Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539500 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2790 : 23 Temmuz 2018, 13:47:49 »
Şu gözlüklü seyrek saçlı adamdan nefret ediyorum yine en güçlüyü bize çekti.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #2791 : 23 Temmuz 2018, 13:55:49 »
Çünkü cenabetlik bunu gerektirir :D

3. Ön Elemeden Benfica'yı çekince, eski gücünden uzak olması ve geçen sene ŞL'de 0 çekmesi bile teselli etmek için yetersiz kalıyor.

Cocu'ya da haksızlık, bu kadroyla ne yapsın adam. Koca kadroda sadece 1 forvet var. Eksik çok da yaz yaz bitmez şimdi. Neyse ŞL olmadan geçen 11. seneye gireriz artık, daha bir şey diyemiyorum.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2792 : 23 Temmuz 2018, 15:31:06 »
@franz392

Evet. Benfica'nın en azından oturmuş bir kadrosu var, bizde o da yok.

Tengri yardımcımız olur da bunu geçersek kesin Tottenham çıkar :D

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #2793 : 23 Temmuz 2018, 18:21:12 »
Şuan yabancı göndermeden 3 transfer yapabiliyoruz. Forvet Ayew ve kanadada Bolasie olacak heralde, orta saha ve stoperde alırız (1 yabancı en azından gönderilir diye düşünüyorum tabi). Ancak kaleci ve sol bek transferi beklmeyin onlar için 2 tane daha yabancı göndermemiz lazım atıf, kameni, dirar falan bizdeki aldıkları parayı kimse vermediği için gitmeye yanaşmıyorlar doğal olarak.
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2018, 18:21:42 Gönderen: donmezsefa »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2794 : 23 Temmuz 2018, 18:33:52 »
Şuan yabancı göndermeden 3 transfer yapabiliyoruz. Forvet Ayew ve kanadada Bolasie olacak heralde, orta saha ve stoperde alırız (1 yabancı en azından gönderilir diye düşünüyorum tabi). Ancak kaleci ve sol bek transferi beklmeyin onlar için 2 tane daha yabancı göndermemiz lazım atıf, kameni, dirar falan bizdeki aldıkları parayı kimse vermediği için gitmeye yanaşmıyorlar doğal olarak.
Ayew ve Bolasie ikisi birden gelmez çünkü iksi de kanat forvet , santrafor değiller.. Ve bu iki oyuncu arasında tercihim sabaha kadar Ayew olur. Ortada forvet olarak oynayan kardeşi jordan Ayew.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #2795 : 23 Temmuz 2018, 19:51:17 »
Forvet ve stoper transferi şimdiye kadar yapılmalıydı olmadı turu geçme ihtimalimizi düşük görüyorum.Hayırlısı olsun..

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2796 : 23 Temmuz 2018, 20:49:06 »
Forvet ve stoper transferi şimdiye kadar yapılmalıydı olmadı turu geçme ihtimalimizi düşük görüyorum.Hayırlısı olsun..
Yeni kurulan bir takımız sonuçta... 10 gün önce olsa turu geçeceğiniz kesin miydi ki??? Boşa para harcayıp bir tarafımıza kacmadigi sürece bu sene toparlanma senesi diyip destek olmak düşüyor taraftara....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #2797 : 23 Temmuz 2018, 21:31:32 »
Yeni kurulan bir takımız sonuçta... 10 gün önce olsa turu geçeceğiniz kesin miydi ki??? Boşa para harcayıp bir tarafımıza kacmadigi sürece bu sene toparlanma senesi diyip destek olmak düşüyor taraftara....
ben de zaten hayırlısı olsun dedim.bu sene olabilecek her türlü duruma kendimi hazırladım mali olarak sıkıntılar içerisindeyiz,ffp elimizi kısıtlıyor bu sene kendimi büyük beklentilere sokmuyorum ama alınabilseydi bence iyi bir forvet  ve savunmacıyla tıklım tıklım tribünler önünde şansımız yüksek olurdu hiçbir zaman kesin olamaz zaten.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #2798 : 23 Temmuz 2018, 21:33:20 »
Ben Ayew transferi olursa bi forvet ve defans alıp transferi bitireceğimizi düşünüyorum.Bu 3 transfer harici olacak bi ortasaha ve solbek transferi güzel olur.Olmazsa Valbuena’yı ortaya çekip sola ayew’i koyarsak Valbuena’nın veriminin artacagını düşünüyorum ya da Cocu iki 8 numaralı sisteminde biraz değişikliğe gidecek Giuliano forvete yakın arkasında Elif ve Josef’le oynayacağımızı düşünüyorum. 
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2018, 21:45:12 Gönderen: south »

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2799 : 23 Temmuz 2018, 23:17:31 »
Bence biz forvet almayacağız. Soldado, Guliano ve herhangi başka bir hücum oyuncusunu forvet olarak kullanacağız. Hatta Ayew tipi bir oyuncu gelirse o da olur. Feyenoord maçındaki takım pozisyon bulma kısmında pek de sıkıntı yaşayacak gibi durmuyor. Zaten günümüz futbolunda orta-kafa mantığı pek de yer almadığı için bence problem yok. Soldado-Guliano ikilisi götürür bizi. Bir tane stoper, bir tane de sol bek alsak bana yeter. Sadece stoper de olur. Bu sene olacak hiç bir şey beni kızdırmaz.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2800 : 23 Temmuz 2018, 23:36:42 »
Bir stoper, bir santrafor ve bir de Andre Ayew gibi kanat forvetle transferi kapatacağız bence. Hele ki santrafor almadan koskoca sezonu sadece Soldado ile geçirmek Lig'i de riske etmek demek. Guiliano, Atıf ya da Alper'i santraforda nereye kadar kullanıp idare edebiliriz ki zaten.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2801 : 24 Temmuz 2018, 09:17:10 »
Ben her zaman soylerim futboldan anlamam... Hatta midem bulandigi icin senelerdir izlemiyorum bile ... Ama bu seneki yapilanma acikcasi eski heyecanimi geri getirdi. Genclere yatirim yapilmasi, milyon dolarlari sacip reazaletlere imza atilmasindan sa nokta atisi oyuncu alinmasi .... umarim hakli bir heyecandir.

Bu anlamda takip ettigim kadari ile, hala Enes Unal la ilgilendigimiz soyleniyor ki; bence bu sene ki yapilanma icin super isim olur. Hatta takimin amaclari hedeflerine de cok uygun olur. Aslinda sadece bu sezonu dusunuyorsak Jansen daha mantikli, ama Enes'e yapilan yatirimin daha uzun vadede getirisi olma ihtimali daha fazla gibi.

Butun bunlarin disinda keske bunlara abilik yapacak, rol model olacak bir oyuncu da olsaydi kadroda.

Hem kisilik olarak agir ve etkili, hem kariyerli hem de porfesyonel anlamda ornek oyuncu... Hoidonk gibi, Alex gibi, Hagi gibi ... Bence su anki formulun tek eksigi o kalmis durumda.

Volkan kaldi en kallavi ki, bu durum biraz mide bulandiriyor. Mehmet Topal falan daha pasif profiller, baskin karakterli (ama karakteri duzgun) bir oyuncu cidden eksik gozukuyor disaridan.
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2018, 09:18:20 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2802 : 24 Temmuz 2018, 14:11:44 »
                             Volkan (Berke)
Isla.         Skrtel.            Diego Reyes.        Kiralık bir sol bek
(Şener).    (YİĞİTHAN).    (Roman).            (  Hasan Ali)

Souza
                           ( Topal, Oğuz Kağan)

Eljif                        Guiliano
                   (Ekici).                      (Ferdi)

Valbuena yada Ayew.                       Valbuena yada Ayew
       (BARIŞ)                                            (Aatıf)
                         Paco Alcacer ve Soldado

Bence özellikle ligde deplasman derbileri hariç bu kadro ile sahaya çıkmamızda bir sakınca yok.. Keşke böyle bir kadro kurabilsek, bence alırız şampiyonluğu

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2803 : 24 Temmuz 2018, 21:23:11 »
                             Volkan (Berke)
Isla.         Skrtel.            Diego Reyes.        Kiralık bir sol bek
(Şener).    (YİĞİTHAN).    (Roman).            (  Hasan Ali)

Souza
                           ( Topal, Oğuz Kağan)

Eljif                        Guiliano
                   (Ekici).                      (Ferdi)

Valbuena yada Ayew.                       Valbuena yada Ayew
       (BARIŞ)                                            (Aatıf)
                         Paco Alcacer ve Soldado

Bence özellikle ligde deplasman derbileri hariç bu kadro ile sahaya çıkmamızda bir sakınca yok.. Keşke böyle bir kadro kurabilsek, bence alırız şampiyonluğu

Kadro güzel ama ben 2 transfer bekliyorum. Öyle bir kadro kur da bakalım. :)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #2804 : 24 Temmuz 2018, 23:19:10 »
Yukaridaki mesajlarda sitem etmiştim, tranfer konusunda. Ama önceliğimin de şeffaflık olduğunu belirtmistim. Sağolsun baskan şeffaf bir şekilde acikladi mali tabloyu. Gerek yok transfere falan. Mumkunse oyuncularinda bi kısmı gitsin.  Sevmesem de beğenmesem de oğuz kağan,  yeteneksiz dedigim samet, yerine direk bağla daha verimli olur dedigim ahmethan oynasin. Ağzımı açarsam daha da.