Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539487 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5670 : 31 Ağustos 2021, 00:30:17 »
Gelmez yine uçak muhabbeti.Neden futbolun pek sevilmediği ülkelerden oyuncu bakıyoruz.Bu adam çok iyiyse kapağı üst düzey Avrupa liglerine atardı.
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2021, 00:44:18 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #5671 : 31 Ağustos 2021, 00:56:09 »
Alman medyasında yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin Nico Schulz ile ilgilenen kulüplerden biri olduğu ve Dortmund'un finansal açıdan da bu transferin gerçekleşmesi için kolaylık sağlayabileceği yazıldı.

Rogon menajerliğin oyuncusuymuş

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #5672 : 31 Ağustos 2021, 01:06:12 »
Alman medyasında yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin Nico Schulz ile ilgilenen kulüplerden biri olduğu ve Dortmund'un finansal açıdan da bu transferin gerçekleşmesi için kolaylık sağlayabileceği yazıldı.

Rogon menajerliğin oyuncusuymuş

Uçurma uydurma haberler.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5673 : 31 Ağustos 2021, 01:24:02 »
Gelmez yine uçak muhabbeti.Neden futbolun pek sevilmediği ülkelerden oyuncu bakıyoruz.Bu adam çok iyiyse kapağı üst düzey Avrupa liglerine atardı.
Bilgilendirme

Kulübümüz, ABD'nin Los Angeles FC takımında forma giyen Uruguaylı oyuncu Diego Rossi ile prensipte anlaşmıştır.

Oyuncu, sağlık kontrollerinden geçmek ve görüşmelere devam etmek üzere İstanbul'a davet edilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

ee resmi açıklamada geldi ?

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5674 : 31 Ağustos 2021, 01:26:34 »
Satın alma opsiyonlu kiralıkmış bonservisi 6milyon euro
kaynak ahmet ercanlar ne dediyse en başından beri çıktı herhalde 2-3 hafta önce demişti amerika'dan gelecek diye

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #5675 : 31 Ağustos 2021, 01:27:33 »
Satın alma opsiyonlu kiralıkmış bonservisi 6milyon euro
kaynak ahmet ercanlar ne dediyse en başından beri çıktı herhalde 2-3 hafta önce demişti amerika'dan gelecek diye
18 milyon değeri olan bi oyuncu için 6 milyon opsiyon uygun geldi bana

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #5676 : 31 Ağustos 2021, 01:30:58 »
Mesut Özil Katara transfer oluyor.Antuda gördüm.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5677 : 31 Ağustos 2021, 01:35:52 »
18 milyon değeri olan bi oyuncu için 6 milyon opsiyon uygun geldi bana
Valla Efe bu yorumum belki garip gelecek ama bizim lig yada mls gibi liglerin piyasa değerleri saçma geliyor bana mesela emre kılınç 5 milyon euro
szalai 7 milyon euro gözüküyor :D
Bu arada opsiyon umarım zorunlu değildir hayırlı olsun dediğin gibi 6 genel olarak çok değil

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5678 : 31 Ağustos 2021, 01:37:39 »
Mesut Özil Katara transfer oluyor.Antuda gördüm.
yalan belgesel çekimine gitmiş abi senin dediğin her haber, yorum niye yatıyor yada yalan çıkıyor
https://twitter.com/TheAFCBeII/status/1432253238389182473
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2021, 01:48:30 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5679 : 31 Ağustos 2021, 01:43:23 »
Sol tarafı Ferdi-Novak-Burak ile mi geçeceğiz en azından devreye kadar diye düşünmeye başladım

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5680 : 31 Ağustos 2021, 02:02:03 »
Antwerp, Zanka için Fenerbahçe’ye teklif yaptı.

• Çin ve Suudi Arabistan’da teklif geldi. Zanka bu teklifleri reddetti. Oyuncu Avrupa’da kalmak istiyor.

(@yagosabuncuoglu)

Araplara iyi paraya kitlerdik :(

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5681 : 31 Ağustos 2021, 02:13:58 »
Diego Rossi için izleyen scoutlar çok övüyor haklı çıkarlar umarım hatta yılın transferi diyen bile var tabi ki bunların bir önemi yok ama 23 yaşında bir oyuncu ve Avrupa'da pazarı varmış kulübü Tottenham ve Everton'ı reddetmiş haber Telegraph gazetesinde çıkmış parlarsa güzel kazanç elde edebiliriz

İki takımı reddetmiş kulübü bize niye düştü diyen çıkar elbet ilgilenen takımların hocası değiştiği için ısrarcı olmamış olabilir diyorlar
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2021, 02:16:39 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #5682 : 31 Ağustos 2021, 03:23:01 »

Helsinki gibi üst düzey bir ülkenin takımının almadığı artıkları topluyoruz, yapacak bir şey yok.

Tom abi, seni alıntıladım ama lafım sana değil, zira ne dersek diyelim sen zaten anlamamakta diretip, kendi bildiğini okuyorsun. Ama seninle benzer kafada olup, sosyal medyada uçuşa geçen tipler var. Üst düzey oyuncu olsa bize kadar başkası kapardı lafı, dünyanın en boş, en gereksiz, en argümansız, en saçma, en trol lafı. Senin bu zamana kadar bunu yapmaman, bu tip oyuncuları almaman hataydı. Attila Szalai kötü topçu mu? Bize kaptık diye kötü mü oluyor şimdi bu adam? Szalai'yi nasıl alıyorsan, o kalibrede yetenekleri de bulursun, parlatırsın ve tıpkı Porto gibi pazarlarsın. Bir sistem oluşturursun böylece, hem aldıklarını vitrine çıkartan hem de vitrine çıkmak isteyenlerin cazibe merkezi haline gelirsin. Ekonomik anlamda da önemli bir çark oluşturursun.

Arkadaş, yıllardır niye Porto gibi olamıyoruz diye ağlayan adamlar, şimdi bu yola girmeye başlayıp, bunun üzerine bir şeyler deniyoruz / yapıyoruz diye sallıyor. Ya bir tutarlı olun ya da ne istediğinizi önce kendiniz anlayın, sonra anlatın. Diego Rossi konusunda ahkam kesecek kadar benim bir bilgim yok, çok bilgim var diyenin de muhtemelen bilgisi yoktur. Ama bu transfere Vitor onay veriyorsa eğer, gerekli araştırmayı yapmış, yaptırmış ve ona göre alın demiştir.

Çok değil sadece bu sezon Vitor'u ve tercihlerini rahat bırakalım. Sezon başında bu takım üçlü oynamaz teranesi vardı, 5'te 5 gelince kılıçlar saklandı, tek mağlubiyete bakar çıkması o da ayrı. Şimdi de ulan nereden sallasak diye abuk subuk bahaneler buluyorlar. Tom abi kafasında çok adam var. Adam kendi ülkesinin durumuna bakmaz Kore'den topçu mu çıkar der. Sanırsın her sene Maradonalar yetişiyor bu ülkede.
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2021, 14:36:13 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #5683 : 31 Ağustos 2021, 08:19:16 »
Valencia'nın geçen sene forvete koyulduktan sonra artan ve devam eden performansı,Serdar Dursun'un hazırlık maçları ve ilk lig maçında az da olsa gördüğüm servis yapma,top tutma yeteneği ve bundesliga 2 referanslı golcülüğü sonrasında acaba forvete değilde forvet arkasına mı skorer bir adam alınsa diye düşünüyordum o adam alındı sanırım.Bundan sonra forvet alınır mı merak ediyorum.Bir de kimi kesecek ya da Pelkas satılacak mı bunu merak esiyorum.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5684 : 31 Ağustos 2021, 08:41:09 »
Dirar, Sinan, Lemos, Zanka, Perotti... Bu isimler yerine ana rotasyondan Pelkas vs. gönderilerek yapılacak transferi başarılı bir hamle olarak görmem çok zor.