Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539721 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4260 : 28 Ağustos 2020, 20:25:38 »
Alanya'nın attığı gol Hakan abiyi haklı çıkartıyor, bu tarz golleri yedikten sonra galip gelmek imkansız.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #4261 : 28 Ağustos 2020, 22:04:48 »
Alanya'nın attığı gol Hakan abiyi haklı çıkartıyor, bu tarz golleri yedikten sonra galip gelmek imkansız.

Geçen seneki gibi başımıza çoraplar örmez umarım. Bu sefer takım uyumsuz, savunma kötü gibi bahaneler de olmayacaktır.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4262 : 28 Ağustos 2020, 22:56:05 »
Geçen seneki gibi başımıza çoraplar örmez umarım. Bu sefer takım uyumsuz, savunma kötü gibi bahaneler de olmayacaktır.
Savunmamız bu sene daha mi iyi oldu. Ust düzey stoperler mi aldık ki?

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #4263 : 28 Ağustos 2020, 23:18:32 »

Sadece stoper olarak düşünmemek lazım, beklerimizde de büyük sorun vardı ve kaliteli transferlerle orası düzeltildi. Transfer edilen stoperleri de küçümsememek gerek; fizikli ve hamleyi seven adamlar. Ayrıca, takımın topla oynama kalitesi de artacağı için geçen seneki gibi kaptırılan toplardan bir sürü saçma salak gol yemeyiz.
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 23:38:05 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #4264 : 29 Ağustos 2020, 09:39:29 »

Ben de golu gorunce hakan abi gedi aklima... Umarim kafayi vurdurmaz bu sene....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #4265 : 29 Ağustos 2020, 09:40:38 »

Kesinlikle .... hala Zanka Serdar Sadik oynuyor   :D :D bumerang gibi adam Zanka
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4266 : 29 Ağustos 2020, 12:41:18 »
Giuliano ne alaka acaba ?

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #4267 : 29 Ağustos 2020, 12:52:58 »
Fenerbahçe, Trabzonspor'un da istediği Giuliano Victor de Paula ile her konuda anlaşma sağladı. (@ManuLonjon)

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #4268 : 29 Ağustos 2020, 15:56:43 »
Bugün epey hareketli ve heyecan verici geçiyor 8)

Yağız Sabuncuoğlu
@yagosabuncuoglu · 1h

Eran Zahavi, Guangzhou’ya veda etti.

Emre Belözoğlu, Eran Zahavi’nin menajeriyle görüştü.

Roberto Carlos da Zahavi transferinin tamamlanması için manevi anlamda elinden ne geliyorsa yapıyor. Sayesinde Zahavi gelmeden Fenerbahçe fanı oldu.

-x-x-x-

Yağız Sabuncuoğlu
@yagosabuncuoglu · 27m

Fenerbahçe Samuel Kalu’yu satın alma opsiyonuyla birlikte bedelsiz kiralamak istiyor. Bu talep iletildi.

• Kalu, Bordeaux’tan ayrılmak istediğini yönetime iletti. Menajeri Bordeaux ile görüşmelere başladı.

-x-x-x-

Fenerbahçe, Marcel Tisserand'ın transferi konusunda Wolfsburg ile anlaşmaya vardı. (Footdrc)
« Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 16:06:36 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #4269 : 29 Ağustos 2020, 17:30:42 »
Hakan Dede
@HakanDedeTV · 19m

ZAHAVİ’DE SON DURUM

Hollanda takımından teklif var.

İsrailli yıldız Fenerbahçe’de oynamak istiyor.

Eşi de ikna edildi.(zorluk çıkarmış)

İş artık oldukça ciddi boyuta geldi

-x-x-x-

Yağız Sabuncuoğlu
@yagosabuncuoglu · Aug 22

Garry Rodrigues’e teklif gelirse değerlendirilecek.

1h
Garry Rodrigues’in menajeri oyuncusunu isteyen kulüplerle görüşmelere başladı.

Fenerbahçe Nabil Dirar için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

-x-x-x-

Rodrigues muhtemelen Olympiakos'a gidiyor. Geçen sene istenileni veremeyen bir oyuncudan kurtuluyoruz.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4270 : 29 Ağustos 2020, 18:23:55 »
Giuliano çok gereksiz ve yanlış bir transfer olur.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #4271 : 29 Ağustos 2020, 20:49:35 »
Giuliano çok gereksiz ve yanlış bir transfer olur.

Uzun maratonda kadronun geniş olması iyi bir şey ama Sosa ve Mert Hakan varken, biraz lüks olur gibi sanki. Yine de, söylenildiği gibi cüzi bir miktara gelecekse, buyursun gelsin. Teknik ekip onay verirse, vardır kafalarında bir şeyler. FM mantığıyla harket edersek; talibi çıktığında bonservisini satıp para kazanma durumumuz da olabilir. :D  Bunlar bir kenara, henüz biten bir şey de yok galiba. Başka takımlara da  tavsiye edildiği söyleniyor. Başakşehir, "İrfan giderse, o zaman bakarız" demiş.

Ben olsam, eğer Vedat gidecekse, onun yerine uygun fiyata muadili özelliklere sahip bir oyuncu bulmaya çalışırdım. Vedat'ın transferi konusunda muhtemelen bonservisinden daha fazla kazanmak için tok satıcıyı oynuyoruz. Rizespor'un payı hariç temizinden €20MN kazanabilsek çok iyi olurdu.

Zahavi ileri ucun bir çok bölgesinde (forvet arkası, sol forvet, santrafor) oynayabiliyor ama umarım Erol hoca onu Napoli'deki Mertens gibi kullanır ve bitiriciliğinden en iyi şekilde faydalanırız.

Bu arada, Kalu falan derken, şapkadan Limnios da çıkabilir.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #4272 : 29 Ağustos 2020, 23:52:26 »
Vedat'ın satılma fikrinden iyice uzaklaştım artık. Absürd bir rakam verilmediği sürece satmayalım. işin yoksa eli ayağı düzgün bir santrafor bul vs zor iş.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #4273 : 30 Ağustos 2020, 00:18:55 »
https://link.medium.com/MnjGEpc3l9

Abilerim,kardeşlerim hepinize merhabalar.Bugün uzun zamandır üzerinde açmayı düşündüğüm Sahte Dokuz adlı sayfamda ilk yazımı paylaştım.İsim değişip basketbol ve diğer sporlarla ilgili yazılar da yazma düşüncem var ancak bugün böyle başladım.Bir nevi reklam gibi oldu ama sosyal medyada ne bir takipçi kitlem ne de bir popülerliğim var,yani anlayacağınız sıfırdan hiçbir itibar sahibi olmadan bu işe başladım.Özellikle Dijital Spor medyasında yer almak hayalini kurduğum bir şeydi ve adımı duyurabilmek için bu tarz çalışmalar yapmalıydım.Okuyup destek olursanız ve yol gösterirseniz çok sevinirim.Bu iletiden rahatsız olursanız da hemen silerim yanlış anlamayın lütfen.Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2020, 00:20:04 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #4274 : 30 Ağustos 2020, 00:39:17 »
Vedat için Lazio'yla anlaşma sağlandı. Bahsi geçen €18M rakamının üstünde bir miktara bitmiştir umarım, transfer ilan edildiğinde netlik kazanır.

Anlaşmaya en yakın olduğumuz kanat oyuncusu Kalu olduğu söyleniyor. Hayırlı & uğurlu diyebiliriz sanırım. Umarım Gent'te oynadığı gibi oynar.

https://link.medium.com/MnjGEpc3l9

Abilerim,kardeşlerim hepinize merhabalar.Bugün uzun zamandır üzerinde açmayı düşündüğüm Sahte Dokuz adlı sayfamda ilk yazımı paylaştım.İsim değişip basketbol ve diğer sporlarla ilgili yazılar da yazma düşüncem var ancak bugün böyle başladım.Bir nevi reklam gibi oldu ama sosyal medyada ne bir takipçi kitlem ne de bir popülerliğim var,yani anlayacağınız sıfırdan hiçbir itibar sahibi olmadan bu işe başladım.Özellikle Dijital Spor medyasında yer almak hayalini kurduğum bir şeydi ve adımı duyurabilmek için bu tarz çalışmalar yapmalıydım.Okuyup destek olursanız ve yol gösterirseniz çok sevinirim.Bu iletiden rahatsız olursanız da hemen silerim yanlış anlamayın lütfen.Teşekkürler.

Rahatsız olacak bir şey yok kardeşim, o ne biçim laf... Hayırlı olsun, başarılar dilerim. ;)