Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539502 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6885 : 04 Ağustos 2022, 01:28:10 »
Takimi küme düşen kendi taraftarlarının bile dalga ge tigi bir ismi alırsan tepki çekersin.Gecen yıl kadro dışı kalmışsan disiplin disiplin diyeMesutu yolluyorsun ama yine bu tip sorunlu adamları alıyorsun olmaz.Bu yönetim transferi diğerleri hariç.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6886 : 04 Ağustos 2022, 02:03:19 »
Ezbere yorumlar yine yeni yeniden. Altay bize geldiği sene A.Gücü'ndeyken  GS maçında 6 gol yedi,  bjk maçında 4 gol yedi. Hatta bize geldiğinde 6-0 biten GS maçı sebebiyle çok karşı çıkan olmuştu. Şimdi sonuç ortada.

Berke'yi afedersiniz itin götüne sokan taraftar altyapıdan ne yapacağı belirsiz kaleciyi en ufak hatada çiğ çiğ yerdi. Ki bana kalsa keşke Gökhan gelseydi keşke ama Rize vermedi. Bu piyasada , arkadaşın dediği gibi bu kadar beklersen, herkes sana zorluk çıkarır. Hata net yönetime yazar. Ama irfan da bu şartlarda en iyi seçeneklerden biri. Geçen sene kötüydü evet ama önceki senelerde gayet iyiydi. Kiralık yedek kaleci için ortalığı ayağa kaldırmanın hiç manası yok, onca şey varken.

Mert Hakan gsli değil miydi ayrıca bize geldiğinde ? E şimdi ne olduğunu herkes görüyor. Veya Emre Belözoğlu gs'deyken bize karşı oynadığı maçları hatırlayan kimse yok mu ? Bunlara bakacak olursak çok kişiye çok şeyler demek lazım. Geçiniz

Öncelikle üslubunuza biraz daha dikkat edip yazarsanız memnun olurum.

Altay o dönemde de yüksek potansiyelini gösteren bir kaleciydi. İrfan ile birebir kıyaslanacak durumda değildi. İstemeyen olmuştur da şu anki durumlar farklı, zaten taraftarın her düşüncesi de bizi bağlamıyor sonuçta.

Diğer konuya gelirsek takım tutmak ve benim verdiğim örnek de aynı değil, artık bu saatten sonra o hatalar tesadüftür diyerek iyi oynamasını beklemekten başka yapacak bir şey yok.

Son olarak Ali Koç yönetimi her şey için tek tek eleştirilir, bu gayet normal.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #6887 : 04 Ağustos 2022, 07:31:25 »
İrfan'ı Gs muhabbetlerinden ben de sevmem ama olan oldu artık bizim futbolcumuz. İrfan'ın geçen sezon yediği golleri oturup izlemenin bir anlamı yok çünkü Göztepe zaten bitmiş bir takımdı. Son dönemlerde mental olarak kopması ve kadro dışı kalması da anne karnında vefat eden bebeğiyle ilgili diye biliyorum.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #6888 : 04 Ağustos 2022, 07:48:35 »
Öncelikle üslubunuza biraz daha dikkat edip yazarsanız memnun olurum.

Altay o dönemde de yüksek potansiyelini gösteren bir kaleciydi. İrfan ile birebir kıyaslanacak durumda değildi. İstemeyen olmuştur da şu anki durumlar farklı, zaten taraftarın her düşüncesi de bizi bağlamıyor sonuçta.

Diğer konuya gelirsek takım tutmak ve benim verdiğim örnek de aynı değil, artık bu saatten sonra o hatalar tesadüftür diyerek iyi oynamasını beklemekten başka yapacak bir şey yok.

Son olarak Ali Koç yönetimi her şey için tek tek eleştirilir, bu gayet normal.

Uslübumda herhangi bir sıkıntı yok. Alınganlık yapmanızı da gerek yok . Ama alınganlık yapacaksanız da bir futbolcu kötü oynadığı maç üzerinden , yaptığı açıklama üzerinden ima etmeyi bırakabilirsiniz mesela. En azından twitterda video/fotoğraf üzerinden karakter değerlemesi yapanlardan farkınızı ortaya koymuş olursunuz..

Ben de  Altay'ı sizin yaptığınız gibi 1-2 maç üzerinden değerlendirmesini yaptım. Hatta geldiği ilk senesinde bu kaleci mi diye ortalığı ayağa kaldıranlar da fazlasıyla olmuştu ,baba kaleci lazım diyerek :) :)
Kaleciliği üzerine bir şey söylemedim - ki söylemem zaten.

Umarım İrfan'ın oynamasına da gerek kalmaz, Altay'ın sakatlanmadan sezonu bitirdiğini görürüz. Böylelikle kimse o oynadı, bu oynadı diye strese de girmez.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #6889 : 04 Ağustos 2022, 08:54:18 »
Ya ben sunu anlamiyorum allahin hamsileri bunu Ugurcan in arkasina almaya calisiyordu potansiyeli icin. O zaman 1 kisiden ne cincon hikayesi cikiyor ne kalitesi tartisiliyor. Bize yazildigi anda twitter yikiliyor ozellikle cincon ve trabzon taraftari.

Yedigi golden tuttugu takimi anlamaya calisanlar olmasini gectim, bir de kotu kaleci oldu. Biz alinca herkes çöp ... herkes kotu... baskasi alinca potansiyel yildiz. Bu arada cocugun o cok gol yedigi maclarin oldugu donemi icin bir alt not ta geceyim, ayni donemde irfanla esinin bebegi öldü. Bu da atlatmasi kolay birsey degil. Sezon sonuna dogru ancak toparladi.

Bence piyasaya gore en dogru hamle yapildi. Berke de kaleye gecince hatalar yapti serdar da... Umarim bu cocuk oynayacagi 2-3 mac da olsa hata yapmaz.
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2022, 09:46:12 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6890 : 04 Ağustos 2022, 10:08:37 »
Ya ben sunu anlamiyorum allahin hamsileri bunu Ugurcan in arkasina almaya calisiyordu potansiyeli icin. O zaman 1 kisiden ne cincon hikayesi cikiyor ne kalitesi tartisiliyor. Bize yazildigi anda twitter yikiliyor ozellikle cincon ve trabzon taraftari.

Yedigi golden tuttugu takimi anlamaya calisanlar olmasini gectim, bir de kotu kaleci oldu. Biz alinca herkes çöp ... herkes kotu... baskasi alinca potansiyel yildiz. Bu arada cocugun o cok gol yedigi maclarin oldugu donemi icin bir alt not ta geceyim, ayni donemde irfanla esinin bebegi öldü. Bu da atlatmasi kolay birsey degil. Sezon sonuna dogru ancak toparladi.

Bence piyasaya gore en dogru hamle yapildi. Berke de kaleye gecince hatalar yapti serdar da... Umarim bu cocuk oynayacagi 2-3 mac da olsa hata yapmaz.
Geneline katılıyorum ama Berke mesela… Bence alabileceği şansı fazlasıyla aldı bu takımda. Ve çok kötü değerlendirdi. O kadar kötü bir kaleci değildir herhalde lakin kaledeki görüntüsü faciaydı…
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2022, 10:09:04 Gönderen: Enver Tarcan »

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #6891 : 04 Ağustos 2022, 10:22:54 »

Abi, dediklerine ek olarak geçen sene GS almak için ne kadar bastırdı ama alamadı. E oyuncu da doğal olarak gitmek istedi. Sonra maçta kötü oynadı diye adama ne imalar yapıldı durdu.

Geçen sene evet çok kötüydü ama ondan önceki 2 senede almak istersen ciddi bonservis ödenen gerekirdi. Hem yerli hem bonservis yok. Tüm imkanları sağlam bir santrafora harcamak için yolu dizdik. Bakalım

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #6892 : 04 Ağustos 2022, 10:32:43 »
"Yarın 9-11 maç var, kaleye geçer misin?"tadında bir planlama.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #6893 : 04 Ağustos 2022, 11:03:11 »
Mümkünse Edin Dzeko'yu kiralarım. Bizle adı geçen herkesi donunda sallar.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #6894 : 04 Ağustos 2022, 11:17:58 »
bu arada italyan kaleciye de teklif devam ediyormus. Irfan + itlayan kaleci maliyeti Gokhan Akkan dan az kaliyor. Rize ve Gokhan cok ucmus.

Yedek kaleci konusunda bence mantikli davraniyor yonetim.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #6895 : 04 Ağustos 2022, 16:56:25 »
Keşke Luis Suarez'i alsaydık. Van Persie ve Falcao gibi sakatlıktan çürümüş bir adam değil gelir burada iki sene taş gibi oynardı. Avrupa'dan ümidini kesip Uruguay'a dönmeyi düşündüğü zaman istesek,çokta bir para istemezdi diye düşünüyorum.

Bizde yaşlı yıldızlara karşı bir ön yargı haklı olarak oluştu ama sakatlıktan çürümüş,bitik adamlar geldiği için bu böyle yoksa çok güzel örnekler de var Van Hooıjdonk,Carlos,Eto gibi. Kuyt bile 34 yaşında bizden ayrıldı gitti Feyenoord'u şampiyon yaptı. Burak Yılmaz 35 yaşında Lille'i şampiyon yaptı mesela.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #6896 : 04 Ağustos 2022, 16:59:49 »
gs’ın transferleri çok üst düzey.oliveira,torreira,mertens,seferovic hepsi çok çok iyi oyuncular.bjk ve ts’nin de kadro kalitesi ortadayken berbat bir planlamayla en geride kalan taraf biz olduk.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #6897 : 04 Ağustos 2022, 17:04:37 »
gs’ın transferleri çok üst düzey.oliveira,torreira,mertens,seferovic hepsi çok çok iyi oyuncular.bjk ve ts’nin de kadro kalitesi ortadayken berbat bir planlamayla en geride kalan taraf biz olduk.

Kiev'e oynadığımız futbolu şu dönem rakiplerimizin hiçbiri oynayamaz. Lige en hazır takım biziz şu an. Gelecek ne gösterir bilinmez.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #6898 : 04 Ağustos 2022, 17:07:29 »
Kiev'e oynadığımız futbolu şu dönem rakiplerimizin hiçbiri oynayamaz. Lige en hazır takım biziz şu an. Gelecek ne gösterir bilinmez.
yav top oynadın da ne oldu? kadron kaliteli mi? değil..ee top oynasan ne olacak o zaman? bariz forvet lazım biz saçma sapan işlerle uğraşıyoruz.geçen yılın başında da çok iyi pres yapıp tempolu oynuyoduk da ne oldu? topu içeri sokabilen oyuncun yoktu sıçıp batırdık.çok iyi dediğimiz kaleci gelen 2 topta turu verdi tek kelime konuşulmadı yedeğine de gidip küme düşen takımın kalecisini aldılar.ne denebilir ki başka?

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #6899 : 04 Ağustos 2022, 17:42:05 »
yav top oynadın da ne oldu? kadron kaliteli mi? değil..ee top oynasan ne olacak o zaman? bariz forvet lazım biz saçma sapan işlerle uğraşıyoruz.geçen yılın başında da çok iyi pres yapıp tempolu oynuyoduk da ne oldu? topu içeri sokabilen oyuncun yoktu sıçıp batırdık.çok iyi dediğimiz kaleci gelen 2 topta turu verdi tek kelime konuşulmadı yedeğine de gidip küme düşen takımın kalecisini aldılar.ne denebilir ki başka?
Kadro rakiplere kıyasla iyi. İyi santrafor bulduk mu tamamız ama çok sakatlık yaşıyoruz o sıkıntı.