Öncelikle üslubunuza biraz daha dikkat edip yazarsanız memnun olurum.
Altay o dönemde de yüksek potansiyelini gösteren bir kaleciydi. İrfan ile birebir kıyaslanacak durumda değildi. İstemeyen olmuştur da şu anki durumlar farklı, zaten taraftarın her düşüncesi de bizi bağlamıyor sonuçta.
Diğer konuya gelirsek takım tutmak ve benim verdiğim örnek de aynı değil, artık bu saatten sonra o hatalar tesadüftür diyerek iyi oynamasını beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Son olarak Ali Koç yönetimi her şey için tek tek eleştirilir, bu gayet normal.
Uslübumda herhangi bir sıkıntı yok. Alınganlık yapmanızı da gerek yok . Ama alınganlık yapacaksanız da bir futbolcu kötü oynadığı maç üzerinden , yaptığı açıklama üzerinden ima etmeyi bırakabilirsiniz mesela. En azından twitterda video/fotoğraf üzerinden karakter değerlemesi yapanlardan farkınızı ortaya koymuş olursunuz..
Ben de Altay'ı sizin yaptığınız gibi 1-2 maç üzerinden değerlendirmesini yaptım. Hatta geldiği ilk senesinde bu kaleci mi diye ortalığı ayağa kaldıranlar da fazlasıyla olmuştu ,baba kaleci lazım diyerek

Kaleciliği üzerine bir şey söylemedim - ki söylemem zaten.
Umarım İrfan'ın oynamasına da gerek kalmaz, Altay'ın sakatlanmadan sezonu bitirdiğini görürüz. Böylelikle kimse o oynadı, bu oynadı diye strese de girmez.