Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1541665 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #7425 : 22 Haziran 2023, 12:13:38 »
Yalnız bu Valencia gönderip dzeko almak üç beş kurus için aurelio gönderip josico almaya benziyor sonu da öyle olmaz inşallah.
Her durumda kalmaliydi Valencia

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #7426 : 22 Haziran 2023, 12:17:12 »
Enner kendi gitmiş sanırım.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #7427 : 22 Haziran 2023, 12:21:02 »
Besiktas maçında tüm sezonun kaderini çizdi. Salak sacma maclarda tonla gol attı ama kritik hiç bir macta ortada yoktu. Vasat bir herifti zaten. Kayıp değil.
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2023, 12:21:18 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #7428 : 22 Haziran 2023, 13:19:11 »
30 gol attı ama gram üzülmedim gidişine. Demir Hotic bile bu kadar laubali değildi. Gamsız, umursamaz bi hâli vardı Valencia'nın, ciddiyetten yoksun. BJK maçında 2.penaltıyı atsa belki de sezonun kaderi değişecekti. Penaltı kaçabilir, boş atılan 3'lüğün kaçması gibidir ki hiçbir şey demem ama Valencia'nın her hareketi laubaliydi saha içinde. Son kupa finali maçında bile karşı karşıya pozisyondaki hareketleri çıldırttı beni. Dzeko yakalarsa kaleciyle birlikte sokar topu kaleye meselâ. Bu hâlâ çalım atayım boş kaleye bırakayım showunda, TFF 3.Lig maçı sanki.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #7429 : 22 Haziran 2023, 13:26:59 »
Hâlâ hoca belirsiz ve biz 2.transferi yaptık. Herif hâlâ Abdullah Avcı'yı camiaya nasıl yedirebilirim'in derdinde. 90 milyon insanın göremediği neyi gördü acaba, büyülenmiş gibi Ali Koç.

O değil de Avcı, İsmail ya da Sergen geldiğinde ''Dzeko ile çalışmak istemiyorum'' dese ne bok olacak merak ediyorum.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #7430 : 22 Haziran 2023, 13:28:22 »
Aynen bende sempatiyle baktım oyuncuya ama gidişine üzülmedim. Çünkü tüm kritik eşiklerde çuvalladı. Belki oyun sisteminin de tesiri olabilir ama başrol değildi. Selametle

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #7431 : 22 Haziran 2023, 15:36:05 »
30 gol attı ama gram üzülmedim gidişine. Demir Hotic bile bu kadar laubali değildi. Gamsız, umursamaz bi hâli vardı Valencia'nın, ciddiyetten yoksun. BJK maçında 2.penaltıyı atsa belki de sezonun kaderi değişecekti. Penaltı kaçabilir, boş atılan 3'lüğün kaçması gibidir ki hiçbir şey demem ama Valencia'nın her hareketi laubaliydi saha içinde. Son kupa finali maçında bile karşı karşıya pozisyondaki hareketleri çıldırttı beni. Dzeko yakalarsa kaleciyle birlikte sokar topu kaleye meselâ. Bu hâlâ çalım atayım boş kaleye bırakayım showunda, TFF 3.Lig maçı sanki.

o maçı penaltıyı atamadığı için kaybetmedik rakip 10 kişi kalmış ve 1-0 öndesin bu maçı 4 gol yiyip kaybediyorsan çok daha başka sorunların vardır. Ha bana kalırsa da takım oyununda çok büyük sıkıntı kendi dahil kimse ne yapacağını tahmin edemiyordu ona göre pozisyon alamıyorsun organize atak kuramıyorduk ama hamle oyuncusu ve oyun kaosa döndüğü zamanlar için çok öenmli bir hamle oyuncusuydu.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #7432 : 22 Haziran 2023, 16:57:54 »
Hoca için avci nin ismi cok geçmeye başladı....
Tam koç vizyonuna uygun bir hata olur
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #7433 : 22 Haziran 2023, 17:05:28 »
o maçı penaltıyı atamadığı için kaybetmedik rakip 10 kişi kalmış ve 1-0 öndesin bu maçı 4 gol yiyip kaybediyorsan çok daha başka sorunların vardır. Ha bana kalırsa da takım oyununda çok büyük sıkıntı kendi dahil kimse ne yapacağını tahmin edemiyordu ona göre pozisyon alamıyorsun organize atak kuramıyorduk ama hamle oyuncusu ve oyun kaosa döndüğü zamanlar için çok öenmli bir hamle oyuncusuydu.

Maç 55.dakikada 2-0 olsaydı görürdük kim 4'e, 5'e götürüyor maçı. Futbol laubaliliği kabûl etmiyor, hele ki bizim gibi cenâbet bir takım söz konusuysa.

----------------------

AS gazetesine göre Real Madrid de Arda Güler savaşına katılmış ve ciddi ciddi istiyorlarmış. Ajax da yarışa geri döndü, onlar da istiyor. Milan'ın isteği zâten biliniyor. Nasıl tutucaz elimizde bilmiyorum, kaçıyor sanki Avrupa.
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2023, 17:05:53 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #7434 : 22 Haziran 2023, 20:14:58 »
Maç 55.dakikada 2-0 olsaydı görürdük kim 4'e, 5'e götürüyor maçı. Futbol laubaliliği kabûl etmiyor, hele ki bizim gibi cenâbet bir takım söz konusuysa.

----------------------

AS gazetesine göre Real Madrid de Arda Güler savaşına katılmış ve ciddi ciddi istiyorlarmış. Ajax da yarışa geri döndü, onlar da istiyor. Milan'ın isteği zâten biliniyor. Nasıl tutucaz elimizde bilmiyorum, kaçıyor sanki Avrupa.

Avci gelecekse, bir sezon daha heba olur...
Acaba cocuga da yazik olmayıp gitse mi?
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #7435 : 22 Haziran 2023, 20:49:14 »
İdeal senaryo Arda'nın bize 35+ mEuro kazandırıp bu sene gitmesi bence zira bu kaosun içinde kalması yazık olur. Fakat süre bulacağı bir yer bulması da kolay değil şu an fiziki yeterlilik durumundan dolayı. Karışık işler.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #7436 : 22 Haziran 2023, 20:51:40 »
Realde devreye girmiş.Menajerlerde üfürüyor olabilir.
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2023, 20:52:09 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #7437 : 22 Haziran 2023, 21:55:05 »
Avcı geliyorsa, ben daha bu takımı desteklemem. Başarısız olmasını istemem ama ne olursa olsun hiçbir sonuca üzülmem.
San Marino takımına bile eleniriz bu Avcı denilen Fenerbahçe düşmanı yüzünden.

Ulan vasıfsız Ali, yine rezil hamleni yaptın.

Sertaç denilen niteliksiz herifte futbolda yönetim kuruluna girmiş. Tamam, futbol vasıfsız gidene kadar başarısız olacaktır.
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2023, 21:56:15 Gönderen: MotorCade »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #7438 : 22 Haziran 2023, 22:06:14 »
Valencia hususunda, Fenerbahçe'nin santraforu değil. Ama sıkıntı şu, "Fenerbahçe camiası bildiğimiz o Fenerbahçe mi artık?"

Kulüp tarihi açısından çok kritik bir sürece girdik. Arda'nın alacağı "iki yıl daha kalma" kararı kulübün kaderini belirleyecek belki de. Yeni neslin Fenerbahçe'yi tercih etmesi için yeni bir kahraman gerekiyor ve o kahraman Arda. Fenerbahçe ırkçılığının tavan yaptığı bir ülkede mevzu Arda olunca herkes demesek de hatırı sayılı bir kitle duruyor, geçici de olsa unutuyor düşmanlığını, milli takım kalecisine maçtan önce  eldiven bıraktıran bir ülkede. Fenerbahçe tribünlerinin ikiye bölünmediği tek husus da Arda. Sahada olduğu zaman ambians değişiyor. Kalmaz da giderse ve mevcut yönetim bildiğini çalmaya devam ederse, Sampdoria gibi, Nothingham Forest gibi, tarihin sayfalarına gömülmüş eski büyük bir cami olarak kalacağız 8-10 seneye. İnsanlar sadece baba mirası olarak tutmaya devam edecek ki 80'li yıllarda Galatasaray'ın hali buydu. Yaptıkları Ali Uras, Tanrıyar, Ergün Gürsoy, Adnan Polat, Haluk Ulusoy ve FG hamleleri ile bugünlere geldiler. Aziz Yıldırım bir 20 yıl kadar geciktirdi bugünki durumumuzu. Hapis yattıktan sonra onun da şiraze kaydı. Ki çok doğal, pandemi nedeniyle 6 ay karantinada kaldık hepimiz yiyorduk kafayı.

Hülasa ne yapıp edilip Arda tutulmalı kulüpte 2 yıl daha. Potansiyeli ve yapacakları, atıyorum 2 yıl sonra kulübe getireceği paradan
çok daha önemli kulüp açısından.

Ali Koç'a yalvarıyorum artık buradan. Ne yap et, tut şu çocuğu burada.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #7439 : 23 Haziran 2023, 23:05:42 »
Arda ile görüşme yine olumlu geçmemiş.