Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1442817 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6330 : 17 Haziran 2022, 11:13:33 »
Jesus inandığı ve oynattığı santraforlardan çok iyi verim almış bir hoca. Dilerim eldeki oyunculardan da aynı verimi alır. Hocaya güvenmekten başka çare yok.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #6331 : 17 Haziran 2022, 11:17:42 »
Umarim beni yaniltir hoca ... ama icimde bir acaba olustu...

Canimi sikan iki konu var;
-Eldeki Arda ve diger oyuncular yine degersizlesecek ve deger kaybedecek. Sonucta totalde kaybeden yine fenerbahce olacak gibi.
-Santrafor disinda heryere adam bakiyoruz, en sorunlu oldugumuz yer orasi oldugu halde
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #6332 : 17 Haziran 2022, 11:23:30 »
Rus hesapları ciddi şekilde Artem Dzyuba ile anlaştığımızı yazıyor ama doğru mu yoksa etkileşim kasmak için mi yazıyorlar belli değil.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6333 : 17 Haziran 2022, 11:43:29 »
Ayrıca; elimizde Arda gibi, Muhammed gibi, İsak gibi özdeğerlerimiz varken Emre Mor gibi bir GS eskisini bu kulübe kim aldırıyorsa, yazıklar olsun.

Emre Mor’dan hiç bir halt olmaz. Gitsin Fatih Hoca’sının yazlığında yeniden doğsun.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #6334 : 17 Haziran 2022, 13:44:28 »
Ayrıca; elimizde Arda gibi, Muhammed gibi, İsak gibi özdeğerlerimiz varken Emre Mor gibi bir GS eskisini bu kulübe kim aldırıyorsa, yazıklar olsun.

Emre Mor’dan hiç bir halt olmaz. Gitsin Fatih Hoca’sının yazlığında yeniden doğsun.
Sorma abi ya beş para etmez bin kere Arda Kurtulan’ı tercih ederim sağ açıkta

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #6335 : 18 Haziran 2022, 12:34:05 »
Daha fazla değer kaybetmeden Pelkas'ı elden çıkarmak lazım, anlaşılan hocanın planlarında yok bari maksimum kazanabileceğimiz bonservisi kazanalım.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #6336 : 18 Haziran 2022, 22:22:19 »
8+3,14 yabancı devam

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #6337 : 20 Haziran 2022, 10:06:48 »
Bugün limitler açıklanacak. TFF sapma oranını %40 olarak belirlemiş. Limitler açıklandıktan sonra transfer işi daha da hızlanır diye düşünüyorum.

Şu an elimizde bulunan yüksek kontratlı ve işe yaramayan oyuncular el kol bağlıyor. Limit iyi olursa bu kontratlardan çıkmadan bile iyi transferler yapabiliriz.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #6338 : 20 Haziran 2022, 13:01:45 »
Bruma’dan medet umup Arda Okan’ı a takımla çalışmalara almamak mı???
Bizim kendi oyuncularımızla derdimiz ne ya bu kadar??
Halil Emre konuşuluyor Arda Okan alt yapıya…
Kiralayın bari ya dakika garantili şekilde. Saçma salak iş yapıyorlar. Sözleşme falan da feshedin bari

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #6339 : 20 Haziran 2022, 15:45:07 »
Transfer olurken siyasetçiler tarafından EVİN OĞLU diye lanse edilen ve kırmızı halıyla karşılanan Mesut Özil, Fenerbahçe’yi takipten çıkardı. Mesut Özil, Fenerbahçe’den ayrılmak için sözleşme gereği tüm alacaklarını ve Fenerbahçe’ye kattığı prestij haklarını talep ediyor.

Habere bak :) Bu adam gelirken daha görüşlerimi yazmıştım ve bir çok da tartışma yaşamıştım. Dünya futbol tarihinde bunun kadar haketmediği kadar çok para kazanan bir başka isim yoktur. Arsenal'de de nefretle anılıyor, bizimle de öyle olacak bu gidişle.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
« Yanıtla #6340 : 20 Haziran 2022, 16:52:49 »
Biz mesuta para veriyorsak neden almanya ya gidiyor. takımdan ayrı bir yerde çalışssın. kulüp neden para verdiği adamın gezip tozmasına izin veriyor anlamıyorum. yurtdışında bu işler böyle olmuyor. hem paranı al hem de gez toz ne güzel ya. Paf takımla çıksın antrenmanlara.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
« Yanıtla #6341 : 20 Haziran 2022, 18:24:39 »
TFF harcama limitlerini açıkladı 💸

▪️ Fenerbahçe | 1 milyar 378 milyon TL

▪️ Galatasaray | 1 milyar 545 milyon TL
▪️ Beşiktaş | 961 milyon TL
▪️ Trabzonspor | 879 milyon TL

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #6342 : 20 Haziran 2022, 19:06:10 »
Transfer olurken siyasetçiler tarafından EVİN OĞLU diye lanse edilen ve kırmızı halıyla karşılanan Mesut Özil, Fenerbahçe’yi takipten çıkardı. Mesut Özil, Fenerbahçe’den ayrılmak için sözleşme gereği tüm alacaklarını ve Fenerbahçe’ye kattığı prestij haklarını talep ediyor.

Habere bak :) Bu adam gelirken daha görüşlerimi yazmıştım ve bir çok da tartışma yaşamıştım. Dünya futbol tarihinde bunun kadar haketmediği kadar çok para kazanan bir başka isim yoktur. Arsenal'de de nefretle anılıyor, bizimle de öyle olacak bu gidişle.
Prestij hakları nedir ya :)

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #6343 : 20 Haziran 2022, 19:27:03 »

Aynı şekilde abi.. Acun’un aklıyla iş yapmak pahalıya patladı adam için başarı = şov ve her şey mübah. Artı olarak karakter konusunda sıkıntılı olduğunu bilmek anlamak için ulema olmaya gerek yok bu futbolcumsunun. Kankalarıyla birlikte(medya ve siyasi) yediler hocayı da bir güzel. İyi ki artık dur dediler bu işe

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #6344 : 20 Haziran 2022, 19:27:55 »
Biz mesuta para veriyorsak neden almanya ya gidiyor. takımdan ayrı bir yerde çalışssın. kulüp neden para verdiği adamın gezip tozmasına izin veriyor anlamıyorum. yurtdışında bu işler böyle olmuyor. hem paranı al hem de gez toz ne güzel ya. Paf takımla çıksın antrenmanlara.
Bence de yok öyle bir yerde çalış maaş al gez dolaş bir de dışarıya iş yap.