Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539493 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1665 : 30 Ağustos 2015, 16:21:28 »
Ha, bu arada Gabigol muhabbeti gereği söyleyeyim. Başıma bir şey gelmeyecekse onun yerine Oğulcan Çağlayan'ı tercih ederim.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1666 : 31 Ağustos 2015, 17:56:16 »
Boşta 34'lük Berbatov ve eski K.Paşalı Kalu Uche var... K.Paşa'da 19 gol atmıştı.Forvet şart...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1667 : 31 Ağustos 2015, 23:21:56 »
4-4-2 oynuyoruz sözde ama 2 forvetimiz var totalde ki 4-2-3-1 için bile az 2 forvet

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1668 : 31 Ağustos 2015, 23:36:39 »
Devre arasına kadar 2 forvetle devam etmek tam bir facia.
Biri sakatlansa, sıkışan bir maçta Nani,Van Persie şapkadan tavşan çıkarsın diye oramızı buramızı kaşır dururuz yine. Onca transfer yapıp yedek santraforsuz takım kuruluyor.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1669 : 01 Eylül 2015, 02:19:59 »
ben o projeye inanmiyorum , daha dogrusu yandex'den maksimum gelecek para (4 milyon sabit rakam haric) 3-4 milyon olur, toplamda 8 gibi bir rakam olur.
1 milyon uye'de mesela , baskan acikladi 40 bin olmus , yuksek hedefler koymak iyi ama bir de gercekler var.

fb yandexi şu ana kadar 300 bin kişi indirmiş hergün ortalama 30 bin kişi indiriyormuş bu hız devam ederse çok daha yüksek gelir gelebilir

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1670 : 01 Eylül 2015, 04:26:25 »
Yedek santraforsuz değil takım. Eğer bir forvet sakatlanırsa sistem değişir.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1671 : 01 Eylül 2015, 07:22:59 »
Volkan
(Fabiano)

Gökhan-Alves-Kjaer-Caner
(Şener-Ba-Kadlec-Hasan)

Volkan-Ozan-Topal-Nani

(Markovic-Raul-Josef-Alper)

RVP-Fernandao
(Diego)
(Yabancı)

Topuz , Uygar ve Hakan Cinemre

Forvet almadığımıza göre tek forvetli düzen yapalım.

Volkan
(Fabiano)

Gökhan-Alves-Kjaer-Caner
Şener-Ba-Kadlec-Hasan

ozan-topal
raul-josef

volkan-diego-nani
topuz-markovic-alper

RVP
fernandao

Uygar ve Hakan Cinemre

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1672 : 01 Eylül 2015, 08:27:06 »
liverpool'un tekrar geri isteyecegi seviyede performans gosterirse zaten buyuk fark yaratir gider , yerine mutlaka birini buluruz markovic olmasa bile .. ben cok kafama takmadim opsiyon olayini.
25 milyon'a aldiklari adama en kotu 20 milyon opsiyon koyar l'pool.. 20 milyon bonservise verecek seviyede degiliz maddi olarak.

20 milyon bonservis verilebilir, zamanında guiza ya 15 verdik, sow da o miktarlarda bonservisle alınmıştı. Ama ben nedende genç isimlerin bizde parlayacağını değil, köreleceğini düşünüyorum. O yüzden 27-28 yaşındaki bir isme 20 vermeye ok mesela Mandzukic, khedira, dzeko, ama 21 yaşındaki bir isme hayır diyorum :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1673 : 01 Eylül 2015, 08:31:21 »
Boşta 34'lük Berbatov ve eski K.Paşalı Kalu Uche var... K.Paşa'da 19 gol atmıştı.Forvet şart...
ikisi de gayet mantıklı isimler. Sonuçta as iki orvetin var, yerlerine yedek oturmayı sorun etmeyecek ve oyuna girdiğinde de webo etkisi yapabilecek birisine ihtiyacımız var.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1674 : 01 Eylül 2015, 08:59:46 »
FENERBAHÇE tarihinin en iyi kadrosu kuruldu.Bu kadro için Uefa Avrupa Ligi şampiyonluğu dışında her sonuç başarısızlıktır.Net.Perreira tercihine sevinmeme ve kendisine güvenmeme rağmen kadro tercihi biraz korkutmuyor değil.Çift forvet artı Diego olmaz,olmuyor.Diego oynayacaksa 4-2-3-1 veya 4-4-1 oynamalıyız.Kjaer benim için Avrupa'nın en iyi stoperlerinden birisi ama Rıdvan beyimiz beğenmiyor.Kendisi vasatsever Aykut ve İsmail'in transferlerini eleştirmiyor,eleştirmedi zamanında.Aykut Bey'in kazığı Kadlec 2 puandan ediyordu.Fernandao,Kjaer,Souza gayet iyi performans sergiliyor.Persie ve Nani daha tam kapasite oynamıyorlar,oynayınca fark iyice ortaya çıkacaktır.Takımın en zayıf halkası Alves,rakibin bulduğu her pozisyonda hatası var.Şener daha Gökhan Gönül'e formayı vermez.Kadromuz,Volkan-Şener-Kjaer-Ba-Caner,Nani-Souza-Ozan Tufan-Markovic-Persie-Fernandao ya da Fernandao kenarda tek forvet Persie,forvet arkası Diego.Perreira umarım Ozan'ı oynatır.Böylesini kaliteli bir oyuncuyu kulübede çürütmeyiz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1675 : 01 Eylül 2015, 09:05:14 »
Son iki senedir neredeyse bütün ortalarında topu rakip savunmacılara gönderen ve zaten defansif katkısı da tartışılacak olan Gökhan Gönül şu form durumundaki Şener'i keserse yazık olur, ayıp olur.

Sol bek Caner ile sağ bek Gökhan'ın son iki senedir gol ve asist rakamlarını yan yana koyarsanız, sıkıntının (Kuyt gibi bir dinamonun varlığına rağmen) hangi kanattan, kimden kaynaklandığı anlaşılır.

Kısacası, Gökan her sene gerileye gerileye o noktaya geldi ki, Şener'in şu performansı dururken onu ilk 11'e yerleştirmek en kibarca şekliyle "ayıp" olur.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2015, 09:06:39 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1676 : 01 Eylül 2015, 09:13:13 »
Şöyle bir haber var ama bizim devre arasına yetişir mi bilmiyorum:

http://www.ligtv.com.tr/haber/o-artik-fenerbahcenin

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #1677 : 01 Eylül 2015, 11:39:49 »
erik lima'yi izleyen birinin oldugunu zannetmiyorum o yuzden sormuyorum  nasil oyuncu diye.
ama genis bi video var youtube'da , hizli oyuncu oldugu kesin.
nijerya milli takimina karsi macdan bolumler var , hiziyla geciyor nijerya'li elemanlari , nijeryalilar cok hizli normalde.
teknigi de cok iyi gibi geldi bana , ama fizik zayif.
bizim Souza'nin en iyi 11'e secildigi sene bu Lima da en iyi genc oyuncu secilmis ..benfica ve wolfsburg takip ediyor diyor yabanci kaynaklar.

https://www.youtube.com/watch?v=clfZJQhysQQ

edit : santrfor degil gibi geldi ama bana , sag-sol winger , forvet arkasi , ikinci forvet , kisaca all-around  hucum oyuncusu diyelim.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2015, 11:58:31 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1678 : 01 Eylül 2015, 18:51:57 »
20 milyon bonservis verilebilir, zamanında guiza ya 15 verdik, sow da o miktarlarda bonservisle alınmıştı. Ama ben nedende genç isimlerin bizde parlayacağını değil, köreleceğini düşünüyorum. O yüzden 27-28 yaşındaki bir isme 20 vermeye ok mesela Mandzukic, khedira, dzeko, ama 21 yaşındaki bir isme hayır diyorum :)

ben senin görüşünün tam zıttını düşünüyorum. maksimum 25-26 yaşından fazla oyuncuların çok ciddi bondervis ücretleri yada imza paraları ödenerek alınmasına karşıyım. mesele aklı başında hocalarlar istikrarlı biçimde çalışıp transfer edeceğin oyuncuları iyi araştırarak ihtiyacın olan mevkilere ihtiyacın olan oyuncuları transfer etmekte. meireles 10 m euro bonservis, alves 5,5 m euro bonservis, kadlec 4,5 m euro bonservis, krasic 7 m euro bonservis, diego 5 m euro imza parasından bahsediliyor ama doğru ama yanlış geri dönüşleri yok, ben rvp ve nani transferlerini bile yaşları yüzünden yapmazdım rvp 83 doğumlu nani 86 doğumlu 

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1679 : 02 Eylül 2015, 10:18:32 »
FENERBAHÇE tarihinin en iyi kadrosu kuruldu.Bu kadro için Uefa Avrupa Ligi şampiyonluğu dışında her sonuç başarısızlıktır.Net.Perreira tercihine sevinmeme ve kendisine güvenmeme rağmen kadro tercihi biraz korkutmuyor değil.Çift forvet artı Diego olmaz,olmuyor.Diego oynayacaksa 4-2-3-1 veya 4-4-1 oynamalıyız.Kjaer benim için Avrupa'nın en iyi stoperlerinden birisi ama Rıdvan beyimiz beğenmiyor.Kendisi vasatsever Aykut ve İsmail'in transferlerini eleştirmiyor,eleştirmedi zamanında.Aykut Bey'in kazığı Kadlec 2 puandan ediyordu.Fernandao,Kjaer,Souza gayet iyi performans sergiliyor.Persie ve Nani daha tam kapasite oynamıyorlar,oynayınca fark iyice ortaya çıkacaktır.Takımın en zayıf halkası Alves,rakibin bulduğu her pozisyonda hatası var.Şener daha Gökhan Gönül'e formayı vermez.Kadromuz,Volkan-Şener-Kjaer-Ba-Caner,Nani-Souza-Ozan Tufan-Markovic-Persie-Fernandao ya da Fernandao kenarda tek forvet Persie,forvet arkası Diego.Perreira umarım Ozan'ı oynatır.Böylesini kaliteli bir oyuncuyu kulübede çürütmeyiz.
Avrupa ligi şampiyonluğu her zaman ve her takım için iddaalı bir hedef. Ben çeyrek final ve üstünü başarı sayarım. Aykut zamanındaki o kısıtlı kadro vs denebilir tabi ama gruplardan sonra borisov ve plezen gibi iki şanslı kurayla geldik (plezen cavani li napoliyi elemiş olsada vasat takım olduğunu kimse inkar edemez).
Kjaer bende de ufak bir hayal kırıklığı yaratmaya başladı, çok kart görüyor sanki ve hataları da pahalıya patlıyor. Genede eldekinin en iyisi olduğu tartışılmaz. Yanına daha iyi biri gelirse formu istenen seviyelere geli heralde.
Şener bence fiyat, beklenti, performans parametreleri ile birarada değerlendirilirse yılın transferi olur.
Ne olursa olsun Volkan da Alves le beraber zayıf halkalardan biridir. Zamanında Tuncay nasıl en inanılmaz pozisyonlarda gol atıp en basitinde topu taca attığında şaşırmadıysam, Volkan da keita nın penaltı noktasından füzesini çıkardığında da, en mal golü yediğinde de beni şaşırtmıyor. 3 maç 9, 1 maç 0 lık oynayabilen bir kaleci. Eğer tüm sezonu 7 puanlık oynarsa şaşırabilirim..
Rıdvan zaten benim gözümde kayseri maçından sonra rte yi savunduğunda bitti. Objektif olan herkes de Aykut ve İsmaili hiç eleştirmezken şimdi nasıl farklı davrandığını görüyordur.