Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539492 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #7050 : 29 Ağustos 2022, 16:32:13 »
Jesus bu adamı sistemde parlatabilir diye düşünüyorum ve umuyorum. Sağ stoper transferi çok önemli onu da yaparsak eğer kusursuza yakın oluruz.

Szalai gitmezse daha adam almayız gibi geliyor ama Cengiz Ünder'i de gözüm kesiyor bir yandan. Marsilya'da yedek şu an son dk vurgunu yapsak harika olur.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #7051 : 29 Ağustos 2022, 16:40:55 »
Szalai gitmezse daha adam almayız gibi geliyor ama Cengiz Ünder'i de gözüm kesiyor bir yandan. Marsilya'da yedek şu an son dk vurgunu yapsak harika olur.

Tam fenerlik hamle olur.... nereye ihtiyacimiz oldugu onemli degil ... orta saha aliyoruz ne olursa olsun :D
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #7052 : 29 Ağustos 2022, 16:58:15 »
Tam fenerlik hamle olur.... nereye ihtiyacimiz oldugu onemli degil ... orta saha aliyoruz ne olursa olsun :D

Valla tam kaos olur katılıyorum  :)

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #7053 : 31 Ağustos 2022, 11:45:20 »
Gel gelelim senenin sorularina

Berisha da gitti 16 yabanci kaldi. 1 Forvet de diyoruz.... O zaman 17... Bu durumda 3 kisi daha hala gitmeli. Hadi biri Novak.

O zaman, Bruma ve Henrique neden alindi? Ben boyle futbol aklini .....

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #7054 : 31 Ağustos 2022, 11:54:04 »
Gel gelelim senenin sorularina

Berisha da gitti 16 yabanci kaldi. 1 Forvet de diyoruz.... O zaman 17... Bu durumda 3 kisi daha hala gitmeli. Hadi biri Novak.

O zaman, Bruma ve Henrique neden alindi? Ben boyle futbol aklini .....
direkt jesus’a yazar bu iş.önce elde 4 forvet var bekleyelim diyip berisha’yı samatta’yı tuttu sonra da bence lincoln’ün de dahil edilebileceği bu üçlüye boş yere para harcatıp kontenjan doldurttu.bence kendisi de pişman ki henrique ve bruma için de geri gönderilebilir haberleri çıkmaya başladı.henrique yavaş sadece havadan iyi stoper,bruma da açık alanda etkili(?) kanat.şu iki tanıma bakınca fenerbahçe’ye değil de sivasspor’a transfer yapıyormuşuz gibi hissetmemek elde değil.ve işin acı tarafı sadece 1 forvet değil bence 1 yaratıcı kanat szalai giderse de 2 stoper lazım.kalan süre avrupa için 2,süper lig için 7 gün :)
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2022, 11:57:31 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #7055 : 31 Ağustos 2022, 13:47:26 »
.....szalai giderse de 2 stoper lazım.kalan süre avrupa için 2,süper lig için 7 gün :)

iste o mumkun degil biri Turk degilse. Ancak Kaan ayhan ve bir yabanci ile olabilir bu dedigin denklem.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #7056 : 31 Ağustos 2022, 14:34:21 »
Mame diouf Konyaspora transfer olmuş. Keşke biz alsaydık 1 yıllık sözleşme ile. Benim kanaatim Webo etkisine benzer bir şey olabilirdi.  1,5 aydır Maxi peşindeyiz. Bence Kaan Ayhani alabiliyorsak biz almalıyız.
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2022, 14:35:00 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #7057 : 31 Ağustos 2022, 15:17:39 »
Oha lan Trabzon Cornelius'u 6 m €'ya satmış, şimdi haberim oldu.

Onlar da santrafor alacak bizim gibi. Görücez bakalım hangimizinki daha iyi ve kalite olacak. Bizi vasatlığa alıştıran başkanımızdan umudum yok. Özetlerden bu zamana kadar izlediğim Maxi Gomez bizim kalibremizdeki bir takımın oyuncusu değil, gerçekten transfer yapmayalım Gomez'i alacaksak, bize katacakları Berisha'dan fazlası olmayacaktır. Weghorts dedik BJK aldı, Sörloth ikna edilemedi, Dembele gibi adamlara paramız yetmez, King'i inşallah almazlar dedik aldı. Seneye olmayacak bir adamın istediklerini almak ne kadar mantıklı iyi düşünmek lâzım.

Bize âcil şampiyonluk gerekli, bu yüzden bastır parayı Cavani'yi getir adam boşta duruyor. 20-25 arası atması garanti bir santrafor. Kadro mühendisliği dediğimiz şey gerçekten büyütülecek bir şey değil.

Haa Cavani tarzındaki adamları ikna edip getiremiyorsan istifa edip gideceksin çünkü biz buna alışkın değiliz.
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2022, 15:17:55 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #7058 : 31 Ağustos 2022, 17:03:25 »
Adamlar İcardi falan peşinde biz de 2.Guiza'yı almaya çalışıyoruz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #7059 : 31 Ağustos 2022, 23:44:26 »
Maxi Gomez Trabzon da diye haberler var...

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #7060 : 01 Eylül 2022, 00:00:41 »
Herkesin gözü aydın , Maxi'yi ts aldı :))

Ya oyuncu gelir gelmez neyse de adamın pazarlığını bizimkiler yaptı, oyuncuyu TS aldı. Cidden taşşak malzemesi olmayı hakediyor, Ali Koç.

Umarım kaliteli bir ekleme çeker, yoksa bu taraftar kitlesi en ufak bir tökezleme de ortalığı ayağa kaldırır. Psikolojisi berbat halde, insanların.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2022, 00:01:26 Gönderen: mrkene »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #7061 : 01 Eylül 2022, 00:35:59 »
Bu adam şaka mı??? Bu adam ne abi ne?? Yemin ederim söylemek istediğim öyle şeyler var ki.. mahkemelik olmak istemiyorum. Ölüp bitmiyorum Maxi Gomez diye bilemiyorum belki de hiçbir etkinliği olmayacak ama bu bir rezilliktir!
Bu nasıl bir plansızlık amk ya bu nasıl bir ne istediğini bilmezlik? Madem almayacaksın ne diye 1 ay mesai harcıyorsun adama? Resmen Trabzon için pazarlık yapmış oldular şaka gibi ya şaka gibi. Son anda Berisha gibi önerilen bir oyuncu alma şeklinde gelişecek panik transferi hayırlı olsun. Gönderilmesi alınması gereken hala bir sürü oyuncu var bunlar bir aydır resmen BOŞ YAPTI BOŞ!
Allah aşkına biz forumca toplanıp gidelim ya kulüp binasına ne yapacaksak yapalım gitsin bu adam lütfen gitsin. Herkesi bize imrendirecek derken her anlamda taşak malzemesi yaptı bizi lütfen gitsin!

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #7062 : 01 Eylül 2022, 08:15:22 »
Yönetimin hedefi zaten Avrupa olmadığı için UEFA'ya verilecek liste tarihi önemsenmiyor. Bu gece yarısına kadar da transfer yapacağımızı zannetmiyorum. Ancak kalan bir hafta içerisinde mutlaka transfer olur.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #7063 : 01 Eylül 2022, 08:25:25 »
Maxi Gomez Trabzon da diye haberler var...
Askerde bir laf vardi;
isini bilmeyen cavuslar, doner gotunu avuclar...

Maxi Gomez i cok begendigimden degil ama o kadar kararsiz ve plansiziz ki ... Bu adama en kotu plan, plansizliktan iyidir i ogretememisler. Ustelik bu sefer parasal sikinti da yokken bu haldeyiz. Milletin elinden cikarmak icin yalvardigi, ustune para verdigi oyunculari sans transferi diye kovaliyoruz.

Simdi Icardi deniyor ki.... yada iki isim daha var bakinca son iki sene de 6 gol atmislar ... yedek klubesi isitmis isimler... bu zamana baska kim kalirki zaten ...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #7064 : 01 Eylül 2022, 13:18:41 »
Yemin ediyorum kahkaha attım  ;D oyuncunun Trabzon'a itelenmesine mi sevineyim yoksa haftalardır peşinde olduğu oyuncuyu 1 gece içinde Trabzon'a kaptıran aciz/beceriksiz bir yönetimimiz olduğuna mı üzüleyim ;D

Her şerde bir hayır vardır diyerek Trabzon'u tebrik ediyorum:)