Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539491 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5805 : 02 Eylül 2021, 16:23:57 »
Yerli olması noktasında beklentim, Oğuzkağanın kalmasıydı. Aziz Yıldırım zamanında, MCity 5 milyon verdi vs lafları vardı. Kadro dışı bırakılanlardan en çok beni şaşırtan o olmuştu. Demekki bir şey gösteremedi hocaya. Fatih, Arda ve Muhammede şans veren ona neden vermesin.
Ayağı kırıldıktan sonra toplayamadı abi Rize ve Konya'ya transferlerini yanlış hatırlamıyorsam İsmail Kartal yapmıştı bildiği topçu isteyerek aldı o bile oynatmadı belki Belçika'da toplar kendini ama işi zor artık
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2021, 16:32:15 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5806 : 02 Eylül 2021, 16:26:16 »
İyi de Bustos sağ kanat, sol değil. Bunu sağa alacağımıza Aurier'i nasıl almayız anlamıyorum. Deli diye mi çekiniyor bizimkiler acaba.
Bende onu anlamıyorum transfermarkt baktım sol taraf yan mevki bile değil, başkan geçen gün sola adam alacağız demişti belki Osayi falan satılacaksa onun yerinedir başka bir şey gelmiyor aklıma yada Novak-Ferdi ile devam :D

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #5807 : 02 Eylül 2021, 16:27:27 »
bence o bustos’u alacak olsak ali koç yayında sağ bek alacağız derdi sol bek alacağız dedi sol bek ismi geçmiyor ama sağ bek ismi geçiyor tuhaf geldi bana

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5808 : 02 Eylül 2021, 16:31:34 »
bence o bustos’u alacak olsak ali koç yayında sağ bek alacağız derdi sol bek alacağız dedi sol bek ismi geçmiyor ama sağ bek ismi geçiyor tuhaf geldi bana

Hatırlarsan Ali Koç seçildiğimiz takdirde hocayı pazartesi açıklıycaz demişti çokta takılmamak lazım  :) Sol bek değil sağ bek alırsak şaşırmam.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5809 : 02 Eylül 2021, 16:40:05 »
Ahmet Ercanlar:

“Dün 2 oyuncu daha gelecek demiştim. Bugün 2 oyuncu daha geldi. Önümüzdeki günlerde herkes 1 transfer daha bekliyor ama ben 2 transfer daha olabilir diyorum."

(Sansürsüz Futbol)

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5810 : 02 Eylül 2021, 16:41:27 »
TFF’de gündem maddesi:

Yabancı kuralının değiştirilmesi

Büyük takımlar bonservis verdi baya Anç ve Sergen ağlıyor diye kural değişmese bari en azından bu sene kalmalı

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #5811 : 02 Eylül 2021, 16:43:03 »
Berisha'nın istatistikleri çok iyi duruyor.Asist sayısına bakınca Vitor'un söylediği bağlantı oyuncusu tanımına da uyuyor.Şl de 4 gol 2 asist yapmış 1 tanesi bayerne 1 tanesi atleticoya Salzburg'da oynuyor,23 yaşında bu adamı biz nasıl alabiliyoruz anlamış değilim.Ama benim Sörloth'tan sonra ismi çıkan oyuncular arasında en içime sinen adam oldu.2 gün önce bunlar panikle dandik forvet alcak belli oldu yazmıştım.Beni de utandırdılar.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #5812 : 02 Eylül 2021, 16:45:50 »
Berisha'nın istatistikleri çok iyi duruyor.Asist sayısına bakınca Vitor'un söylediği bağlantı oyuncusu tanımına da uyuyor.Şl de 4 gol 2 asist yapmış 1 tanesi bayerne 1 tanesi atleticoya Salzburg'da oynuyor,23 yaşında bu adamı biz nasıl alabiliyoruz anlamış değilim.Ama benim Sörloth'tan sonra ismi çıkan oyuncular arasında en içime sinen adam oldu.2 gün önce bunlar panikle dandik forvet alcak belli oldu yazmıştım.Beni de utandırdılar.

bu adamı niye verdi Salzburg onu anlamadım, yaşı genç istatistikleri iyi, sebebi neydi ki?

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #5813 : 02 Eylül 2021, 16:46:01 »
TFF’de gündem maddesi:

Yabancı kuralının değiştirilmesi

Büyük takımlar bonservis verdi baya Anç ve Sergen ağlıyor diye kural değişmese bari en azından bu sene kalmalı

Bence değişsin de sınır kalksın, bizim de lehimize olur.

Kaleci Altay harici her mevkiye yabancı yazıyoruz. Mesut İrfan deniyor da Mesut'un futbol oynamaya niyeti yok. İrfan da ikide bir sakatlanıyor, üstelik mevkisinde Pelkas Rossi Valencia gibi gözün kapalı yazabileceğin adamlar var.

Varsa imkan hemen değiştirsinler.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5814 : 02 Eylül 2021, 16:56:43 »
Bence değişsin de sınır kalksın, bizim de lehimize olur.

Kaleci Altay harici her mevkiye yabancı yazıyoruz. Mesut İrfan deniyor da Mesut'un futbol oynamaya niyeti yok. İrfan da ikide bir sakatlanıyor, üstelik mevkisinde Pelkas Rossi Valencia gibi gözün kapalı yazabileceğin adamlar var.

Varsa imkan hemen değiştirsinler.

İyide abi biz niye İrfan'a 10 verdik yada Mhy rekabetine girdik yada Burak Kapacak'a bonservis ödedik bunlar ne olacak
Sen her mevkiye yabancı yazıyoruz diyorsunda ben sana bizim total yerlilerimizi yazayım

Altay-Serdar-Ferdi-Nazım-Mhy-İrfan-Mesut
birde diğer takımlara bak
Alpaslan-Taylan-Emrex2-Arda-Aytaç-Berkan
Ersin-Rıdvan-Salih-Kenan-Töre
İsmail-Uğurcan-Berat-Abdülkadir-Serkan

yani biz hem 11 olarak hemde totalde daha avantajlıyız hem sayısal hem kalite olarak

bugün Beşiktaş Salih yada Töre ile oynayacak sınır kalksa Atiba yada Nkundu/Larin olacak
Gs zaten kaleciden dolayı 1-0 geride başlıyor telafi etmek ve orta sahaya yabancı koymak için Halil'i alıyor
Trabzon mecburiyetten İsmail Köybaşı ile oynuyor Sivas delik deşik etti son maç şuan biz avantajlıyız ve ona göre planlama yaptık bugün kural kalksa net avantaj sağlayacak 2takım Beşiktaş ve Trabzon olur
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2021, 16:59:23 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #5815 : 02 Eylül 2021, 17:12:00 »
İyide abi biz niye İrfan'a 10 verdik yada Mhy rekabetine girdik yada Burak Kapacak'a bonservis ödedik bunlar ne olacak
Sen her mevkiye yabancı yazıyoruz diyorsunda ben sana bizim total yerlilerimizi yazayım

Altay-Serdar-Ferdi-Nazım-Mhy-İrfan-Mesut
birde diğer takımlara bak
Alpaslan-Taylan-Emrex2-Arda-Aytaç-Berkan
Ersin-Rıdvan-Salih-Kenan-Töre
İsmail-Uğurcan-Berat-Abdülkadir-Serkan

yani biz hem 11 olarak hemde totalde daha avantajlıyız hem sayısal hem kalite olarak

bugün Beşiktaş Salih yada Töre ile oynayacak sınır kalksa Atiba yada Nkundu/Larin olacak
Gs zaten kaleciden dolayı 1-0 geride başlıyor telafi etmek ve orta sahaya yabancı koymak için Halil'i alıyor
Trabzon mecburiyetten İsmail Köybaşı ile oynuyor Sivas delik deşik etti son maç şuan biz avantajlıyız ve ona göre planlama yaptık bugün kural kalksa net avantaj sağlayacak 2takım Beşiktaş ve Trabzon olur

Daha bir de burdan Ozan, Caner ve Gökhan eksildi üstelik :)

Total yerli kalitesine baktığında evet biz daha önde görünüyoruz da bu saydıklarının hiçbiri net 11 oyuncusu olarak yazılamıyor tahtaya. Bu biraz benim sinirimi bozan olay. Sanırım göz zevkime daha fazla önem veriyorum  :D

Düşünsene Bustos'u almışsın fişek gibi sağ bek, ama sınır var diye Nazım'ı oynatmak zorunda kalıyorsun, adam yedek bekliyor.

Çok sinir bozucu ya ne bileyim.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #5816 : 02 Eylül 2021, 17:23:31 »
Daha bir de burdan Ozan, Caner ve Gökhan eksildi üstelik :)

Total yerli kalitesine baktığında evet biz daha önde görünüyoruz da bu saydıklarının hiçbiri net 11 oyuncusu olarak yazılamıyor tahtaya. Bu biraz benim sinirimi bozan olay. Sanırım göz zevkime daha fazla önem veriyorum  :D

Düşünsene Bustos'u almışsın fişek gibi sağ bek, ama sınır var diye Nazım'ı oynatmak zorunda kalıyorsun, adam yedek bekliyor.

Çok sinir bozucu ya ne bileyim.
Aynen abi Ozan vardı daha Muhammed-Burak falanda var yazmadım bile belki ben yanılıyorumdur ama Ts ve Bjk net güçlenecek eminim
Hoca İrfan'ı Gustavo'nun yanına çekerse sağ beke yabancı koyarız Altay-İrfan-Mesut mesela yada Altay-Ferdi-x kadro fena olmadı bazı mevkiler baya şişti hoca inşallah yönetir bu kadroyu
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2021, 17:26:45 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #5817 : 02 Eylül 2021, 17:56:25 »
bu adamı niye verdi Salzburg onu anlamadım, yaşı genç istatistikleri iyi, sebebi neydi ki?
önümüzdeki yıl sözleşmesi bitiyormuş oyuncu da kalmak istemiyormuş galiba

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #5818 : 02 Eylül 2021, 19:13:54 »
Kulübümüz, Avusturya’nın Red Bull Salzburg takımından Alman forvet Mergim Berisha’yı bonservisiyle 4 yıllığına renklerine bağladı.

Berisha’ya sarı-lacivert çubuklumuzla başarılar ve şampiyonluklar diliyoruz.

Fenerbahçe’ye hoş geldin Mergim Berisha!

Fenerbahçe Spor Kulübü

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #5819 : 02 Eylül 2021, 19:34:07 »
Berisha + Meyer + Rossi

Batushayi + Teixeira + Pjanic

Hangi paketi tercih ederdiniz diye sormaya çekiniyorum. Mantıklı düşünürsek gülerler adama.

Umarım hepsi iyi çıkar da fayda sağlarlar takıma.