Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539498 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aykut12

• Üye
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2355 : 28 Temmuz 2017, 01:16:31 »
Aykut Kocaman ile futbol izlemeyi biraktim.  Ondan sonra cok da bir sey bildigimden degil ama esasli bir degisim olmadan bu isler iyiye gidecek gibi degil.  Peki sana soruyorum :)  Koskoca Obra'nin takimina gelince karamsarsin ama zamaninda felaket derecede kotu top oynatan Kocaman'in ne idugu belirsiz kadrosuna gelince hayli iyimser gordum seni.  Neden? :)
Aykut Kocaman elinde yetenekli futbolcular varken nasıl top oynattığını 2010-2011 sezonunda şampiyonluk kazanarak gösterdi. Malum süreç sonrası sezonu saymıyorum. 2012 2013 sezonunda da şanssızlıklar ile bir Avrupa Ligi finali kaçtı.    O sebeple oynatılan oyuna 'felaket' nitelendirmesi yapmanıza katılamayacağım. Bende bu sene Aykut Kocaman'ın yapılacak(umarım) doğru takviyeler ile başarılı olacağına inaniyorum.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #2356 : 28 Temmuz 2017, 10:07:21 »
Aykut Kocaman ile futbol izlemeyi biraktim.  Ondan sonra cok da bir sey bildigimden degil ama esasli bir degisim olmadan bu isler iyiye gidecek gibi degil.  Peki sana soruyorum :)  Koskoca Obra'nin takimina gelince karamsarsin ama zamaninda felaket derecede kotu top oynatan Kocaman'in ne idugu belirsiz kadrosuna gelince hayli iyimser gordum seni.  Neden? :)
Bir ara hocalar üzerinden bi muhabbet dönmüştü burda abi ve ben de Aykut için asla iyi şeyler söylememiştim. Oynattığı futbolu sevmiyorum seyir zevki açısından ama sistemi olan ve futbolu bilen Adam kabul etmek lazım.. Aykut'un takımını izlemek aslında güzel de 1-0 2-0 falan öndeyken çok kötü bir hal alıyor. Yoksa arkadaşın dediği gibi UEFA Avrupa Ligi maçları falan futbola doyuyorduk. Bakın işte problem şu: Ben sevmiyordum diyen biri olarak gerçekçiyim, ama Ersun Yanal gelse burda oooo aaaa efsane geri döndü falan muhabbeti olurdu, Adam hücumcu be Kuyt-Sow-Webo çıkıyor falan deniliyordu mesela ama Aykut Kocaman'ın kurduğu sistem o. Aykut'a hala bayılmıyorum ama hocalığı Şenol'dan falan asla aşağı değil, ve takıma şu haliyle tamam demiyorum iyi bir ofansif orta saha ve forvetle şampiyon oluruz diyorum

Basketbolda ise Wana ve iyi bir uzun takviyesiyle şampiyon oluruz demiyorum ırzına geçeriz takımların dedim.
Benim kızdığım nokta da şu: Futbol öyle yada böyle bu kulübün lokomotifi (Oynamak ve izlemek açısından her ne kadar basketbol aşığı olsam da) Ve maddi açıdan maalesef gelir kaynağı olan şube. Birincisi bu göz ardı ediliyor yanlış. İkincisi de senin bana söylediğini aslında insanlar yapıyor abi. Basketbola gelince ooooo sıkıntı yok gudurici Melli'yi de geri yollayalım şampiyon oluruz kafasında olanlar, Kameni-Isla-Skrtel-Kjaer(X)-Hasan -Souza -Ekici -Lima(Ben Arfa) - Dirar(Lens) -Valbuena -ETO yazdığımda Anadolu takımı muhabbeti yapıyorlar.
Yine söylüyorum şu kadro ligin en iyi kadrosudur ve biraz futboldan anlayan hoca ile şampiyon olur.
Bunu yapan net ön yargıcıdır yada futboldan zerre anlamıyordur

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2357 : 28 Temmuz 2017, 10:22:13 »
Valbuena beğenmeyip laf ederler, Sinan Güler ooo bakın neler yapacak demesin

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2358 : 28 Temmuz 2017, 10:56:23 »
Ve bu Adam her ne olursa olsun UEFA kupasını kazandıran hoca olabilirdi bize Benfica deplasmanında sakatlıklardan dolayı Selçuk Mehmet Topuz orta sahasıyla oynamak zorunda kalmasaydık yada ilk maçta 4 top birden direkten dönmeseydi

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #2359 : 28 Temmuz 2017, 11:32:16 »
Net bir santraforu, hücuma yönelik orta sahası (10 numara olmak zorunda değil) olmayan bir takım zor şampiyon olur. Hele bir de takımı yöneten kişi defansif ve kontrollü oyunla kafayı bozmuş biriyse. 2011 başında aziz, Alex'i zorla kadroya aldırdı (sonra düşman oldu o ayrı rezillik), adam da 28 gol 17 asist gibi inanılmaz bir resital sunarak şampiyonluğu aldı. Yoksa geride kalacaktık. Bunun dışında mayısta transfer bitecek diyorlardı ama 2 ay oldu, hâlâ forvet yok. Haberler ısmarlama gibi, yoksa Lima ve forvet(bu illa ki olacak ama aynı Niang basit golleri atabilecek net bir golcü lazım) gelirse az da olsa umutlanırız. Tabi manevi evlat olan çöp kovası kesilmedikten sonra iş zor yine. Bir de Kjaer giderse stoper de sorun olacak. Bari filozof şenol milli takıma gitse de düzenleri bozulsa.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2360 : 28 Temmuz 2017, 13:25:13 »
Bir ara hocalar üzerinden bi muhabbet dönmüştü burda abi ve ben de Aykut için asla iyi şeyler söylememiştim. Oynattığı futbolu sevmiyorum seyir zevki açısından ama sistemi olan ve futbolu bilen Adam kabul etmek lazım.. Aykut'un takımını izlemek aslında güzel de 1-0 2-0 falan öndeyken çok kötü bir hal alıyor. Yoksa arkadaşın dediği gibi UEFA Avrupa Ligi maçları falan futbola doyuyorduk. Bakın işte problem şu: Ben sevmiyordum diyen biri olarak gerçekçiyim, ama Ersun Yanal gelse burda oooo aaaa efsane geri döndü falan muhabbeti olurdu, Adam hücumcu be Kuyt-Sow-Webo çıkıyor falan deniliyordu mesela ama Aykut Kocaman'ın kurduğu sistem o. Aykut'a hala bayılmıyorum ama hocalığı Şenol'dan falan asla aşağı değil, ve takıma şu haliyle tamam demiyorum iyi bir ofansif orta saha ve forvetle şampiyon oluruz diyorum

Basketbolda ise Wana ve iyi bir uzun takviyesiyle şampiyon oluruz demiyorum ırzına geçeriz takımların dedim.
Benim kızdığım nokta da şu: Futbol öyle yada böyle bu kulübün lokomotifi (Oynamak ve izlemek açısından her ne kadar basketbol aşığı olsam da) Ve maddi açıdan maalesef gelir kaynağı olan şube. Birincisi bu göz ardı ediliyor yanlış. İkincisi de senin bana söylediğini aslında insanlar yapıyor abi. Basketbola gelince ooooo sıkıntı yok gudurici Melli'yi de geri yollayalım şampiyon oluruz kafasında olanlar, Kameni-Isla-Skrtel-Kjaer(X)-Hasan -Souza -Ekici -Lima(Ben Arfa) - Dirar(Lens) -Valbuena -ETO yazdığımda Anadolu takımı muhabbeti yapıyorlar.
Yine söylüyorum şu kadro ligin en iyi kadrosudur ve biraz futboldan anlayan hoca ile şampiyon olur.
Bunu yapan net ön yargıcıdır yada futboldan zerre anlamıyordur

Her yonuyle doyurucu ve guclu argumanlarla dolu bir yorum.  O yuzden, beni tatmin etti.  Ancak Aykut'un geri getirilmesini hala sindiremiyorum.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2361 : 28 Temmuz 2017, 14:54:53 »
Her yonuyle doyurucu ve guclu argumanlarla dolu bir yorum.  O yuzden, beni tatmin etti.  Ancak Aykut'un geri getirilmesini hala sindiremiyorum.
Teşekkür ederim abi.. Ya ama işte eldeki en iyi seçenek bence :/ Yerli hoca aklıma gelmiyor başka yabancı olarak ta  son iki senedeki tecrübelerden sonra bence riskli görüldü.. Senin var mı aklında bir hoca ismi? Yada şöyle şöyle olmalıydı diyebileceğin bi hoca profili ?

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #2362 : 28 Temmuz 2017, 15:52:19 »
Bence çare olacak hocayı seçecek/belirleyecek futbol aklı noktasında fukara olmamızı dikkate alınca Aykut'un getirilmesi büyük iş.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #2363 : 28 Temmuz 2017, 16:03:40 »
Teşekkür ederim abi.. Ya ama işte eldeki en iyi seçenek bence :/ Yerli hoca aklıma gelmiyor başka yabancı olarak ta  son iki senedeki tecrübelerden sonra bence riskli görüldü.. Senin var mı aklında bir hoca ismi? Yada şöyle şöyle olmalıydı diyebileceğin bi hoca profili ?

Ben acikcasi, futbol takimina olan ilgisini tamamen kaybetmis biriyim.  Cok kotu yonetiliyor.  Bu saatten sonra basari gelse bile anlik basarilar olacak.  Iyi bi vizyon, yonetim ve organizasyon olmayacak bu basarida.  O yuzden, Aykut veya kim olursa olsun, basari gelse dahi uzun soluklu olmayacagini ongoruyorum.  Biraz "fatalist" bir yaklasim ancak gelismeler isiginda ulastigim bir sonuc.  Ersun ornegi ortada.  Son yillarin en basarili takimina durup dururken celme takip, bizi tamamen mahveden bir yonetimin pencesindeyiz.  Eger Aziz'in bu sekilde gidecegine inansam, bu sene d basarisiz olmayi isterdim ama durum pek oyle gozukmuyor.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2364 : 28 Temmuz 2017, 16:25:50 »
Ben acikcasi, futbol takimina olan ilgisini tamamen kaybetmis biriyim.  Cok kotu yonetiliyor.  Bu saatten sonra basari gelse bile anlik basarilar olacak.  Iyi bi vizyon, yonetim ve organizasyon olmayacak bu basarida.  O yuzden, Aykut veya kim olursa olsun, basari gelse dahi uzun soluklu olmayacagini ongoruyorum.  Biraz "fatalist" bir yaklasim ancak gelismeler isiginda ulastigim bir sonuc.  Ersun ornegi ortada.  Son yillarin en basarili takimina durup dururken celme takip, bizi tamamen mahveden bir yonetimin pencesindeyiz.  Eger Aziz'in bu sekilde gidecegine inansam, bu sene d basarisiz olmayi isterdim ama durum pek oyle gozukmuyor.
Bu söylediklerinin altına imza atarım abi, bizim için en iyi senaryo bu yıl şampiyonluk ve mayısta Ali Koç ama eğer şampiyon olursak asla gitmez bu Adam ki bence şampiyon olsak ta gitmez ama neyse... Ali Koç'a da inancım azalıyor çünkü sadece laftaydı şimdiye kadar icraat yapsın artık yapacaksa

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #2365 : 28 Temmuz 2017, 16:30:11 »
Bu söylediklerinin altına imza atarım abi, bizim için en iyi senaryo bu yıl şampiyonluk ve mayısta Ali Koç ama eğer şampiyon olursak asla gitmez bu Adam ki bence şampiyon olsak ta gitmez ama neyse... Ali Koç'a da inancım azalıyor çünkü sadece laftaydı şimdiye kadar icraat yapsın artık yapacaksa

Bu islerin ardinda cok farkli dinamikler donuyor.  Ali Koc'a bir anda her gemiyi yakip, ortaya ciksin demek kolay ama gercekte oyle olmasi cok daha zor.  Isin politik tarafini anlayabilmek icin o isin icinde olmak lazim.  Ali Koc bu hususta istekli.  Insallah mevcuttaki saltanat biterse, gelecektir.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2366 : 28 Temmuz 2017, 17:48:58 »
Bu islerin ardinda cok farkli dinamikler donuyor.  Ali Koc'a bir anda her gemiyi yakip, ortaya ciksin demek kolay ama gercekte oyle olmasi cok daha zor.  Isin politik tarafini anlayabilmek icin o isin icinde olmak lazim.  Ali Koc bu hususta istekli.  Insallah mevcuttaki saltanat biterse, gelecektir.
Önde gelen bi aileye mensup olması çok önemli abi dediğin gibi ve tabi her şeyde olduğu gibi siyaset parmağı

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2367 : 28 Temmuz 2017, 19:10:06 »
aykut12 ve smith jr;

Bence 2011-2011 deki takımın lideri Alex idi :). Ve o takıma kötü yada yavaş top oynatmak zaten pek mümkün değildi. Defans sadece 14-15 gol atmıştı, belkide daha fazla.
Dünkü maç ölçü olmaz, rakip zayıf falan diyeceğim ama biz bu takımı evinde alanya, kayseri vs karşısında da görmüştük. Bence bir ışık var, bu sene en azından biraz futbol izleriz, hele de sol bek, forvet ve stoperdeki defoları kapattıktan sonra.

Sent from my iPad using Tapatalk

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2368 : 28 Temmuz 2017, 19:32:24 »
Arkadaşlar, dostlar, hemen her mecrada bir işine geleni işine geldiği gibi yorumlama durumu söz konusu. İnsanlar kendilerinin sevdiği bir hoca takımı şampiyon yaparsa ya da başarılı olursa hocaya ciddi paye verip övgüler düzüyorlar. Bunun en yakın örneği Ersun Hoca. O takımın şampiyonluğunda ne kadar etkisi olduğunu yadsıyamayız zaten. Ama iş 2011 şampiyonluğuna gelince, sırf Aykut Hoca sevilmediği için nefret ettikleri Aziz'den bir tut hayatında hiç takım savunmasına katkı sağlamamış Alex'e kadar herkes payını alıyor, ama o başarının gerçek mimarlarından birisi olan hocaya hakkı asla teslim edilmiyor. Bakın bu gerçek manada iki yüzlülüktür, argümanımı asla hafifletmem bu konuda.

Alex kariyerinin en iyi performansını verdi o takımda. O seviyeye ne Daum'la, ne Zico'yla çıkabildi. Bunun sebebi nedir? Aziz oynasın dedi diye mi oldu bu?

O takım 82 gol atarak şampiyon oldu. Son 15 yılda bu sayıyı geçen tek takımımız Daum dönemi, 2005-2006 kadrosudur ki o kadro da zaten efsane bir kadroydu.

Ben anlamıyorum bu kini, nefreti. Bu adam 3 Temmuz sürecinde takımı ayakta tutan unsurlardan biriydi. O takımı toparlayıp AL'de yarı final oynattı ki tarihimizin en önemli Avrupa başarılarından birisidir. 3 Temmuz sonrasında takımın oynadığı futbol sebebiyle adama bir savunmacı yaftası yapıştırıldı. O tarz bir travmayı yaşayan, kadrosu boşalan, kaliteli oyuncusu kalmayan ve mental olarak sinmiş bir takımdan yaldır yaldır oynaması mı bekleniyordu? Üstelik başkanı hapisteydi o takımın, sürecin 1 yıllık kısmında.

Bakalım, bu seneki halini merakla bekliyorum. Eğer söylendiği gibi birkaç takviye daha yapılırsa hazırlık sürecinde gördüğüm ve dün izlediğim takımdan ben umutluyum.

Mesele Aziz'in gitmesiyse onu daha çok bekleriz...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2369 : 28 Temmuz 2017, 20:49:42 »
Kjaer'i satmamız bence iyi oldu.Kendisi transfer haberlerinden sonra ne kadar dışarıya karşı profesyonel bir tavır takınsada kendisini sakındığını düşünüyordum ve gitmesi bu anlamda iyi oldu.Ayrıca Skrtel Kjaer'den çok daha iyi bir oyuncu bence hani Kjaer 75 ise Skrtel 82-83 tür.10 md de iyi para şimdi Lima-Lens veMerkez Golcü sorunumuzu çözüp özlediğimiz şampiyonluğa ulaşalım.
FENERBAHÇE