"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yani kaprisili ama her dediği olacak bir insan gibi mi görmeliyiz tribünü abi? Afedersiniz, herkesten çok çok özür dilerim ama sikeyim öyle tribünü. Bugün Altay, İrfan; yarın büyük bir hızla ve hiç vakit kaybetmeden başka birisi olacak çünkü bu işi yapanlar psikolojik sorunu olan insanlar. Alex'i bile yuhladı bu tipler, onların davranışlarına uygun hareket edeceksek biz bitmişiz, geçmiş olsun.
İrfan Can bu saatten sonra olmaz. Tribünler birisine kafayı taktı mı o iş bitmiştir. Keza kaleci Altay. O da İrfan Can gibi tribünlerin hedefindeki diğer isim. O bakımdan hem fazla zorlamamak hem de vakit kaybetmemek için bu isimlerin acilen değiştirilmesi gerekiyor. Cengiz büyük bir sürpriz olmazsa gelecek gibi ve İrfan Can sorunu bu şekilde çözülür. Ama kaleci işi ne olacak bilmem. Tutturduk bir Livakoviç onunla yatıp onunla kalkıyoruz. Yazılıp çizilenlere bakınca Livakoviç te aman aman yaramıza merhem olacak bir isim değil. Madem o sene bu sene olacaksa ne yapıp edip gözü kapalı kaleyi teslim edeceğimiz bir isim getirilmeli.
abi tribünle ne alakası var adam fenerbahçe kalecisi değil işte kaç tane daha şampiyonluk vereceğiz tirbün keyfinden mi takıyor ona ilk gelen her top gol oluyor ligdeki sıralaması ortalrda şampiyonluğa oynayan takımın kalecisi böyle olmaz tribünün halini ben de beğenmiyorum ama sanki tribün takmış da yoksa iyi kaleci kafasından çıkmak lazım hakeza irfan saçma sapan oladık yerde kırmızı kart görüyor dengesiz bir oyunu var hızı yavaş ve bizim lig formasyonu için uygun bir oyuncu değil.
Söylediklerinize katılıyorum ama unutulmaması gereken şey tüm gösteri faaliyetlerinde seyirci (yani tribün) etkisi çok büyüktür. İster tiyatro olsun, ister sportif faaliyet. Sizi izlemek için orada bulunan kişilerin olumlu-olumsuz tepkileri direkt performansınızı etkiler. Futboldan örnek vermek gerekirse; Düşünün, İrfan Can'a her top geldiğinde protestolar, uğultular...! İrfan Can hangi motivasyonla futbol oynayacak. Keza diğer takım arkadaşları da aynı şekilde. Takım arkadaşları sürekli protesto edilirken onların oyuna konsantre olmasını bekleyebilir misiniz? Bu durumda ya seyircisiz oynayacaksınız ya da protesto edenleri tribünlere almayacaksınız ki bu da mümkün olmadığına göre maalesef haksız da olsalar bazen seyircinin sesine kulak vermek gerekir. Yoksa yıllar önce Rüştü Reçber'e yapıldığı gibi İrfan Can ve Altay'ın da aynı akıbeti yaşamayacağını kimse garanti edemez.
İyi de hocam, bu hastalık gibi birşey ve bugün MHY, İCK, Altay gitsin, yerine takacak birini hemen bulurlar ve böyle devam eder. Ne yapacağız, bütün sistemi taraftarın yuhlamalarına göre mi şekillendireceğiz?
Ben mdombele yerine ndidi daha uygun olur mu diye düşünüyorum.