"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vıtor Perreıra şampiyon yapamazsa gider senesi falan yok.Romantizme gerek yok yıl oldu şampiyonluk kupa yok.Sistemmiş mistemmiş bahane.Bu düşünce tarzı büyük takımlara yakışmaz.
Başarısız teknik adam her dünyanın büyük klübünde gidiyor.Bu yıl hedef net şampiyonluk olmalı.
Muhtemelen biz yaptık diye burun kıvrılıyor ama Mergim Berisha transferini başkası yapsa ''Nasıl kaçırdık, transfer dediğin böyle olur, millet ne topçular düşürüyor'' denecekti. Bu adam, bu yazın en iyi transferidir.
%100 katılıyorum abi Sörloth sonrası aynı profilde topçuya gidildi özellikler yakın baya sadece hava topları hafif gelişebilir oda olsun ben duyunca acayip sevindim hep dedik bekleyin eleştirmeyin diye Transfermarkt'tı galiba emin değilim oraya göre en etkileyici 4.transferde Rossi olmuş görmüşsündür
Adamla ilgili bütün raporlar olumlu, muhtemelen Türkiye Ligi'nin altını üstüne getirecek ve ileriki satışından da epey gelir getirecek. Tom abi gibi hemen ''bu kadar iyi olsa bize düşmezdi'' kafasındaki adamlara söylemek lazım, oyuncunun menajerlik şirketi Rogon. Onlar olmasa zaten böyle bir potansiyeli zor getirirdin. Rossi'yle ilgili de epey olumlu şeyler söyleniyor. Vitor'un sisteminde joker görevi görebilir zira tek mevkiye bağımlı bir oyuncu değil. Oyun içinde 3-4-2-1 / 3-4-3 geçişleri görebiliriz.
sen kadronun rakiplerin çok gerisinde olduğunu söylüyorsun ama şampiyon olamazsak vitor gitmeli diyorsun.o zaman niye başarısızlık olsun ki bu?