Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539480 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #7470 : 03 Temmuz 2023, 17:01:05 »
Umut Nayir nedir.Akıllanmıyoruz.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #7471 : 03 Temmuz 2023, 17:02:10 »
arda’daki son durum 23 milyon euro bonservis, 1 sezon daha bizde kiralık, pedere de 10 milyon euro komisyon sanırım. ispanyollar bu paralara bittiğini yazıyor. bizim için en karlı senaryo.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #7472 : 03 Temmuz 2023, 17:26:17 »
arda’daki son durum 23 milyon euro bonservis, 1 sezon daha bizde kiralık, pedere de 10 milyon euro komisyon sanırım. ispanyollar bu paralara bittiğini yazıyor. bizim için en karlı senaryo.

Mevcut durumda şu şartlar bizim için en iyi senaryo gibi duruyor. Rekor 22,5 ile Cenk Tosun'daydı. 23 milyon Arda için az olsa da yapacak bir şey yok. 1 sene de bizde kalması yanımıza kâr kalıyor. Maaşını da Barça'ya iteleyeceğiz sanırım. Umarım şampiyon yapar da gider.

Yine de şunu hep diyeceğim. Amına koduğumun Avrupa'sı kaçmıyor, 18 yaşında transfer olmak için götünü yırtmasının anlamı yoktu, 20'den önce gitmemeliydi.

19 yaşında gittiğinde direkt süre alacağını mı sanıyor bilmiyorum. Orda herkes Arda. Umarım süre alır tabii ama en çok süreyi bizde alacağını, en fazla değeri bizde göreceğini bu çocuk ve ailesi nasıl göremedi anlamıyorum. Nasıl olsa gideceksin, bu ne acele be Arda.

23 dışında umarım bonuslarda koydurmuşuzdur. Gol ya da asist sayısı, belirli maç sayısı, şampiyonluk vs. Arda başarılı oldukça umarım bize de damlar ordan.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #7473 : 03 Temmuz 2023, 17:53:44 »
Mevcut durumda şu şartlar bizim için en iyi senaryo gibi duruyor. Rekor 22,5 ile Cenk Tosun'daydı. 23 milyon Arda için az olsa da yapacak bir şey yok. 1 sene de bizde kalması yanımıza kâr kalıyor. Maaşını da Barça'ya iteleyeceğiz sanırım. Umarım şampiyon yapar da gider.

Yine de şunu hep diyeceğim. Amına koduğumun Avrupa'sı kaçmıyor, 18 yaşında transfer olmak için götünü yırtmasının anlamı yoktu, 20'den önce gitmemeliydi.

19 yaşında gittiğinde direkt süre alacağını mı sanıyor bilmiyorum. Orda herkes Arda. Umarım süre alır tabii ama en çok süreyi bizde alacağını, en fazla değeri bizde göreceğini bu çocuk ve ailesi nasıl göremedi anlamıyorum. Nasıl olsa gideceksin, bu ne acele be Arda.

23 dışında umarım bonuslarda koydurmuşuzdur. Gol ya da asist sayısı, belirli maç sayısı, şampiyonluk vs. Arda başarılı oldukça umarım bize de damlar ordan.
abi türkiye’de genç bir oyuncu x oranında doğrusal olarak sürekli gelişir ama avrupa’daki bu gelişim eksponansiyel olarak devam eder. fiziksel, taktiksel ve bireysel gelişim orada çok farklı ve doğal olarak gitmek istiyor. mevcut yeteneğiyle şu an elit takımlar dışında hepsinde oynayabileceği için gittiğinde oynamama kaygısı da yok. zaten barcelona olduğu için 1 sene daha burada kalıyor, dortmund, leipzig’e gitse orada bence kesin 11 oynardı, ki bence onun için doğrusu bu olurdu barcelona’dansa.

bir de türkiye’deki toksik ortam var hiç konuşmadığımız. sosyal medyası, rakipleri, medyası.. türkiye’de bir oyuncunun gelişim göstererek elit seviyeye çıkması maalesef imkansız. sonucunda bence arda için en iyisi olmadı ama bizim için en iyi senaryo gerçekleşti dediğin gibi. hayırlısı olsun 3 taraf için de…

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #7474 : 03 Temmuz 2023, 18:09:49 »
Umut Nayir nedir.Akıllanmıyoruz.

ya Serdar Dursun un yerine iste ... yedekte turk golcu.. Cok takilmiyorum sahsen...

Kupa maclari ile 5-6 macta son dakikalarda sure alir.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #7475 : 03 Temmuz 2023, 18:11:38 »

yani aslinda bize 25-26 kaliyor. Cunki o 1 seneye adam kiralacak 2-3 alirlardi bizden...
Bence iki taraf icinde en hayirlisi oldu.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #7476 : 04 Temmuz 2023, 11:28:10 »
En büyük eksik kaleci. Altay bombası hala duruyor. Diğeri de çok güven vermiyor. Mutlaka kaliteli bir yabancı kaleci alınmalı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #7477 : 04 Temmuz 2023, 11:50:25 »
De gea
Ferdi, deVrij, Merih, Perisic
Sanches, Zach
Dybala, Arda, Zaha
Dzeko

Zor ama 9 yıl sonra başarı isteniyorsa işte kadro.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #7478 : 04 Temmuz 2023, 12:54:34 »
De gea
Ferdi, deVrij, Merih, Perisic
Sanches, Zach
Dybala, Arda, Zaha
Dzeko

Zor ama 9 yıl sonra başarı isteniyorsa işte kadro.

Allah affetsin güldüm. De Gea bize niye gelsin... Perisic Hajduk'a mı ne söz vermiş diyorlar. Dybala, Zaha, Sanches... Hepsi çok zor. De Vrij ve Merih'i almaya çalışmayız bile.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #7479 : 04 Temmuz 2023, 12:56:04 »
Zaha karar vereceksen ver kardeşim. Kulüp umarım deadline vermiştir Zaha'ya. Böyle paragöz ve naza çeken adamları hiç sevmiyorum. Çokta şişirmemek lazım bu ülkeye ondan çok daha iyileri geldi. Sonra şımarıp oynamıyolar doğru düzgün.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #7480 : 04 Temmuz 2023, 12:58:19 »
Herkes kendi takımı için kusursuzluk ister ve ona göre kadro yazar ama gerçekler var. Fenerbahçe'ye kusursuz kadro yapmak için neredeyse ilk 11'i değiştirmek gerekir.
Öyle 2 adam alıcan ki yanındakini de yükseltecek, dosta güven düşmana korku salacak 2 adam yakaladın mı yeter aslında.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #7481 : 04 Temmuz 2023, 13:53:08 »
Allah affetsin güldüm. De Gea bize niye gelsin... Perisic Hajduk'a mı ne söz vermiş diyorlar. Dybala, Zaha, Sanches... Hepsi çok zor. De Vrij ve Merih'i almaya çalışmayız bile.
10 yildir sampiyon olamıyor takim. Alioski, king, gustavo,lincoln, ostorvalde gibi adamları doldursun, bir 10 yil daha bekleyelim o zaman. O zor, bu imkansız. Yazdığım adamlarin hicbirisi imkansız değil.  Ben bu sene şampiyon olacağım diyorsa kusursuz kadro kuracak. Yok öyle 2 adam alacakmış da yanindaki bokları yukseltecekmis.  Boyle bir kafa yapısı arkadaş kusura bakmasın ama bu klupte başarıyı zor gorur. Barcelonaya sponsor olacağına gelsin buraya versin parayı. Az kaldı kongre ile değil küfür ile gidecek. Nefret ettirdi kendisinden iyice.
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2023, 13:53:35 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #7482 : 04 Temmuz 2023, 14:52:31 »

ali koç ve ismail önümüzdeki seneyi göremezler montella ve livakovic yapsalar bir nebze bir şeyler olurdu ama yabancı kaleciden de vazgeçmişler boşuna kimse heveslenmesin seneye ikisi birlikte kolkola giderler.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #7483 : 04 Temmuz 2023, 15:58:00 »
Valla ben sizler kadar karamsar degilim nedense. Katiliyorum, defans ve kaleye takviye gerekli. Zaten Ertugrul u genclerbirligine gondermeleri en az 1 kaleci daha alacaklarini gosteriyor. Bu takviye ve defansa gelecek isimler belirleyecek sezonu.

Gelen 2 takviye gayet iyi; Djeko ve Kent.. Hele Zajc elde kalir, hatta birde Zaha da gelirse guzel bir dizilim oluyor.

Ismail hoca nin, takim icinde parlatabilecegi isimler de var. Crespo, Osayi, Peres gibi.
Osterwalde de Osai tipi oyuncu onu da kazanabilir. Pedro nun kariyeri ve cabasi, hala bir umut var dedirtiyor..

Ama; Lincoln-G.Henrique-Szlai-Rossi kesin gitmeli. (Emre Mor da sanki Ismail hocaya uymaz....) Zaten varliklari da pek fark yaratmiyor. Gereksiz kadro sisiriyorlar.

Pedro-Crespo-Arao dan giden olursada, yerine adam aliriz...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #7484 : 04 Temmuz 2023, 16:05:31 »
Lincoln'ü ben beğeniyorum. Adamı sol bekte oynattık tüm sene. İleride iş yapabilen bir adam bence. İrfan'dan filan iyi oyuncu en azından.

Pedro'yu filan silin bence... Hala mı Pedro şu sezonu gördükten sonra? Çift forvette bile hiç ama hiçbir şey yapamayan adam tek santraforlu sistemde ne yapacak.