Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539506 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #7755 : 03 Ağustos 2023, 10:15:47 »
Rossi den bir kaybimiz yok.... o kesin ama satislarin devam etmesi lazim

Defansta Gustavo ve Samet
Sag bekte Nazim.
Sol bekte Osterwalde (peres de burada sure alabildiginden en azindan kiralik gidebilir)
Ortasahada Arao-Crespo-Lincoln-Burak kapacak-Rossi
Forvette;Pedro-King-Serdar

2 kisi sanirim kalacak ustteki listeden (king ve Osterwalde)
7 tane daha kaldi... Sanirim Arao da anlasmis.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #7756 : 03 Ağustos 2023, 11:00:22 »
2021-22 Sezonu başından beri kadromuzda kiralık olarak forma giyen profesyonel futbolcu Diego Rossi'nin, 5.500.000 Euro bonservis bedeli karşılığında kalıcı olarak kadromuza katılması konusunda Major League Soccer (MLS) ile mutabık kalınmıştır.

Oyuncu ile 31.05.2025 tarihinde sona erecek; 2022-23, 2023-24 ve 2024-25 sezonlarını kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız

Nisan 2022 tarihli KAP açıklaması

güzel bilgi; ben yanlış hatırlıyormuşum demek ki.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #7757 : 04 Ağustos 2023, 22:19:57 »
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama bir yandan da ''ulan acaba oynamaya, futbola dönmeye niyeti var mı'' diye sormaktan kendimi alamıyorum.

Mohamed Ihattaren ortalıkta dolanıp duruyor. Samsunspor ile işi olmadı. Hâlâ 21 yaşında ve yetenek olarak abartmıyorum ama dünya üzerindeki en yetenekli 10-15 oyuncudan birisi, diyebilirim ki Arda'dan bile yetenekli. Ama işte sanırım hepiniz biliyorsunuzdur yaptıklarını, hayat hikâyesini.

Ben bu çocuğu 17-18 yaşlarındayken YouTube PSV TV üzerinden sürekli izlerdim, öylesine hastaydım yeteneklerine. Babası aniden kanser olup öldüğünden beri iflah olmadı. Zamanında Koeman ilk Hollanda TD görevindeyken kapısında günlerce yatmıştı Hollanda Milli Takımını seçsin diye, tam Hollanda'yı seçtiğinde ve milli maça çıkacakken babası rahmetli olmuştu, ondan sonra da dağıttı, neler yaptı neler. Hapise bile girdi, 2 defa futbolu bıraktı falan.

Bi şans versek ve eğer adam olup oynamaya kalkarsa transfer rekoruyla satarız en geç 2 yıla. Bizimkiler gidip bi konuşsa, futbola dönüp gerçekten oynamak niyetindeyse gerçek bir transfer fırsatı olur. Oynamazsa da seneye fesh eder yollarız.
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2023, 22:20:39 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #7758 : 04 Ağustos 2023, 23:18:20 »
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama bir yandan da ''ulan acaba oynamaya, futbola dönmeye niyeti var mı'' diye sormaktan kendimi alamıyorum.

Mohamed Ihattaren ortalıkta dolanıp duruyor. Samsunspor ile işi olmadı. Hâlâ 21 yaşında ve yetenek olarak abartmıyorum ama dünya üzerindeki en yetenekli 10-15 oyuncudan birisi, diyebilirim ki Arda'dan bile yetenekli. Ama işte sanırım hepiniz biliyorsunuzdur yaptıklarını, hayat hikâyesini.

Ben bu çocuğu 17-18 yaşlarındayken YouTube PSV TV üzerinden sürekli izlerdim, öylesine hastaydım yeteneklerine. Babası aniden kanser olup öldüğünden beri iflah olmadı. Zamanında Koeman ilk Hollanda TD görevindeyken kapısında günlerce yatmıştı Hollanda Milli Takımını seçsin diye, tam Hollanda'yı seçtiğinde ve milli maça çıkacakken babası rahmetli olmuştu, ondan sonra da dağıttı, neler yaptı neler. Hapise bile girdi, 2 defa futbolu bıraktı falan.

Bi şans versek ve eğer adam olup oynamaya kalkarsa transfer rekoruyla satarız en geç 2 yıla. Bizimkiler gidip bi konuşsa, futbola dönüp gerçekten oynamak niyetindeyse gerçek bir transfer fırsatı olur. Oynamazsa da seneye fesh eder yollarız.

Abi her sene en az bir zar attik su son yillarda ... bu sene, hele son 3 transferde, zar atmayalım artik.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #7759 : 05 Ağustos 2023, 01:06:22 »
Altay
Osayi becao merih ferdi
Carrasco jorginho dominguez tadic
Szymanski
Dzeko

Cengize verilecek aptalca parayı merihe verip altaya da mecbur kalıp böyle bir kadro kurulabilir. O vakit az heyecan duyabilirim ama ne mi olacak salak sacma ekambi,  krunic falan alınıp 9.yili da çöpe atacak bizim koç başkan.
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2023, 01:12:55 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #7760 : 05 Ağustos 2023, 12:19:44 »
Krunic de Ekambi de iyi oyuncular. Adam ŞL yarı finali oynamış takımın as oyuncusu. Ama tam ihtiyacımız olan profil mi bilmiyorum, Dominguez - Krunic çok iyi olurdu. Ekambi de bu sene en az 20 gole katkı yapar. Dana gibi güçlü oyuncu, bu ligin oyuncusu tam. Carrasco ise Arabistan'a gidecek deniliyor. Merih de gelmek istemiyor buraya, özellikle de Fenere.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #7761 : 05 Ağustos 2023, 12:40:36 »
Altay
Osayi becao merih ferdi
Carrasco jorginho dominguez tadic
Szymanski
Dzeko

Cengize verilecek aptalca parayı merihe verip altaya da mecbur kalıp böyle bir kadro kurulabilir. O vakit az heyecan duyabilirim ama ne mi olacak salak sacma ekambi,  krunic falan alınıp 9.yili da çöpe atacak bizim koç başkan.
Merih isterse dönmek, herkes buna fit olur. Şahsen Jorginho yerine Krunic-Domingez tercih ederim ama kaliteli 6 alınırsa 8 o kadar da önemli değil. Cengiz yerine kalede Altay'ı tercih ederim diye xaten defalarca konuştuk.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #7762 : 05 Ağustos 2023, 13:20:07 »
Krunic de Ekambi de iyi oyuncular. Adam ŞL yarı finali oynamış takımın as oyuncusu. Ama tam ihtiyacımız olan profil mi bilmiyorum, Dominguez - Krunic çok iyi olurdu. Ekambi de bu sene en az 20 gole katkı yapar. Dana gibi güçlü oyuncu, bu ligin oyuncusu tam. Carrasco ise Arabistan'a gidecek deniliyor. Merih de gelmek istemiyor buraya, özellikle de Fenere.
Bu mu kıstasin senin simdi. Kariyer yaristirirsak jorginho 10 tane falan krunic sicar. Bunlari geçelim. Ekambi de ortalama bir oyuncu. Bu adamları alıp şampiyonuz diyebilir mi kimse? Derse de afiyet olsun.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #7763 : 05 Ağustos 2023, 13:56:52 »
Jorginho'yu istemeyip Krunic alalım diyen kim? Bizim orta sahada savaşçı ve top kazanan oyunculara ihtiyacımız var. Jorginho böyle bir oyuncu değil. Yumuşak ve topu oyuna sokan bir regista. Ali Koç'un iki yabancı orta saha almasını ve Jorginho - Dominguez ikilisini kurmasını isterim ama Krunic alıp bırakacak muhtemelen ve Krunic de aslında kötü oyuncu değil ama tam aradığımız oyuncu da değil.

Ekambi yerine Zaha gelsin de isterdim ama olmadı, napalım. Ekambi de deli gibi iş yapar bu ligde ortalama mortalama.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #7764 : 05 Ağustos 2023, 13:59:23 »
jorginho’nun chelsea’de yanında kante oynuyodu. arkasında da 3 stoper vardı. yani ya yanına 1 tane daha oyuncu almak lazım (torreira gibi) ya da sistem değiştirmek. anlaşılan o ki ikisi de olmayacak ve tek bi orta saha alınacak. o yüzden jorginho‘yu almak çok mantıklı gelmiyor. yanında ismail/crespo oynarsa olur ama bu sefer de szymanski’yi ne yapıcaz? jorginho-ismail desek ekambi-szymanski-tadic üçlüsü olabilir belki önde. crespo’yu koyarsak türk kontenjanı mevzusundan sıkıntı yaşanabilir. jorginho-ismail de yeter mi bilemiyorum hem savunma açısından hem de genel manada.

gerçi şöyle bir konu da dikkatimi çekiyor. ismail hocanın ısrarla krunic’i istemesi, önceki döneminde de crespo-zajc ikilisiyle oynaması bana acaba saf bir 6 numara istemiyor mu sorusunu sordurtuyor. anladığım kadarıyla tek yönlü oyunculardan ziyade oyunun iki yönünde varlık gösteren, oyun bilgisi iyi, çok koşan ve pasör oyuncular istiyor merkeze. jorginho müthiş pasör ve oyun bilgisi, fundamentali çok üst seviyede ama dinamizm ve hız konusunda soru işareti. benim bu konuda bakışım en başından beri merkeze 2 tane bağlasan durmaz tarzı oyuncular alıp ön tarafa bütün yeteneği boca etmek ve sonrasında da öndekiler geriye koşuyor mu koşmuyor derdinden kurtulmak. ama ismail hocanın taleplerine bakarsak en doğru oyuncu dominguez gibi gözüküyor. krunic ve jorginho ne çok iyi savunmacı ne çok dinamik. bize pasör lazım evet pasör alırken başka konularda soru işareti yaratmamak lazım. sonra çok istenilen jorginho bir bakmışız küfür yiyor. alışkın olmadığımız şeyler değil sonuçta..

ekambi lyon’da her sene 15 tane atmış, 6-7 de asist yapmış. hızlı, atletik kanat forvet. önde tadic, dzeko varken hızlı ve golcü oyuncu eksikliği var bu eksiği tamamlıyor işte. rashica veya larin müthiş bi oyuncu muydu? gönül ister gnabry’i alsınlar tam da bu profile uygun oyuncu ama kadroyu tamamlama açısından iyi bir transfer olur bu da bence. tadic sol kanatta oynamayı tercih ediyorken bu işi de çözmek gerekir, o konu da ismail hocaya düşüyor. böyle oyuncular her yerde oynar diye bi klişe vardır ama 10’luk performans almak varken 7-8’lik performansa düşürmemek lazım. belki çift forvet olabilir solda tadic’in önde de ekambi-dzeko ikilisinin olduğu. bu sefer de batshuayi sorun çıkarır. neyse tadic’ten %100’ü alalım önce de gerisi hallolur.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #7765 : 05 Ağustos 2023, 14:42:34 »
jorginho’nun chelsea’de yanında kante oynuyodu. arkasında da 3 stoper vardı. yani ya yanına 1 tane daha oyuncu almak lazım (torreira gibi) ya da sistem değiştirmek. anlaşılan o ki ikisi de olmayacak ve tek bi orta saha alınacak. o yüzden jorginho‘yu almak çok mantıklı gelmiyor. yanında ismail/crespo oynarsa olur ama bu sefer de szymanski’yi ne yapıcaz? jorginho-ismail desek ekambi-szymanski-tadic üçlüsü olabilir belki önde. crespo’yu koyarsak türk kontenjanı mevzusundan sıkıntı yaşanabilir. jorginho-ismail de yeter mi bilemiyorum hem savunma açısından hem de genel manada.

gerçi şöyle bir konu da dikkatimi çekiyor. ismail hocanın ısrarla krunic’i istemesi, önceki döneminde de crespo-zajc ikilisiyle oynaması bana acaba saf bir 6 numara istemiyor mu sorusunu sordurtuyor. anladığım kadarıyla tek yönlü oyunculardan ziyade oyunun iki yönünde varlık gösteren, oyun bilgisi iyi, çok koşan ve pasör oyuncular istiyor merkeze. jorginho müthiş pasör ve oyun bilgisi, fundamentali çok üst seviyede ama dinamizm ve hız konusunda soru işareti. benim bu konuda bakışım en başından beri merkeze 2 tane bağlasan durmaz tarzı oyuncular alıp ön tarafa bütün yeteneği boca etmek ve sonrasında da öndekiler geriye koşuyor mu koşmuyor derdinden kurtulmak. ama ismail hocanın taleplerine bakarsak en doğru oyuncu dominguez gibi gözüküyor. krunic ve jorginho ne çok iyi savunmacı ne çok dinamik. bize pasör lazım evet pasör alırken başka konularda soru işareti yaratmamak lazım. sonra çok istenilen jorginho bir bakmışız küfür yiyor. alışkın olmadığımız şeyler değil sonuçta..

ekambi lyon’da her sene 15 tane atmış, 6-7 de asist yapmış. hızlı, atletik kanat forvet. önde tadic, dzeko varken hızlı ve golcü oyuncu eksikliği var bu eksiği tamamlıyor işte. rashica veya larin müthiş bi oyuncu muydu? gönül ister gnabry’i alsınlar tam da bu profile uygun oyuncu ama kadroyu tamamlama açısından iyi bir transfer olur bu da bence. tadic sol kanatta oynamayı tercih ediyorken bu işi de çözmek gerekir, o konu da ismail hocaya düşüyor. böyle oyuncular her yerde oynar diye bi klişe vardır ama 10’luk performans almak varken 7-8’lik performansa düşürmemek lazım. belki çift forvet olabilir solda tadic’in önde de ekambi-dzeko ikilisinin olduğu. bu sefer de batshuayi sorun çıkarır. neyse tadic’ten %100’ü alalım önce de gerisi hallolur.

Sende yazmışsın Efe
anladığım kadarıyla tek yönlü oyunculardan ziyade oyunun iki yönünde varlık gösteren, oyun bilgisi iyi, çok koşan ve pasör oyuncular istiyor merkeze.

Hocanın 4-3-3 oynayacağını düşünürsek yanındaki oyuncularla düşünmek lazım Szymanski cepte diğer oyuncu Zajc Mhy tarzı olacak bu yüzden 6 numara çok önemli bizim için bu rotasyonu düşününce Jorginho hamlesine bende sıcak bakmıyorum yoksa oyuncunun kalitesine yorum diyecek bir şey yok

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #7766 : 07 Ağustos 2023, 16:52:09 »
Lig başlayacak hala ucuza kapatıp fırsat transferi peşinde koşuyorlar. Kazandığımız bonservisler ne ise yarıyor o da belli değil. Kimseyi satmasak da su aldığımız adamlari alırdık. 50 milyon nerede, kime gidiyor. Güya zaha transferinden çok daha iyisi gelecekti, kaleci yok ortada, orta saha, kanat hepsi eksik. Sanırsın  ki 9 yildir sampiyon olmayan biz değiliz. Inanilmaz nefret ettim şu adamın geldiğinden  bu yana hala ayni boku yemesinden.  5 yıl oldu 1 kez tam kadro giremedik sezona. Temmuz ayında bütün transferler bitecek diyordu bir de. Sonunda bekleyip bekleyip 2-3 tane boktan vasat herif transfer edecekler yine. Olacağı bu.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #7767 : 08 Ağustos 2023, 14:14:52 »
ziyech kadro dışı kalmış chelsea’de.

navas
osayi serdar becao ferdi
mert hakan ndidi dominguez
ziyech dzeko tadic

merkezi dinamik, tempolu, öndekilerin savunma defosunu çok rahat kapatacak, mert hakan’ın bek-stoper aralarına koşu atacağı, dominguez’in oyunun her iki yönünü oynayacağı, ndidi’nin de çapa rolünü üstleneceği bir orta saha yapısı; en önde de belki de süper lig tarihinin en iyi üçlüsü. stoperlere bakınca geriden oyun kurma konusu problem olabilir, olursa da osayi yerine mert, serdar yerine djiku koyup bu sorun çözülebilir. ama mevcut senaryoda osayi, ndidi, dominguez varken atakları çok iyi savuşturabilir bu takım. batshuayi’ye 10 milyon teklif var diyorlar, doğruysa ve giderse  60 milyon olacak gelir. bu kadroyu kurmak için çok rahat yeter. bizim hayalimiz konferans ligi şampiyonu olmak olmalı, sadece lig değil. çünkü sandığımızdan daha gerçekçi bir hedef var ortada.
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2023, 14:15:15 Gönderen: efeovic »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #7768 : 08 Ağustos 2023, 14:19:59 »
batshuayi konusunda fikrim yıllık 3.2 milyon euro alan yedek forvet olmaz bence. ayrıca tek forvet oynayınca herkeste soru işareti oluşturan bir isim. ismail hocanın oyuna katılan, duvar olan bir forvet istediği biliniyor, bats öyle bir oyuncu değil. 10 milyon euro çok iyi para, hem de kontratının bitmesine 1 yıl kalmışken. ama gittiği senaryoda 2 ve 3. forvetler umut-serdar ikilisi olacak. 23-24 yaşında hocanın istediği profile uygun, yeri geldiğinde dzeko yerine 11’de oynayacak ve en önemlisi en az 10 gol atabilecek bir oyuncu çok iyi olur. 23-24 yaşında bulamazsak, yeni bir webo bulmak çok zor olmamalı.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #7769 : 08 Ağustos 2023, 14:43:02 »
Batşu çok tuttuğum bir oyuncu değil, 10 milyon veriyorlarsa hemen satarım.