Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539503 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4155 : 09 Ağustos 2020, 17:45:06 »
Darri falan almak ihanettir. Mercedes Murat örneğini Garry methetmek için değil de Darri'nin ne çöp olduğunu anlatmak için verdi ve çok da doğru.

@Smith gercekten anlamadigimi dusunerek aciklama ihtiyaci mi duydun? Inan anladim.

Ama katilmiyorum ve diyorum ki; ikisi de alt kalite... ikisinin birbirinden tek farki fiyati... Bana Gary nin yaptigi gerizekali hareketler disinda nesini soyleyebilirsin? Gordugum kadari ile bu herifte o kadar calim atar..... Ama sonuc olmaz ikisinde de.

Ben de savunmuyorum alinmasini sadece duydugum kadari ile alinmasindaki nedeni yaziyorum. Dariri, arap kokenli hollandali. Hollanda genc milli vs kariyeri var. Cok ucuz. Bu hamleyi yapan kisilerin kafalarindaki 1 e alip 4-5 e seneye satmak bir arap takimina, menajerler araciligi ile. Bunu da yuksek ihtimalle iki uc gereksiz kupa macinda sure vererek vs yapabilirler gercekten. Tekrar altini cizerek yazayim; ben bu fikre katildigim icin degil ama fikir bu oldugu icin yazdim.

Ha sunu da not duseyim; bana kalsa ikiside Fenerbahce oyuncusu degil. Bir isimize yaramazlar. Ozellikle Gary ye verilen 2,5 milyon senelik para bence gereksiz kulfet. Mumkunse ikisi de gecmesin kapidan.

Bir konu daha var ki, Emre nin menajerligine destek olmak lazim. Belki de bu sekilde satis plani tutacak. O nedenle sakin olmak lazim, su ana kadar kotu bir hamle yapmadi.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4156 : 09 Ağustos 2020, 17:55:02 »
gitmesi gereken oyuncular var Zanka, Jailson, Tolgay, Zajc, Alper ve Frey gibi bu oyunculardan verim alamadık ve almamızda bundan sonrada zor. Transfer yapılabilmesi için gitmesi gereken oyuncular da var bazı mevkiler aşırı kalabalık.

Kulüp limit, ffp, ile bu kadar köşeye sıkıştırılmaya çalışılırken oyuncularımıza cazip teklifler olur mu o da ayrı konu.

En önemlisi ise limit olayını nasıl aştılar yada aşmayı düşünüyorlar.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #4157 : 09 Ağustos 2020, 19:44:41 »
Rodrigues, GS'deki gibi oynasa çok iyi işler yapar ama bizdeki performansıyla kalmayı haketmediği bir gerçek. Gönderilse, kimse niye gönderdik ki demez.

Jailson'un sürekli stoperde oynatılması sebebiyle yaptığı abuk subuk hatalar piyasasını da negatif yönde etkiledi. €5,5M'dan €3M'ya düşmüş ve geçen seneki gibi hiç transfer söylentileri çıkmıyor artık.

Juan Mata için söylentiler çıkmaya başladı ve hatta, bana inandırıcı gelmese de Ahmet Ercanlar anlaşma sağlandığını yazmış. Kaliteli oyuncu olsa da, düşüşte olması, maaş yükü ağır olması ve emeklilik kontratı yapma fikriyle gelme durumu dezavantajları.

Darri için de şöyle bir analiz mevcut:

https://www.youtube.com/watch?v=8o_TCp2L4A4
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2020, 19:44:54 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #4158 : 10 Ağustos 2020, 17:06:49 »
Bu kaleci ve stoper hattıyla Messi ve Ronaldo takviyesi de yapılsa bir cacık olmaz.

Kaleyi bulan ilk şutta yenecek gollere ve sonra onu çıkarmak için bastırırken verilecek açıklara, beş maç değil, en az on maç hazır olun.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #4159 : 10 Ağustos 2020, 20:11:53 »
Bu kaleci ve stoper hattıyla Messi ve Ronaldo takviyesi de yapılsa bir cacık olmaz.

Kaleyi bulan ilk şutta yenecek gollere ve sonra onu çıkarmak için bastırırken verilecek açıklara, beş maç değil, en az on maç hazır olun.

Kaleci transferi konuşuluyor Hakan abi, stoper
hattinda de bu şekilde kalmayacaktır umuyorum.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4160 : 10 Ağustos 2020, 21:37:54 »
Vedat için 20 milyon falan veriyorlarsa düşünmeden vermek lazım. Iyi para. Zach,'i da 7-8e sutlarsak iyi para girdisi olur.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4161 : 10 Ağustos 2020, 23:20:58 »
Şu durumda bonservis vermediğimiz oyunculara bile lisans çıkartamayacak hâldeyiz. Bu durumu nasıl aşacağımızı bilmiyorum. Şu an eski meselelerden bahsetmek doğru olmaz ancak sadece sportif açıdan bakınca bile 35 yaşındaki Gökhan'ın vereceği katkı sınırlı, 34 yaşındaki Dirar da var daha. Bek pozisyonu için fazla yaşlı ve bir rotasyon bu.

Ayrıca artık tüm hücumculardan gol katkısı almamız gerekiyor, gol atabilen bir sağ açık ve en az 1 sağlam stoper şart. Kaleci transferi ise lüks olur, Altay'ın yeri sabit, Harun giderse biri kiralık olarak alınabilir. Belli ki önümüzdeki 10 sene kaleyi ya Altay ya da Berke koruyacak, bu ikisinden başka biri ancak yedek kulübesinde oturur. Bana göre Berke'nin potansiyeli daha yüksek, en geç 2 sezon içinde bir karar verip diğer ismi de satmamız gerekecek.

Vedat gidecek gibi, bonservisi de yüksek olacak ama hem Rize'nin payı hem de bonservisin 3'te 1'ini ekleyebilme durumu yüzünden limit pek yükselmeyecek. Vedat seviyesinde bir forveti bulmak kolay değilken bir de bunu az maliyetle halletmek zorunda olmamız kötü bir durum.

Orta sahadaki kalabalıktan kurtulmamız lazım ama kulübü yönetenler bu 67 kişilik rotasyonun takımı baltaladığını hâlâ anlayamadı. Son dedikodular doğruysa da Sadık dururken Alpaslan'ı, Deniz dururken de Sinan'ı almak boşa para dağıtmak ve kadroyu şişirmekten başka işe yaramaz. Aynı mevkiler için as oyunculara ihtiyacımız var. Takımdaki yerli sayısının çok artması da hiç hoşuma gitmiyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #4162 : 10 Ağustos 2020, 23:56:04 »
Şu durumda bonservis vermediğimiz oyunculara bile lisans çıkartamayacak hâldeyiz. Bu durumu nasıl aşacağımızı bilmiyorum. Şu an eski meselelerden bahsetmek doğru olmaz ancak sadece sportif açıdan bakınca bile 35 yaşındaki Gökhan'ın vereceği katkı sınırlı, 34 yaşındaki Dirar da var daha. Bek pozisyonu için fazla yaşlı ve bir rotasyon bu.

Ayrıca artık tüm hücumculardan gol katkısı almamız gerekiyor, gol atabilen bir sağ açık ve en az 1 sağlam stoper şart. Kaleci transferi ise lüks olur, Altay'ın yeri sabit, Harun giderse biri kiralık olarak alınabilir. Belli ki önümüzdeki 10 sene kaleyi ya Altay ya da Berke koruyacak, bu ikisinden başka biri ancak yedek kulübesinde oturur. Bana göre Berke'nin potansiyeli daha yüksek, en geç 2 sezon içinde bir karar verip diğer ismi de satmamız gerekecek.

Vedat gidecek gibi, bonservisi de yüksek olacak ama hem Rize'nin payı hem de bonservisin 3'te 1'ini ekleyebilme durumu yüzünden limit pek yükselmeyecek. Vedat seviyesinde bir forveti bulmak kolay değilken bir de bunu az maliyetle halletmek zorunda olmamız kötü bir durum.

Orta sahadaki kalabalıktan kurtulmamız lazım ama kulübü yönetenler bu 67 kişilik rotasyonun takımı baltaladığını hâlâ anlayamadı. Son dedikodular doğruysa da Sadık dururken Alpaslan'ı, Deniz dururken de Sinan'ı almak boşa para dağıtmak ve kadroyu şişirmekten başka işe yaramaz. Aynı mevkiler için as oyunculara ihtiyacımız var. Takımdaki yerli sayısının çok artması da hiç hoşuma gitmiyor.

Kusura bakma kardeşim. Yorumlarını beğendiğim birisisin genelde. Ancak hiç kusuruma bakma, kaleci transferi lüks olur demek, Fenerbahçe 10 sene daha şampiyon olmasın demeye eş bir gaflettir. Önümüzdeki sene kaleyi yine Altay'ın koruyacak olma ihtimaline en çok Fatih Terim seviniyordur, emin ol.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #4163 : 11 Ağustos 2020, 00:44:55 »
Bugün çıkan haberlerde; Altay'ın kalacağı ve rekabete girebileceği bir yabancı kaleci transferi yapılabilağı yazıyor. Yani gene kaleyi ona emanet edecekler ama çok da rahat olmasın ve performansını koruyabilsin diye orta seviye bir kaleci transferi yapılacak.

Şu an piyasası 8 milyon Euro'ya yükselmiş durumda, keşke 15 milyon Euro'ya falan satabilsek.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #4164 : 11 Ağustos 2020, 14:40:10 »
Kusura bakma kardeşim. Yorumlarını beğendiğim birisisin genelde. Ancak hiç kusuruma bakma, kaleci transferi lüks olur demek, Fenerbahçe 10 sene daha şampiyon olmasın demeye eş bir gaflettir. Önümüzdeki sene kaleyi yine Altay'ın koruyacak olma ihtimaline en çok Fatih Terim seviniyordur, emin ol.

Volkan'dan sonra çölde vaha etkisi yarattı benim için :) Hatalar yaptı ama sezon boyunca önünde bir defansın olmadığını da unutmamak lazım. Sol beksiz ve tek stoperle oynadık resmen. Tabi Muslera, Mert ve Uğurcan gibi kalecilerin gerisinde. Şu an o seviyede bir yabancı kaleci bulmak da zor ve maliyetli. Bedavaya aldığımız oyunculara bile lisans çıkartamayacak durumdayız maalesef. Ancak Harun giderse kiralık bir yabancı kaleci transferi şart olur. Ayrıca seneye Berke dönecek ve onun da önünü kapatmamamız gerekiyor, bence çok iyi bir kaleci olacak. Belçika'da da iyi maçlar çıkardı. Altay'ı satıp onu kaleye koyabiliriz.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #4165 : 11 Ağustos 2020, 19:26:55 »
Yağız Sabuncuoğlu @yagosabuncuoglu · 8m

Fenerbahçe Mauricio Lemos için oyuncunun kulübüne resmi teklif yaptı.

---

Nasıldır, bilen var mı?

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #4166 : 17 Ağustos 2020, 18:04:31 »
Vedat Muriqi satışı için Lazio ile 18MN Euro'luk (+ bonuslar) bonservis bedelinde anlaşmaya varıldığı söyleniyor.

Ayrıca, Smolov'un 1 milyon Euro karşılığında 1 yıllığına kiralanacağı, 4 milyon Euro'luk bir satın alma opisyonu olacağı  ve Vedat satışı gerçekleştikten sonra transferin ilan edileceği haberleri düştü.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #4167 : 17 Ağustos 2020, 20:50:26 »
Vedat Muriqi satışı için Lazio ile 18MN Euro'luk (+ bonuslar) bonservis bedelinde anlaşmaya varıldığı söyleniyor.

Ayrıca, Smolov'un 1 milyon Euro karşılığında 1 yıllığına kiralanacağı, 4 milyon Euro'luk bir satın alma opisyonu olacağı  ve Vedat satışı gerçekleştikten sonra transferin ilan edileceği haberleri düştü.
16MN euro+Bastos'da konuşuluyor bazı yerlerde.Vedat'ın satışı bizim için müthiş bir gelir kaynağı olacak.Eğer doğruysa,16MN Euro+Bastos müthiş bir hamle olur.
Sosa sesleri gittikçe yükseliyor.Rodriguez,Deniz,Harun gibi çöpleri elden çıkartırsak mükemmel olacak.
Thiam'da bize çok yakınmış.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #4168 : 17 Ağustos 2020, 21:55:22 »
16MN euro+Bastos'da konuşuluyor bazı yerlerde.Vedat'ın satışı bizim için müthiş bir gelir kaynağı olacak.Eğer doğruysa,16MN Euro+Bastos müthiş bir hamle olur.
Sosa sesleri gittikçe yükseliyor.Rodriguez,Deniz,Harun gibi çöpleri elden çıkartırsak mükemmel olacak.
Thiam'da bize çok yakınmış.

En çok ihtiyacımız olan bölge için €2MN gibi bir miktara Bastos'u alabileceksek, gayet iyi olur. Transfermarkt'a göre %73'lük bir epey yüksek transfer olasılığı var, galiba olacak bu iş.

(Şöyle bir analiz mevcut: https://degajsports.com/fenerbahcenin-gundemindeki-stoper-bastos-oyuncu-analizi/)

Sosa'nın Trabzonspor macerası bitti ve bizimle anlaşma sağladığı söyleniyor. Yaşı olsa da, geçen sene 29 maçta 9 gol & 7 asistlik performansı çok iyi, buna yaklaşsa bile yeter.

Ekleme:

Aygün Özipek: "Mame Thiam cuma günü Fenerbahçe’nin Topuk Yaylasındaki kampına katılacak."

Volkan Demir: Mame Thiam’ın bonservis maliyeti yok
« Son Düzenleme: 17 Ağustos 2020, 22:06:38 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #4169 : 17 Ağustos 2020, 23:12:50 »
Muric i cok ararız.... Gerçi satmak dışında şansımız var mı? Yok.....

34 yaşında Gustavo'ya da 10 veriyorlarsa onu da satsalar birşey diyemem ...

Ama defansa kim gelecek?? Gustavo, vedat yerine kimler gelecek??? Hala soru işareti....

Hala Tolgay, alper, zanka, frey den kurtulamadik .... oyle isimler gelmez umarim
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....