yaşamıştım. Dünya futbol tarihinde bunun kadar haketmediği kadar çok para kazanan bir başka isim yoktur. Arsenal'de de nefretle anılıyor, bizimle de öyle olacak bu gidişle.
Biz mesuta para veriyorsak neden almanya ya gidiyor. takımdan ayrı bir yerde çalışssın. kulüp neden para verdiği adamın gezip tozmasına izin veriyor anlamıyorum. yurtdışında bu işler böyle olmuyor. hem paranı al hem de gez toz ne güzel ya. Paf takımla çıksın antrenmanlara.