Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539488 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5460 : 17 Ağustos 2021, 22:04:01 »
Higuain h.o :D

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #5461 : 18 Ağustos 2021, 10:49:08 »
Bence de Ricardo Lopes’i alacaklar.

Umarım Dembele olur ama pek olacağını sanmıyorum.

Vitor hocam angut bile alsa arkasındayım.Bundan sonra tamamen kendisine itaat ediyorum futbol konusunda  :D ;D :D

Ricardo Lopes'i lake of tears yalanladı tıpkı Bakambu gibi. Bu lake of tears hesabı bilindiği gibi yönetim eliyle yönlendirilen bir hesap.

Bu arada millet Batshuayi övüyor ama onun da son 2-3 sezon istatistiklerine bakan yok sanırım. Kime gittiyse yerlerde süründü resmen.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5462 : 18 Ağustos 2021, 11:29:38 »
Ricardo Lopes'i lake of tears yalanladı tıpkı Bakambu gibi. Bu lake of tears hesabı bilindiği gibi yönetim eliyle yönlendirilen bir hesap.

Bu arada millet Batshuayi övüyor ama onun da son 2-3 sezon istatistiklerine bakan yok sanırım. Kime gittiyse yerlerde süründü resmen.
Batshuayi için hem olumlu hem olumsuz aşırı yorumlar yapılıyor Aboubakar'dan daha iyi ama onun kadar katkı verir mi şüpheli çok farklı oyuncular.
İstatistik pekte önemli değil bizim lig için örnekleri Gomez, Sörloth, Aboubakar vs dün Emre Özcan ve Orhan Uluca'yı dinledim mesela onlarda sorunsuz değil özellikle bağlantılı oyununda sıkıntılı dediler ama çok mobil Texeira ile uyum sağlarsa 15-20 atabilir dediler

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5463 : 18 Ağustos 2021, 12:23:39 »
Ozan'ın Watford'a transferinde konuşulan zorunlu satın alma opsiyonu bir tek bana mı saçma geliyor ? İngiliz kulübü bu adamlar FFP gibi dertleri de yok ki zorunlu satın alma ile oyuncu alsınlar. Para bok gibi adamlarda zaten Ozan'a verecekleri 8-10 bunlar için çerez parası. Adamlar belli ki Ozan'a konuşulan 8-10 civarı bir parayı vermek istemiyor. Garanti performans alacaklarına inansalar gözlerini kırpmadan verirlerdi.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5464 : 18 Ağustos 2021, 12:46:34 »
Volkan Demir: Watford, Ozan Tufan'ı 1 yıllığına kiralamak için 500 bin Euro önerirken, sözleşmeye 7.5 milyon Euro zorunlu satın alma maddesi koymayı kabul etti.

Dedikleri pek tutmaz ama bakalım
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2021, 12:47:52 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5465 : 18 Ağustos 2021, 14:58:12 »
Fenerbahçe, Salomon Rondon ile anlaşmaya vardı!

(Goal - Kore)

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #5466 : 18 Ağustos 2021, 14:59:36 »

(Goal - Kore)

tam bir vizyon transferi

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #5467 : 18 Ağustos 2021, 16:25:48 »

(Goal - Kore)
İngiltere'de iken tarzını Türkiye ligine çok uygun bulurdum bize gelmesini istiyordum ama İngiltere'de iken işte 3 sene çinde oynadıkta  sonra ne yapar bilemedim

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5468 : 18 Ağustos 2021, 16:48:08 »
İngiltere'de iken tarzını Türkiye ligine çok uygun bulurdum bize gelmesini istiyordum ama İngiltere'de iken işte 3 sene çinde oynadıkta  sonra ne yapar bilemedim
Düşüşte diyen çok Asya kulüplerini izleyen scoutluk yapan bir eleman var en iyi o bilir yazmasını bekliyorum https://twitter.com/alicankutlu_/with_replies
ama deminde Ahmet Ercanlar yalanlamış Rondon'u hatta şöyle demiş pazartesi Sörloth bitti açıklanacak diye haber geldi 1-2 gündür biten golcü ismi oydu salı ise olumsuz sonuçlandı şuan Kuzey Amerika'dan bir golcüye ilgi var demiş

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5469 : 18 Ağustos 2021, 19:18:04 »
Ozan Tufan antrenmanda yok. 500 bin Euro kiralama bedeli ve 7.5 milyon euro satın alma opsiyonuyla Watford’a gidiyor Fenerbahçe kulübü son anda farklı bir karar almazsa.
@ahmetselimkul

Hayırlı olsun aklıda burda değildi bağlar kopmuştu 500'de komik ama
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2021, 19:19:40 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #5470 : 18 Ağustos 2021, 20:13:29 »
Kadro zayıfladı çok beklentiyi düşük tutmalıyız bence.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #5471 : 18 Ağustos 2021, 20:20:11 »
Oturmuş kadrona takviye yapacaksın sen ne yapıyorsun koç istiyor diye mevkisinin en iyi adamlarından birini yolluyorsun.Başarılı yabancın Thiamı yolluyorsun az düştü diye dinamon Ozan olmasa ilk 10 bile zordu.

Yazık.Kadro istikrarı olmadan hersene elbise değiştirir gibi oyuncu değiştirerek ne başarı gelir ne derece.
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2021, 20:25:21 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5472 : 18 Ağustos 2021, 21:24:55 »
Yağız Sabuncuoğlu: "Fenerbahçe, Pelkas için gelen 12 milyon euro'luk teklifi reddetti."

(@VOLEapp)

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #5473 : 18 Ağustos 2021, 21:59:54 »
Sistem onemli degil deyipte birak fb turkiyede hicbir takimin oynamadigi bir dizilise donmek, bir forvet bile alamazken bu sistem icin daha fazla ihtiyacin ortaya cikmasi, bircok oyuncunun iskartaya cikmasi, osayi ve ferdi kanat oynar mi yada zajc ve gustavo orta sahasiyla hangi takima ustunluk saglayacak.
Ben basin toplantisinda olsaydim takimin ve kiralik oyuncularimizin gecen sene kac tane macini izledigini ve oyuncular ve sistem degisikligi icin bu izledigi maclari dikkate aldi mi yoksa kafasinda kararlarini vermis olarak mi istanbula geldi diye sorardim.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5474 : 18 Ağustos 2021, 22:27:11 »
Yağız Sabuncuoğlu: "Fenerbahçe, Pelkas için gelen 12 milyon euro'luk teklifi reddetti."

(@VOLEapp)

Çok büyük ihtimal sallama olmuş. 12m satılmayacak oyuncu mu Pelkas ? Hele ki bu devirde, bu ekonomik şartlarda. Atilla ve Altay dışında -belki biraz da İrfan- 12m edecek topçu mu var kulüpte? Yağız arada güzel sallıyor, onlardan biri olsa gerek