Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1541703 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5235 : 02 Ağustos 2021, 19:36:52 »
Ali Koç yönetiminde 4 sezonda yapılan stoper transferlerimiz:

Serdar Aziz
Diego Reyes
Sadik Ciftpinar
Zanka
Simon Falette
Adil Rami
Attila Szalai
Marcel Tisserand
Mauricio Lemos
Marcel Tisserand
Steven Caulker

8 Milyon Euro'nun üzerinde bonservis harcaması yaparak, 1 kuruş gelir elde etmeden defalarca defansın göbeğine müdahaleler yapmışsın ve nihayetinde sadece Attila Szalai denemen tutmuş. Şu noktada o bölge için yapılacak tek şey daha fazla risk almadan Attila'nın yanına sağlam bir stoper transfer etmekti. Madem Steven Caulker'a güvenmiyorsanız ne diye aldınız?
Hocaya sormadan alırlarsa olacağı bu hocam muhtemelen devre arasından önce anlaştılar geri dönemediler
Listedeki çoğu oyuncu defolu büyük başarı cidden
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2021, 19:48:04 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #5236 : 03 Ağustos 2021, 00:21:38 »
Bugün hem Ahmet Ercanlar hem de Murat Zorlu üçlünün ortasına bir stoper takviyesi olacağını gelecek oyuncunun hızlı olacağını hocanın Caulker'ı ağır bulduğunu söyledi diğer mevkiler sola bir adam orta saha ve forvet deniyor

Murat Zorlu Caner-Sosa ile ilgili sıkıntılar olduğunu söyledi hatta Caner giderse şaşırmam dedi

Çok güzel haberler, hadi inşallah diyelim.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5237 : 03 Ağustos 2021, 18:28:52 »
Diego Perotti ile Fenerbahçe arasında oyuncunun sözleşmesini feshetmek için resmi görüşmeler başladı.
Resmi teklif gelmemiş Perotti'ye ülkesine döner herhalde

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5238 : 04 Ağustos 2021, 09:05:12 »
Yarattığı sinir stresi bir tarafa bırakırsam, Fenerbahçe 90 dakikada bir kadro değiştirip 24 saat boyunca maç yapsa bir saniye sıkılmadan izlerim.  :) Bu akşamki maçı da iple çekiyorum.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5239 : 04 Ağustos 2021, 16:06:54 »
Fenerbahçe'de Caner Erkin, Dinamo Kiev hazırlık maçı kadrosuna alınmadı.

Gözler Tecrübeli oyuncunun geleceği belirsiz durumda.

Ahmet Selim Kul | A SPOR

« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2021, 16:07:03 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #5240 : 04 Ağustos 2021, 16:35:09 »
sinan gümüş de aynı şekilde kadro dışı bırakılmış.çok iyi çok iyi gustavoyu hatta böyle devam ederse ozanı falan da sepetlemek lazım.millet gençleşiyor bizim de modern futbola uymayan,performans veremeyen oyuncuları hemen yollamamız lazım.yok lider ruhuymuş yok abilik yapmasıymış falan hikaye bunlar.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #5241 : 04 Ağustos 2021, 16:38:11 »
Fenerbahçe'de Caner Erkin, Dinamo Kiev hazırlık maçı kadrosuna alınmadı.

Gözler Tecrübeli oyuncunun geleceği belirsiz durumda.

Ahmet Selim Kul | A SPOR
Hani Vitor'u ilk Caner karşılamıştı :D

Caner Ersun'un adamı ya,vereceksin topu ona 6-7 kişi içeri girecek  bu pata küte vuracak topa.

Efe'ye katılıyorum.Kazma niteliğine uyan Ozan,Gustavo,SG tipi oyunculardan kurtulmalıyız.
Acun abi Survivor'ı bu sene Ocak gibi yapta,Mesut'ta gitsin hemen oraya  ;)

Böyle böyle fazlalıklardan kurtulmalıyız.Abilik olayları,arka beşli falan bunlar takımda gruplaşma oluşturur.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5242 : 04 Ağustos 2021, 16:45:10 »
Hani Vitor'u ilk Caner karşılamıştı :D

Caner Ersun'un adamı ya,vereceksin topu ona 6-7 kişi içeri girecek  bu pata küte vuracak topa.

Efe'ye katılıyorum.Kazma niteliğine uyan Ozan,Gustavo,SG tipi oyunculardan kurtulmalıyız.
Acun abi Survivor'ı bu sene Ocak gibi yapta,Mesut'ta gitsin hemen oraya  ;)

Böyle böyle fazlalıklardan kurtulmalıyız.Abilik olayları,arka beşli falan bunlar takımda gruplaşma oluşturur.

Caner neyse de Ozan'a eleştiriyi abartıyorsunuz bence geçen senenin en iyi isimlerinden uzun sezonun üstüne milli takım yap hayal kırıklığı yaşa kampa gel kolay değil o kadar diyelim ki Ozan gitti o zaman beleşe Dorukhan'ı alacaktın seneye yabancı sayısı daha da düşecek en kötü alacağın yerli 5 milyondan başlar
Sinan nereye gidiyorsa gitsin umrumda değil :)
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2021, 16:45:52 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #5243 : 04 Ağustos 2021, 16:50:41 »
Caner neyse de Ozan'a eleştiriyi abartıyorsunuz bence geçen senenin en iyi isimlerinden uzun sezonun üstüne milli takım yap hayal kırıklığı yaşa kampa gel kolay değil o kadar diyelim ki Ozan gitti o zaman beleşe Dorukhan'ı alacaktın seneye yabancı sayısı daha da düşecek en kötü alacağın yerli 5 milyondan başlar
ben zaten gerekirse dedim ozan için.çünkü onun da aklı yurt dışında gibi gözüküyor işin sonunda her iki taraf da kazançlı çıkabilir.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5244 : 04 Ağustos 2021, 16:56:49 »
ben zaten gerekirse dedim ozan için.çünkü onun da aklı yurt dışında gibi gözüküyor işin sonunda her iki taraf da kazançlı çıkabilir.
Orada şöyle bir sıkıntı var deniyor Ozan düşme potansiyeli olan takım istemiyor kalıcı takım istiyor diğer mevzuda atıyorum Ozan burada yıllık 2 milyon euro alıyor bizde vergi yok ama Avrupa'da vergiyi düşününce 4 falan alması lazım oda zor diyorlar bakalım satılacaklar olacak şuan orta saha en dolu pozisyon giderse yeri dolar ama en azından aynı oyuncular olmasa da Dorukhan yada Gs aldığı Berkan alınırdı onlarda kaçtı

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #5245 : 04 Ağustos 2021, 17:09:22 »
Orada şöyle bir sıkıntı var deniyor Ozan düşme potansiyeli olan takım istemiyor kalıcı takım istiyor diğer mevzuda atıyorum Ozan burada yıllık 2 milyon euro alıyor bizde vergi yok ama Avrupa'da vergiyi düşününce 4 falan alması lazım oda zor diyorlar bakalım satılacaklar olacak şuan orta saha en dolu pozisyon giderse yeri dolar ama en azından aynı oyuncular olmasa da Dorukhan yada Gs aldığı Berkan alınırdı onlarda kaçtı
abi zajc dediğimiz oyuncunun maaşı 1m anca vardır.şu anda da hocanın beğendiği oyunculardan biri.ozan’ın,gustavo’nun maaşları bu adamın 2-3 katı.böyle imkanları kullanıp bu şekilde hareket etmemiz lazım bence.mesela ferdi,osayi gibi oyuncular da aynı şekilde düşük maaşlı oyuncular onlardan da hücumda çok fazla sorumluluk vermeden kanat bek gibi faydalanmak bana mantıklı geliyor.her oyuncunun yeri dolar,ama doldururken de bu şekilde fiyat/verime odaklanmamız lazım.ben olaya böyle bakıyorum yani ama tabi bunu yaparken yetenek filtresini doğru ayarlamak lazım.bu yönetim bunu yapabilir mi,o ayrı.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5246 : 04 Ağustos 2021, 17:15:56 »
abi zajc dediğimiz oyuncunun maaşı 1m anca vardır.şu anda da hocanın beğendiği oyunculardan biri.ozan’ın,gustavo’nun maaşları bu adamın 2-3 katı.böyle imkanları kullanıp bu şekilde hareket etmemiz lazım bence.mesela ferdi,osayi gibi oyuncular da aynı şekilde düşük maaşlı oyuncular onlardan da hücumda çok fazla sorumluluk vermeden kanat bek gibi faydalanmak bana mantıklı geliyor.her oyuncunun yeri dolar,ama doldururken de bu şekilde fiyat/verime odaklanmamız lazım.ben olaya böyle bakıyorum yani ama tabi bunu yaparken yetenek filtresini doğru ayarlamak lazım.bu yönetim bunu yapabilir mi,o ayrı.
Zajc Ferdi bunlar hep istikrar sorunu yaşamış oyuncular tuttururlarsa istikrarı faydalı olur ama garantisi yok dediğin doğru  düşük ücretli topçular zarar etmeyiz burada Ferdi şu milli takım olayını halletse direk sözleşmeyi kapacak belki de onunda uyanık olması lazım son senesine giriyor artık, Pelkas-Szalai yanlış bilmiyorsam aynı şirketin oyuncuları ve ikisi de tuttu başkan buradan devam eder ne kadar başarılı olur zaman gösterecek

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5247 : 04 Ağustos 2021, 17:18:46 »
İsmail Yüksek için yetenekli gelecek vaat ediyor dendi Balıkesir'de oynuyordu çağırdılar çocuğu sonra tekrar kiraladılar Adana Demir'e orada da Samet Aybaba hiç oynatmadı şampiyonluk yolunda risk almadı şimdi ilk gönderilen ekipte yer aldı Gümrük talipmiş bu kadar çabuk vazgeçmek ana mantıklı gelmiyor

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #5248 : 04 Ağustos 2021, 17:19:11 »
Samet izlediğim maçlarda yine şişmiş gibi gördüm.

Aldığı ücret bence hakettiği para değil,ayrıca bu orta saha savaşından çıkar mı emin değilim.

Gustavo ama kesinlikle gitmeli.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5249 : 04 Ağustos 2021, 17:26:59 »
Samet izlediğim maçlarda yine şişmiş gibi gördüm.

Aldığı ücret bence hakettiği para değil,ayrıca bu orta saha savaşından çıkar mı emin değilim.

Gustavo ama kesinlikle gitmeli.
Fiziğine çok takılıyor bence vücut yapısıda ilginç Ozan'ın en fit hali bile iri bir şekilde Ozan-Valencia bu takımda formayı alır bence :D
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2021, 17:27:20 Gönderen: Samet_GFB »