Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1565258 defa)

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4050 : 19 Temmuz 2020, 14:50:48 »
Bu Mert Hakan Yandaş nasıl topçu iyi bilen var mı? Bende ligde 1 yıl performans verip sönen gidenlerdenmiş gibi bir hissiyat ve algı var sanki her takımda oynar denilebilen adamlardan değil gibi.. Tolgay'ı biliyordum mesela yaptım yorumumu ve mal şaşırtmadı da.. Ama bu oyuncuyu alıcı gözle fazla izlemedim o nedenle sadece mantıksal ve hissi yaklaşımımla yorum yapabildim.. Bilen eden biri varsa iki kelam etsin ona göre beklenti ayarlayalım

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #4051 : 19 Temmuz 2020, 21:56:34 »
Altay'ın maç kurtarması mı? 20 sene sonra Galatasaray'a, 23 sene sonra Trabzon'a kaybeden takımın kalecisi... Ve Trabzon maçlarında rakibin kaleci performansını düşünüyorum da... Altay gibi yetenek özürlüsü, zamanlama hatası alın yazısı olmuş beceriksiz bir kazmayı sırf Çatkapıspor maçını kurtardı diye bu takıma layık görecek değilim.

Yerli kaleci takıntımız, saplantımız, hastalığımız, bağımlılığımız, ne derseniz deyin, yerli kaleci inadımız yüzünden kaybettiğimiz şampiyonluk sayısı en az üç... Yerli kaleci manyaklığına kendimizi kaptırmasak, en az üç şampiyonluk fazladan yazılırdı hanemize.

Bu takıma Altay'ı yeterli görmek, orta sınıf bir takım olmayı içselleştirmeye denktir benim gözümde.
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2020, 07:41:14 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #4052 : 19 Temmuz 2020, 22:28:37 »
Bir Beşiktaş'ın adını bile bilmediğim genç kalecisinin kurtardıklarına bakıyorum, bir de bizim embesil Altay'a... Allah bize sabır versin.

Fenerbahçe futbol tarihinin en uzun gol yeme serisinin efsanevi kalecisi parlak oğlan...
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2020, 22:33:47 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı oozyurt1907

• Üye
  • Yer: BEYKOZ
« Yanıtla #4053 : 20 Temmuz 2020, 12:24:27 »
2020-2021 sezonu için ilk 11 de oynayacak , fark yaratabilecek 10 tane futbolcu transferi yapmamız lazım. Mevcut ekonomik şartlar nedeni ile bunu yapamayacağımız için çok da umutlu olmamak lazım bir sonraki sezon için.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #4054 : 20 Temmuz 2020, 12:53:02 »
2020-2021 sezonu için ilk 11 de oynayacak , fark yaratabilecek 10 tane futbolcu transferi yapmamız lazım. Mevcut ekonomik şartlar nedeni ile bunu yapamayacağımız için çok da umutlu olmamak lazım bir sonraki sezon için.

Bu rezil kadro bile bir yere kadar iyi gitti, hatta favori idi ....

Ama arkadaş 50 tane ortasaha alan zihniyet, iki defans alamadığı için bu hale geldik .....

2 Defans, 2 bek (hasan ali giderse 3) , 1 yedek forvet .... bir alinsin allah askina .... 

Sonra paraları neye yetiyorsa Allah kerim. Belki şampiyonluğa oynamaz ama bu kadar da boynumuzu bükmez en azindan.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #4055 : 20 Temmuz 2020, 13:49:23 »
Skrtel i bırakıp, Rami Zanka Falette yi alan bir takımız.
24 kisilik takımda elle tutulur 5 adam zor çıkıyor.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #4056 : 20 Temmuz 2020, 15:37:53 »
Skrtel i bırakıp, Rami Zanka Falette yi alan bir takımız.
.....

Iste ben o transferi yapan kafanin taaaaa.............

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #4057 : 20 Temmuz 2020, 15:39:42 »
Maddi vs sebebi her neyse bizden giden Skrtel Başakşehir ile şampiyon oldu Valbueana da Olympiakos ile ve Adam 34 yaşında 39 maça çıkıp 5 gol 23 asist yaptı. Futbol zekalarının zihniyetlerinin Aamk ben böyle yönetimin

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #4058 : 20 Temmuz 2020, 16:41:58 »
Iste ben o transferi yapan kafanin taaaaa.............

Aynen bende yazacaktım, dedim ayıp olur ☺️☺️☺️
Mert gunok her türlü, Altay ve Harundan iyi kalecidir.
Valbuena Gary den iyi, Mehmet topal , Tolga ve Tolgay dan iyi. Bu adamların yerini daha iyisi ile doldurmuyorsan göndermenin mantığı yok.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #4059 : 20 Temmuz 2020, 17:21:44 »
Aynen bende yazacaktım, dedim ayıp olur ☺️☺️☺️
Mert gunok her türlü, Altay ve Harundan iyi kalecidir.
Valbuena Gary den iyi, Mehmet topal , Tolga ve Tolgay dan iyi. Bu adamların yerini daha iyisi ile doldurmuyorsan göndermenin mantığı yok.

işte kritik nokta bu. Yıllarca hep o gitsin bu gitsin dedik vizyonsuz yöönetimlerin yerlerine daha beterlerini getireceklerini düşünmeden.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #4060 : 20 Temmuz 2020, 19:42:43 »
Tekrara düşmek gibi olcak ama 100 tane oyuncu izledik,totenham barca juve ilişkilerimizi kullanıcaz diyerek bu yola başlayan yönetim 2 sene sonunda bu adam fenerbahçe 11'inde oynar diyebileceğimiz 3 adam alamadı.Bu 2 senede 30 tane falan oyuncu almışızdır heralde

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #4061 : 21 Temmuz 2020, 11:12:01 »
Altay'a ne olursa olsun süre verilmeli. Kötü olduğu noktaları çok daha ileri taşıyacaktır bence, daha yaşı çok genç.

Novak (pek inanmıyorum ama olursa büyük iş) ve Brezilya'dan bir sağ bek,

Avrupalı bir açık (Garry kalıyorsa psikolog da olur taraftar için),

Balkanlardan bir yedek forvet,

Falette'in durumuna göre Serdar'ın yanı bir sağlam stoper.

Tolgay, Alper, Ekici gider.

Şimdi takımdaki oyunculardan pozitif bir ortamda katkı sağlayabilecek olanlar kalmalı. Tolga, Sadık, Hasan Ali, Deniz buna örnek bence. Çoğu arkadaş takımı komple yenilemek istiyor ve haklılar da. Ama mevcut şartlara bakarak bu isteğin gerçekçi olmadığını kabul etmek lazım.

Altay, Harun, Alt yapıdan kaleci

Yabancı sağ bek, Dirar (keşke gitse), Murat, Sadık, Serdar, Yabancı stoper, Alt yapıdan stoper, Hasan Ali, Yabancı sol bek, Alt yapıdan sol bek (Emir Miray)

Gustavo, Tolga, Ozan, Ömer, Yerli 8 numara (Mert Hakan olursa), Yabancı 8 numara

Ferdi, Deniz, Yabancı açık, Yabancı açık

Vedat, Alt yapı (Melih), Yabancı yedek forvet, Allahyar

9 yabancılı ve doğru hocayla şampiyonluğa da oynayabilir bu kadro, tabii yabancı seçimi düzgün olursa. İhtimal ne? Epey düşük...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #4062 : 21 Temmuz 2020, 12:58:02 »
16 inci hafta 1.6 sampiyonluk orani verilen takim neden yedinci oldu unutmayalim.

her seyden once; Serdar ve Faletteyi yedek birakacak 2 defans....  Ve sol bek.... Bular olmadan gerisi fasa fiso.

Diger her pozisyon artan paraya giden gelene bagli alinir verilir ....

Çevrimiçi Murat

• Üye
« Yanıtla #4063 : 21 Temmuz 2020, 14:04:40 »
16 inci hafta 1.6 sampiyonluk orani verilen takim neden yedinci oldu unutmayalim.

her seyden once; Serdar ve Faletteyi yedek birakacak 2 defans....  Ve sol bek.... Bular olmadan gerisi fasa fiso.

Diger her pozisyon artan paraya giden gelene bagli alinir verilir ....

Altına imza atılcak bir metin. Bu takımın sözkonusu düşüşü için bir sürü sebep sayılabilir ama ilki Stoper mevkisinin kifayetsizliğidir.
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2020, 14:05:11 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #4064 : 21 Temmuz 2020, 14:44:10 »
Altay'a ne olursa olsun süre verilmeli. Kötü olduğu noktaları çok daha ileri taşıyacaktır bence, daha yaşı çok genç.

Novak (pek inanmıyorum ama olursa büyük iş) ve Brezilya'dan bir sağ bek,

Avrupalı bir açık (Garry kalıyorsa psikolog da olur taraftar için),

Balkanlardan bir yedek forvet,

Falette'in durumuna göre Serdar'ın yanı bir sağlam stoper.

Tolgay, Alper, Ekici gider.

Şimdi takımdaki oyunculardan pozitif bir ortamda katkı sağlayabilecek olanlar kalmalı. Tolga, Sadık, Hasan Ali, Deniz buna örnek bence. Çoğu arkadaş takımı komple yenilemek istiyor ve haklılar da. Ama mevcut şartlara bakarak bu isteğin gerçekçi olmadığını kabul etmek lazım.

Altay, Harun, Alt yapıdan kaleci

Yabancı sağ bek, Dirar (keşke gitse), Murat, Sadık, Serdar, Yabancı stoper, Alt yapıdan stoper, Hasan Ali, Yabancı sol bek, Alt yapıdan sol bek (Emir Miray)

Gustavo, Tolga, Ozan, Ömer, Yerli 8 numara (Mert Hakan olursa), Yabancı 8 numara

Ferdi, Deniz, Yabancı açık, Yabancı açık

Vedat, Alt yapı (Melih), Yabancı yedek forvet, Allahyar

9 yabancılı ve doğru hocayla şampiyonluğa da oynayabilir bu kadro, tabii yabancı seçimi düzgün olursa. İhtimal ne? Epey düşük...
Her şeye tamam ama Hasan Ali'nin takımda kalması Fenerbahçe ruhuna hakaret olur artık.
Bu adam artık bu takımda kalmamalı.Defolup gitsin.
Muriç adlı arkadaşa 5 milyon euro bile teklif varsa hemen satalım.Aynısı ruhsuz Gustavo içinde geçerli.Deniz,Tolgay,Tolga gibi üst düzey beceriksiz ve kazma isimleri takımda tutmak zorundayız sanırım çünkü takımda kazma sayısı azalıyor.
FENERBAHÇE