Szalai'ye kızıyorsunuz da bence o olay öyle değil. Hem ilk defa 3'lünün ortasında oynadı hem de Lemos'un kaçırdığı adamlarla uğraştı, bu yüzden de kötü gözüktü. Onyekuru'ya penaltı yaptığı pozisyonda Lemos kaçırdı, mecburen koştu oraya. Ters kafa vuruşu da 3'lünün ortasında oynama şaşkınlığından başka bir şey değil. Szalai sol stoper için gâyet ideal ama 3'lünün ortası bozuyor çocuğu. 17-18 gibi rakamları göreceğini düşünmüyorum, teklif eden varsa bence de satılmalı müthiş bir rakam.
Santraforu bir şekilde idare ediyoruz ama sağ stoper şart oğlu şart, hem de hemen. Zorluk derecesi yüksek maçlarda Lemos, Gustavo gibi adamları delik deşik ederler. Yakında BJK maçı var, N'Koudou Onyekuru'nun yaptığının 3-4 gömlek üstüne çıkar bu savunmaya karşı. Bu tip adamlara karşı Osayi mutlaka oynamalı sağ kanatta.
Gelelim JJ'ye. Ümraniye maçında oluşan kızgınlığım tercihleri yüzündendi ama adam ideal ilk 11 yok diyerek tavrını herkese karşı koydu. Hâlâ adam gibi sınanmadık ve Konya deplasmanıyla BJK deplasmanı belli edecek her şeyi. JJ bu deplasmanları akıl koyarak geçerse benim gibilerin de yargılarını kırar. Hoşuma giden yönleri yok değil, disiplini mükemmel aşıladı ve sürekli hızlı hücumu düşünüp sonuç almak istemesi güzel ama şu Osayi ve Zajc benim kırmızı çizgim, şu heriflere dokunmamalı.