"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali Koç yine saçmaladı. Maxi Gomez ile anlaştık ama hocamız istemediği için vazgeçtik demiş o zaman neden mesai harcadın da hocanın onayı olmayan adamla anlaştın diye sorarlar adama
Kendi adima Lincoln ve Peres (belki biraz da King) disinda gelenlerden bir fayda alacagimizi sanmiyorum. Arao icinde bir parantez gerek sanirim. Eger Crespo olmasa, yada cok iyi paraya satilmis olsa; Arao da iyi oldu derdim.Ama bu transfer sezonunu cok kotu gecirdigimiz acik. Ne sorunlari cozebildik, ne de dogru yada bizi yukseltecek takviyeleri yapabildik.
Düşük maaş politikasından hep. Pedro ve Bats dışında 2 nin üzerinde alan oyuncu yok takımda. Stoper ve orta sahada iyice düştü skala.
Arda Güler’in 1300 ya da 1500 dakikadan az oynaması durumunda 5-6 milyon euroya serbest kalması gibi bir durum da var bunlar da hesaba katılmalı sonrası ah vah olur
1500 dakika 17 maç eder. Şimdiden geçmiş olsun o zaman.
Sadece maas la alakali degil. Dusuk maasla Bruma nin durumunu aciklamayamazsin
Galatasaray’ın hızına yetişemedim ben.. Yusuf Demir falan enteresan hamleler
Bunlar bu parayı nereden buldu yahu?Yasak falan yok mu bunlara?Uzun zaman sonra ilk kez çok sakin bir transfer sezonu geçirdik.
Enteresan ki hem de ne enteresan.. Karşılığını alabilecekleri yatırımlar ama ŞL geliri olmayan yerde bilemedim..Sadece son gün transferleriMauro IcardiJuan MataRashica Mathias Ross JensenYusuf DemirBelki başka bile vardır unuttuğum