Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1600520 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8805 : 24 Mart 2025, 05:00:19 »
Ben de Amrabat'ın biraz kasıtlı eleştirildiğini düşünüyorum. 13 milyon Euro'ya Avrupa'dan anca bunu getirebiliyorsunuz ki Amrabat Trabzon maçını falan tek başına aldı. Akan oyunda araya pasları var, Avrupa Ligi'nin en güzel asistini yaptı bu sezon. Gâyet sert ve hırslı da. Amrabat 'ı beğenmeyip daha üst seviyesini istiyorsan en az 30 milyon eurolara çıkıyor fiyatlar. Çalım atanı olsun, fizikli olsun, tekniği yüksek olsun, genç olsun vs vs bunun sınırı yok. O zaman Liverpool'dan Gravenberch'i isteyelim, en az 60-70 isterler herhâlde.

Bizim taraftar Torreira hayranı, Avrupa'da görüyoruz hâlini onun ya da Lemina'nın. BJK'nin aldığı Libya'lının da hâli ortada. Yâni Amrabatla yetinmeyi bilelim, Türkiye için son derece yeterli bence.

Abi sorun onda degil. O en geride kaldigindan, ihale de ona kaliyor.... Bizim kanatlarda iki tane oguz olsa, onde daha dinamik isimler olsa birak siritmayi yildiz olur bu ligde.

Ondan dedim, iyi oyuncu ama bu sistemde siritiyor...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #8806 : 07 Nisan 2025, 19:48:43 »
Uğurcan Çakır falan deniyor. Kafayı yiyeceğim ben. GS'den 5 yiyip sırıtan adam...

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8807 : 03 Mayıs 2025, 21:57:25 »
Sezon sonu yeniden rebuild yapılacağı söyleniyor. Büyük liglerden Ağustos öncesi iyi oyuncular düşmüyor. Omurga ne ara kurulacak sistem ne ara oturacak belli değil. Şampiyonlar ligi ön elemesinde hüsran bekliyor yine bizi.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #8808 : 30 Mayıs 2025, 22:32:07 »
Tadic&dzeko ikilisine veda edilmiş tesislerde. Ali Koç yüzünden statta tepki olur diye tesislerde oldu muhtemelen

Mourinho devam ediyormuş sercan yazmış
Branco gitmiş yerine yardımcısı bakacakmış

Çevrimdışı enkaya

• Üye
  • Yer: manisa
« Yanıtla #8809 : 02 Haziran 2025, 13:55:15 »
En büyük erdem hiçbir şeyi bilmeyip herşeyi bildiğini sanmaktan vazgeçmektir. Günümüz çağında her türlü veriye ulaşmak bu kadar kolayken  doğru kurallarla doğru kişilerden oluşan bir ekiple taş gibi bir takım kurmak o kadar zor değil . koca koca holdingleri yönetenlerin aynı mantığı kulüp yöneticiliğinde uygulamamasını da anlamamak mümkün değil. Artık başarı paniğiyle menejerlerin kucağına düşüp 30 milyona flaş transfer yapıp geri kalan mevkilere çöpleri dolduran bir anlayış kimseyi tatmin etmemeli

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8810 : 02 Haziran 2025, 14:36:52 »
Türkiyede şampiyonluk 100 puan sınırında. Kaldı ki o da yetmiyor. Burada psikolojik hamleler önemli. Ben olsam gidip Osimhen'i alırdım hemen. İlk darbeyi böyle vururdum ama gidip yine bedevinin birisine sayarlar 30-40 alırlar.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #8811 : 11 Haziran 2025, 12:11:45 »
Biz ne diyoruz bunlar ne yapıyor. Ekonomik özgürlüğünüzü sikeyim sizin. Gs'yi bir 10 yıl daha üst üste şampiyon yapın da rahatlayın. Sonra gidersiniz.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8812 : 11 Haziran 2025, 13:26:14 »
Maşallah bir anda yine transfere dönmüş olay her zamanki gibi saçma sapan isim fetişizmi üzerinden…

Kimse kabul etmek istemiyor ama imza olayında patladığımız aşikar maalesef, yoksa acunun telaffuz ettiği 10500 rakamına ulaşılsa dahi imzaların teslim edilmesi veyahut en azından hbk veya emrah bey kendi organizasyonları üzerinden toplanan imza sayılarını açıklamalıydı bu zamana kadar, sonra yine devam edersin toplamaya yani gerekirse yani de bu zamandan sonra kim niye imza versin kaç ay geçti verecek olan çoktan vermiştir yani, dolayısıyla bu durumlar beklenenden çok daha düşük kaldığını gösteriyor sayının…

Son umudumdu şu imza işi, bu kadar rezillik içinde hala 10500 imza bile toplanamıyorsa resmi olarak o kongre denen oluşumun FB toplum dinamikleriyle yakından uzaktan alakası kalmadığı aşikar, es kaza aliden kurtulsak bile böyle bir oluşumla geleceğe dair hayal kurabilmek İMKANSIZ, dolayısıyla ne yazarsak yazalım LAF-I GÜZAF…

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #8813 : 11 Haziran 2025, 18:19:06 »
Adamlara karşı sportif anlamda ezigiz, aramızdaki maclarda ezilmeye başladık, hakem, medya ,yapi vs zaten ezigiz, şimdi bir de psikolojik olarak ezilmeye başladık. Tam bir tasak oğlanı olduk. Biz basket, voleybol falan idare edelim. Yemin ediyorum kafaya koysalar da oralara yatirim yapsalar oralarda da sıcarlar ağzımıza. 
Icardi gelmis gelsin, osimhen gelmis gelsin, morata gelmis gelsin, sane gelmis gelsin. O gelmis bu gelmis gelsin. Aynen gelsin de kadikoyde 3 degil 5 yiyelim yarabbi şükür diyelim. Alıştık artık. Asil fetisizm sahada oluyor artık. Özellikle de kadikoyde.

Biz ise imza ile kongre kararı almaya uğraşıyoruz şu dönemde. Kac imza toplanmış,  1000 mi 5 bin mi, 10 bin mi? Bu heriflerin amacı nedir, hakikaten anlamıyorum. Transfer olayını, hoca olayını, lobi olayını, medya olayını, siyasi olayları, yapi vs olaylarını hic bir boku beceremiyorlar. Hakikaten anlaşılması güç. Artık bir tane fener formalı cocuk görmüyorum hic bir yerde. Nasil ki bu adamlar başa geldiginden beri 20 yaşındaki bir çocuk başka kimseyi gormediyse, yakında aynı şekilde büyüyen ergen olan hic bir çocuk gs sampiyonlugu haric başka bir şey gormeyecek.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2025, 18:20:08 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #8814 : 11 Haziran 2025, 18:24:19 »
Acun beyefendi ayrılmış yönetimden. Bakti pabuç pahalı, fenerbahceye daldığından beri işleri ters gidiyor. Bıraktı. O da haklı tabi. Koy gotune. Öyle disardan gözüktüğü gibi değil bu işler.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #8815 : 11 Haziran 2025, 18:31:23 »
selahattin baki gitti acun gitti branco gitti o gitti bu gitti baştaki hala trollerine orda burda başkan öyle bi kadro kuracak ki dedirtiyor. bi tane almancıyı sportif direktör yapmış, transferleri de bizzat kendi yapacakmış. mourinho denen bitik de aynen paraları yemeye devam ediyor. senin halin buyken adam gidip saneyi indiriyor daha hazirandan. yarın öbür gün bernardo silvayı da indirir. bütün bunlar yaşanırken utanmadan kilo kilo altın fiyatına kombine satmaya çalışıyolar bi de. direkt pas geçmek lazım şu 1-2 seneyi zira eylüldeki olup olmayacağı belirsiz seçimle de bi bok olacağı yok.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #8816 : 11 Haziran 2025, 18:44:11 »
Mourinho kalınca Acun gitti. Acun yerli hoca istiyordu çünkü şimdi futboldan sorumlu yönetici Hakan Safi olcak diyorlar bu adamın işi gücü şov konuşmayı bile beceremiyor
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2025, 18:47:34 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #8817 : 11 Haziran 2025, 19:19:58 »
Adamlar Sane çekiyor hem de senelik 9m euro diyorlar bizimkilerin ne çektiği malum

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #8818 : 11 Haziran 2025, 23:00:22 »
Biz hâlâ ne olduğu belli olmayan imza olayıyla uğraşalım, daha kaç olduğu da belli değil ve herifler Leroy Sane'yi transfer etti.

GS ile aramızda öyle korkunç bir uçurum var ki bizim ömrümüz bu farkın kapandığını görmeye yetmez. Adamların vizyonunu biz hayâl dahi edemiyoruz. Ali Koç daha ne yaşatacak bize, düşünüyorum bulamıyorum. Herif Fenerbahçe'yi bitirmeye ant içmiş. Naapsak nasıl etsek de kurtulsak acaba.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #8819 : 11 Haziran 2025, 23:07:27 »
Abi siktir edin futbolu. Bakın yemin ediyorum erken yaslanirsiniz. Adamlar bugün 75 milyon euro bonservis verip adam almayı düşünüyorlar. Bunlarin verdiği paraları düşününce alamayacaklar oyuncu cok az dünyada. Nasil geldiler bu seviyeye, ne bok yediler bilmiyorum ama durum bu.