Adamlara karşı sportif anlamda ezigiz, aramızdaki maclarda ezilmeye başladık, hakem, medya ,yapi vs zaten ezigiz, şimdi bir de psikolojik olarak ezilmeye başladık. Tam bir tasak oğlanı olduk. Biz basket, voleybol falan idare edelim. Yemin ediyorum kafaya koysalar da oralara yatirim yapsalar oralarda da sıcarlar ağzımıza.
Icardi gelmis gelsin, osimhen gelmis gelsin, morata gelmis gelsin, sane gelmis gelsin. O gelmis bu gelmis gelsin. Aynen gelsin de kadikoyde 3 degil 5 yiyelim yarabbi şükür diyelim. Alıştık artık. Asil fetisizm sahada oluyor artık. Özellikle de kadikoyde.
Biz ise imza ile kongre kararı almaya uğraşıyoruz şu dönemde. Kac imza toplanmış, 1000 mi 5 bin mi, 10 bin mi? Bu heriflerin amacı nedir, hakikaten anlamıyorum. Transfer olayını, hoca olayını, lobi olayını, medya olayını, siyasi olayları, yapi vs olaylarını hic bir boku beceremiyorlar. Hakikaten anlaşılması güç. Artık bir tane fener formalı cocuk görmüyorum hic bir yerde. Nasil ki bu adamlar başa geldiginden beri 20 yaşındaki bir çocuk başka kimseyi gormediyse, yakında aynı şekilde büyüyen ergen olan hic bir çocuk gs sampiyonlugu haric başka bir şey gormeyecek.