Bu ligden bu ülkede futboldan iğreniyorum!
Yemin ederim şu içimdeki Fenerbahçe aşkı olmasa takibi daha bırakmayı öyle istiyorum ki.. Pelkas atar ofsayt gol yok, onyekuru atar Onyekuru önde olmasın diye adamın götünü büyütürler ve gol

Nefret ediyorum, iğreniyorum.
Her Bir futbolcu için bir sürü insanın hayatını kurtaracak cinsten paralar ödeniyor karşılığı bu olmamalı!
Ben artık bu ligde şampiyon falan olabileceğimizi sanmıyorum. Keşke keşke Fenerbahçe Sevdam ağır basmasa da göz ucuyla dahi bakmasam şu lanet lige.
F.T'ler bilmem neler.. Nefret ediyorum nefret.. Oyuncu ayartmalar, baskı altına almalar.
Dünkü yaptığı röportaja bakın! O Galatasaray'ı GS onu istiyormuş bilmem ne baskı altına alıyor oyuncuyu. Giderse pars için gidermiş başka yere. Aleni şekilde senin kulübünü kötülüyor. Çıkım konuşun amk çıkın konuşun sen kimsen lan deyin işine bak deyin!
Sikmişim artık muhasebesini alın gelin şu Adamı. Hiç önemsemiyordum gelişini çünkü en son ihtiyaç olan böyle bu devre için ama alın gelin amk ne veriyorsanız verin.
Zaten hiçbir zaman tekrar Deniz Türüç seviyesine dönmek istemiyorum. Onu ve 4-5m para verin alın gelin!