Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539490 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8175 : 19 Haziran 2024, 17:45:20 »
Batshuayi gitti. Yedek Dzeko kafama hiç yatmıyor. Ön tarafa 2 tane üst düzey hamle gelmesi lazım. Biri kesin santrafor diğeri de kanat forvet tarzı ama üst düzey olmak zorunda bu oyuncular.
Muhtemelen fiyat arttırmaya girmeme sebebimiz Dzeko’nun kalacak olması ve maaşı
birde yeni santrafora maaş verileceği için artırmadık bence

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8176 : 19 Haziran 2024, 17:52:18 »
30 yaşındaki adami gönderip 40 yaşındaki adamı tutuyorlar.. beyninizi sikeyim sizin. Allah belanızı versin. Destek oluyoruz bir de. Kurup kuracağınız takimin da aq. Nefret ettirdiniz insanı. Seneye 5.yildizi takar adamlar. Siz söz verin. Şov yapın. Fenerbahce çağı gelecek diye uyutun milleti.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8177 : 19 Haziran 2024, 17:54:02 »
30 yaşındaki adami gönderip 40 yaşındaki adamı tutuyorlar.. beyninizi sikeyim sizin. Allah belanızı versin. Destek oluyoruz bir de. Kurup kuracağınız takimin da aq. Nefret ettirdiniz insanı. Seneye 5.yildizi takar adamlar. Siz söz verin. Şov yapın. Fenerbahce çağı gelecek diye uyutun milleti.

Dzeko salak mı gitsin. 5 milyon para alıyor, gönderebilir misin.

Keşke tersi olsaydı ama bu olanlar çok normal ve ben Bats'ı çok severdim. Ama garip bir şey yok bunda. Piyasası olan adam gidiyor

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #8178 : 19 Haziran 2024, 17:56:35 »

Keşke tersi olsaydı ama bu olanlar çok normal ve ben Bats'ı çok severdim. Ama garip bir şey yok bunda. Piyasası olan adam gidiyor
Crespo, lincon, zach hepsi kalsın o zaman. Salak mi onlar gitsin. Ne sikim yedikleri beni ilgilendirmez. Zaten gitmiyorsa transfer de yapamazlar. 12 yabancı hakkı var. Maurinho otursun mevcut kadro ile tarihi en iyi takimini kursun..İnşallah hattrick yapar ilk fb maçında batu.
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2024, 17:57:34 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8179 : 19 Haziran 2024, 17:58:49 »

Dzekoya araplar baya teklif yaptı yazdığın paranın 2 katı min yağızda yazdı gitmedi şuan bi benzeri İcardi içinde geçerli gitmeyen gitmiyor
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2024, 17:59:06 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8180 : 19 Haziran 2024, 17:59:44 »
Crespo, lincon, zach hepsi kalsın o zaman. Salak mi onlar gitsin. Ne sikim yedikleri beni ilgilendirmez. Zaten gitmiyorsa transfer de yapamazlar. 12 yabancı hakkı var. Maurinho otursun mevcut kadro ile tarihi en iyi takimini kursun..İnşallah hattrick yapar ilk fb maçında batu.

Sana katılıyorum ama garip bir şey yok bunda, Bats'tan iyisini alırlar muhtemelen.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8181 : 19 Haziran 2024, 18:00:23 »
Dzekoya araplar baya teklif yaptı yazdığın paranın 2 katı min yağızda yazdı gitmedi şuan bi benzeri İcardi içinde geçerli gitmeyen gitmiyor

Yani biz tutuyoruz, öyle mi? Adam gitmiyor anladığım.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #8182 : 19 Haziran 2024, 18:00:53 »
Sevgili kardeşim öyle bir şey yok. Gerekirse verirsin parasını gönderirsin. Bu kafa yapısı devam ediyorsa biz ne konuşuyoruz yahu. 40000 kişi neyin oyunu attı, hala o gitmiyor ki yawww ne yapalım kafası varsa ne transferi ne sözü veriyor bu adamlar. Seni düşünmüyoruz klup bul diyeceksin. Siktirip gidecek kim olursa.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8183 : 19 Haziran 2024, 18:02:47 »
Yani biz tutuyoruz, öyle mi? Adam gitmiyor anladığım.
Zaten sözleşmesi 2 yıllık ama teklif gelmiş kendisi kabul etmemiş gitmek istese kulüp kalsın diye ısrar etmez bence 4.2 alıyormuş senelik
Belki 1 ay sonra fikri değişirse Dzekonun gider

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8184 : 19 Haziran 2024, 18:05:36 »
Sevgili kardeşim öyle bir şey yok. Gerekirse verirsin parasını gönderirsin. Bu kafa yapısı devam ediyorsa biz ne konuşuyoruz yahu. 40000 kişi neyin oyunu attı, hala o gitmiyor ki yawww ne yapalım kafası varsa ne transferi ne sözü veriyor bu adamlar. Seni düşünmüyoruz klup bul diyeceksin. Siktirip gidecek kim olursa.
Senin benim değil hocanın ne dediği önemli Mourinho kalsın dedi belkide nerden bileceksin abi herkes olasılıklar üstünden yorum yapıyor belkide iyi bir golcü gelcek hoca yedek oynatıp dzekodan verim almak isteyecek şuan asıp kesmenin bir anlamı yok tüm kadroyu bir görmek lazım

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #8185 : 19 Haziran 2024, 18:17:07 »
geçen sene fredler tadicler temmuzun ortasında anca düşmedi mi buraya? haziran ortasında transfer bile açılmamışken neyin yangını bu ya. basarsın parayı adam gibi forvet alırsın. geçen sene icardinin yedeği yoktu aylarca şişik ayakla oynadı adamlar şampiyon olmadı mı? ben olsam dzekoyu yollar batsı tutardım ama mourinho kalsın diyosa yollayacaksın tabi batsı. 3 tane forvetin hepsine en az 4 milyon maaş mı vericez bi de. önce ilk 11i tamamla kulübeye sonra bakarız.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #8186 : 19 Haziran 2024, 18:21:29 »
Senin benim değil hocanın ne dediği önemli Mourinho kalsın dedi belkide nerden bileceksin abi herkes olasılıklar üstünden yorum yapıyor belkide iyi bir golcü gelcek hoca yedek oynatıp dzekodan verim almak isteyecek şuan asıp kesmenin bir anlamı yok tüm kadroyu bir görmek lazım
Bats gidip dzeko kalirsa elestirmeyelim mi? Ben obra da olsa maurinho da olsa eleştiririm. Kendi aklim fikrim beynim var. Hoca ne derse vardır bir bildiği kafasında değilim. Hiç bir zaman da olmadım. Bu adam geçen sene bir dünya maçta kurtardı bizi. Her girdiği maçta fark yarattı. Fizikli, formda daha genç. Diğeri kalıp bunun gitmesi akıl izan işi değil.. başkan çıkıp turnuva bitsin fırsatlar çıkacak tarzı bisiy diyor. Yahu turnuva bitince sampiyonlar ligi elemesi başlayacak. Ne anlatıyor bu. Bu yönetimin kredisi yok. Bitti. Tek bir gün bile kredileri yok. Ben asıp keserim, akli başında hiç bir taraftarın da beklemeye tahammülü yok artık. Batu gsye cuk oturur. Hatta icardiden daha çok işe yarar. Şunu bile düşünemiyorlar. Rakibini guclendiriyorsun bir de. Olay sadece dzekonu  kalmasi değil. Adamlar geçen sene bizim en verimli adamlarimizdan birisini bu kadar kolay alamamali. Bak diyorum 12 yabancı hakkı var. Bazı as oyuncularin gitmesi lazım. Yoksa zaten transfer yapamayacaklar. Bu giden de bats olmamalıydı. Maurinho bu dezkoyu romadayken gondermedi mi? Benim hafızam yanlış mı bir de bunu da anlamıyorum. Bizde neden kalsın desin. Sov yapmayı biliyorlar. Ortada kaç hafta geçti sıfır. Fırsat mirsat turnuva falan diyince ağzıma gelen küfürleri edesim geliyor. 10 yıl oldu. Dalga mi geçiyorsunuz.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8187 : 19 Haziran 2024, 18:33:12 »
Bu arada hani Mourinho gelince herkes kalmak istemişti, iso kalsa en az beş oyuncu gidecekti dkfjff
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2024, 18:33:41 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8188 : 19 Haziran 2024, 18:41:44 »
Bats gidip dzeko kalirsa elestirmeyelim mi? Ben obra da olsa maurinho da olsa eleştiririm. Kendi aklim fikrim beynim var. Hoca ne derse vardır bir bildiği kafasında değilim. Hiç bir zaman da olmadım. Bu adam geçen sene bir dünya maçta kurtardı bizi. Her girdiği maçta fark yarattı. Fizikli, formda daha genç. Diğeri kalıp bunun gitmesi akıl izan işi değil.. başkan çıkıp turnuva bitsin fırsatlar çıkacak tarzı bisiy diyor. Yahu turnuva bitince sampiyonlar ligi elemesi başlayacak. Ne anlatıyor bu. Bu yönetimin kredisi yok. Bitti. Tek bir gün bile kredileri yok. Ben asıp keserim, akli başında hiç bir taraftarın da beklemeye tahammülü yok artık. Batu gsye cuk oturur. Hatta icardiden daha çok işe yarar. Şunu bile düşünemiyorlar. Rakibini guclendiriyorsun bir de. Olay sadece dzekonu  kalmasi değil. Adamlar geçen sene bizim en verimli adamlarimizdan birisini bu kadar kolay alamamali. Bak diyorum 12 yabancı hakkı var. Bazı as oyuncularin gitmesi lazım. Yoksa zaten transfer yapamayacaklar. Bu giden de bats olmamalıydı. Maurinho bu dezkoyu romadayken gondermedi mi? Benim hafızam yanlış mı bir de bunu da anlamıyorum. Bizde neden kalsın desin. Sov yapmayı biliyorlar. Ortada kaç hafta geçti sıfır. Fırsat mirsat turnuva falan diyince ağzıma gelen küfürleri edesim geliyor. 10 yıl oldu. Dalga mi geçiyorsunuz.
Sana eleştirme diyen yok ama daha ilk transferden ortalığı yangın yerine çevirecek bir şey yok abi
Bende batsh kalsın isterim ama demek ki mourinho bir tane hızlı güç biri istiyor genelde lukaku abraham tarzı forvetlerle oynuyor ana forveti böyle olacaksa diğerini dzeko seçmiş adam napalım yani

Belkide gs 2.forvet olmayı seçti burada 2 mi 3 mü olacak oda belli değil

Galiba Mourinho dönemi gitti onu tam hatırlamıyorum.
Hocaya sormadan iş yapıldığını sanmıyorum yapsalarda niye hoca getirdiniz diye eleştiri gelirdi eleştirmek isteyen bir şekilde eleştirir kadronun son halini gör abi ondan sonra yapalım olumlu olumsuz ama ilk hamleden bu kadar keskin bir şeylere gerek
Kadro bir şekilde 12ye düşer düşmezse atıyorum Zajc tarzı oyunculara lisans çıkmaz şuan en çok sıkıntı çıkaran gene Kentmiş

Yönetimin kredisi şansı bitti o konuda hem fikirim ama adam bir şekilde kazandığı için seçimi bundan sonra 3 sene da stat yıkılsa bırakmaz ki öyle bi durumda yok üstüne der Jesus’u Mourinhoyu getirdik daha napalım 99 puan topladık gene olmadı der tvye çıkıp son 10 senenin puan toplamlarını gösterip zirvedeyiz diyor adam 😅

« Son Düzenleme: 19 Haziran 2024, 18:44:41 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8189 : 19 Haziran 2024, 18:42:34 »
Bu arada hani Mourinho gelince herkes kalmak istemişti, iso kalsa en az beş oyuncu gidecekti dkfjff
Onlar Tadic-Dzeko-Fred dendi kalan ikide İrfan var mıydı hatırlamıyorum