Abi beğenmiyorum değil, ama Nasıl diyim sana romantik davranıyoruz biraz.. Mesela birebir aynı hamleleri Aziz yapsa ıh mıh ederdik net.(ki bi Ali Koç aşığı Aziz'den nefret eden biri olarak söylüyorum bunu) ama Başkan Ali Koç olduğu için biraz fazla şişirip polyannacılık yapıyoruz gibi sanki yeni transferler hakkında. Yani transferleri Ali Koç yaptığı için. Uzun vadede Okay güzel hamleler ama hepsinin patlama yapacağı kesin değil risk almaya değer mi değer tabi o ayrı. Ama bu seneyi de kurtarabilmek iyi olurdu sanki diye düşünüyorum.
Kaleci hamleleri Okay gayet iyi ama ne vereceği belli bir sol bek kesin beklerdim mesela..
Stopere de normalde tercihim Rojo falan olurdu ama yaşı ve tapusunu alma açısından Reyes te mantıklı umarım iyi performans gösterir çünkü pek izleyemedim oyuncuyu
Souza - Jailson değişimi maddi olsun yaş olsun mükemmel bir hareket.
Ama Benzia değil de daha güvenilir kaliteli bir isim beklerdim şahsen
Yani patlama bekleyeceğimiz ve kapalı kütü transferimiz biraz fazla ama şu açıdan da heyecan verici : daha bir merakla izleyeceğiz atacakları her adımı falan
Ben kadromuz şöyle muhteşem böylr iyi oldu demiyorum güzel kardeşim
Aziz Yıldırım bu maliyetler ile bir kadro yapsaydı ona laf eden ibne olurdu.
626 milyon euro borç, yapılan yanlış transferler, Ffp bir sürü sıkıntı var.
Çok yüksek maaşlı kpntratlar var yaşlı ve işe yaramaz oyuncular var bunları yapan da Aziz Yıldırım hepimiz biliyoruz.
Mevcut şartlar altında 25 milyon civarı oyuncu satan 11 oyuncu alıp hala al sat kısmında +da olan bir zihniyetin kağıt üzerinde güzel iş yaptığını söylüyorum
Ha sahadaki tablo şimdilik ne yazık ki iyi değil
Cocu ve takımın bu net ki zamana ihtiyacı var.
Umarım uyum sorunu iyi olur oyuncular güzel performans gösterir ve biz de mutlu oluruz
Ali Koç'a ve yönetim biçime Fenerbahçe çıkarları için sahip çıkmamız gerekiyor
Ben bunu anlatmak istedim güzel kardeşim