Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539482 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8265 : 25 Haziran 2024, 11:44:38 »
Kean, samardzic falan bunlarla mı tarihin en iyi kadrosu olacak yahu. Milletin beklentileri tavan yapan senin yöneticilerinin taahhütleri.. mane olmaz başka birisi olur. Sen böyle sözler veriyorsan sözüne layık olacaksın.. yoksa adam almaya ne gerek var. 25 gol atan santraforu neden gönderiyorsun. Alacagin adam 35 gol mü atacak. Taraftarla marşlar söyleyip seçimi kazanmak için sacma sapan sözler vermeyeceksin. 

İsmi geçen isimler gün geçtikçe vasatlasiyor. 3 gün sonra hazırlık maçları başlayacak, ortada mert hakan ile.sozlesme.uzattigimiz haric bir şey yok. O kadar şaşalı secimden sonra ilk icraat sözüne layık birisini açıklamak olur. Mert hakan dersen küfür yersin..

Tarihimizin en iyi kadrosu hangisi? Bir kanadında sakat ve şimdi Antep'te oynayan Markovic, öbür kanadında Alper Potuk'un olduğu, sol bekinin Hasan Ali, forvetinin de ahı gitmiş vahı kalmış Van Persie'yi yedek bırakan Fernandao'nun olduğu 15-16 kadrosu mu? Yoksa sol tarafında Uğur Boral, sağ tarafında Colin Kazım'ın, orta sahasında Maldonado, sağ bekinde de Önder Turacı'nın olduğu, Edu'nun 20 dakikada bir kendi kalesine gol attığı ŞL çeyrek finali yapan kadro mu? Yoksa geçen seneki kadro mu ya da ille Aykut'lara filan mı gitmek lazım.

Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosunu kurmak için Mane, Sterling, Lewandowski getirmene gerek yok. Adam Avrupa'nın en iyi kadrosunu kuracağız mı dedi de böyle adamlar bekliyorsunuz? Samardzic filan gelsin, öpüp başınıza koyun. Samardzic'ten iyi oyuncu mu var Avrupa'da doğru düzgün sana gelebilecek?

Beğenmediğin adamların yaş ortalaması 23-24, bonservis bedelleri de 20'şer milyon Euro. Bunları alabiliyorsan al, iki sene oynat, 40'a satarsın. Ama yok ille 30 yaşındaki bitik Mane gelip 10 milyon para alacak.
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2024, 11:46:01 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8266 : 25 Haziran 2024, 11:54:01 »
Tarihimizin en iyi kadrosu hangisi? Bir kanadında sakat ve şimdi Antep'te oynayan Markovic, öbür kanadında Alper Potuk'un olduğu, sol bekinin Hasan Ali, forvetinin de ahı gitmiş vahı kalmış Van Persie'yi yedek bırakan Fernandao'nun olduğu 15-16 kadrosu mu? Yoksa sol tarafında Uğur Boral, sağ tarafında Colin Kazım'ın, orta sahasında Maldonado, sağ bekinde de Önder Turacı'nın olduğu, Edu'nun 20 dakikada bir kendi kalesine gol attığı ŞL çeyrek finali yapan kadro mu? Yoksa geçen seneki kadro mu ya da ille Aykut'lara filan mı gitmek lazım.

Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosunu kurmak için Mane, Sterling, Lewandowski getirmene gerek yok. Adam Avrupa'nın en iyi kadrosunu kuracağız mı dedi de böyle adamlar bekliyorsunuz? Samardzic filan gelsin, öpüp başınıza koyun. Samardzic'ten iyi oyuncu mu var Avrupa'da doğru düzgün sana gelebilecek?

Beğenmediğin adamların yaş ortalaması 23-24, bonservis bedelleri de 20'şer milyon Euro. Bunları alabiliyorsan al, iki sene oynat, 40'a satarsın. Ama yok ille 30 yaşındaki bitik Mane gelip 10 milyon para alacak.
Avrupanin en iyi kadrosu mu olur bu adamlar. Sen realin, citynin, arsenalin falan kadro degerini biliyor musun? Adam 1 milyar dolar harcayacagiz mi dedi. Ben ne diyorum sen ne diyorsun.
Fenerbahce tarihinin en görkemli kadrosu dedi. Öyle derse de beklenti yüksek olur. Boyle adamlar da havada uçuşur.  Samardzic kim gelecek de feneri uçuracak. Başımın üstüne koyacağım. Szymanskiden, tadicten, fredden ne fazla verecek.
Seçimi kazanmak için atıp tuttular. Şimdi de kime gitseler veto yiyorlar muhtemelen. Şampiyona falan diyip de zaman kazanmaya çalışıyorlar.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8267 : 25 Haziran 2024, 11:58:57 »
Avrupanin en iyi kadrosu mu olur bu adamlar. Sen realin, citynin, arsenalin falan kadro degerini biliyor musun? Adam 1 milyar dolar harcayacagiz mi dedi. Ben ne diyorum sen ne diyorsun.
Fenerbahce tarihinin en görkemli kadrosu dedi. Öyle derse de beklenti yüksek olur. Boyle adamlar da havada uçuşur.  Samardzic kim gelecek de feneri uçuracak. Başımın üstüne koyacağım. Szymanskiden, tadicten, fredden ne fazla verecek.
Seçimi kazanmak için atıp tuttular. Şimdi de kime gitseler veto yiyorlar muhtemelen. Şampiyona falan diyip de zaman kazanmaya çalışıyorlar.

Samardzic, ismi geçen bitik yıldızlardan daha fazla katkı yapar bu takıma. Çok çok iyi bir futbolcu. Szymanski de iyi futbolcu. Tadic de iyi futbolcu. Barella getirecek halimiz yok, Samardzic'i getirebileceğin bile şüpheli.

Hayır yani getirebileceğin oyuncuların max. skalası belli zaten. Ne bekliyorsun ben onu anlamıyorum. Takım gayet iyi. Birkaç doğru takviyeyle çok daha iyi olacak.

Tek sıkıntı antrenör. Ben baştan onu söyleyeyim de. Kadroda hiçbir sıkıntı yok.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #8268 : 25 Haziran 2024, 12:08:48 »
Samardzic, ismi geçen bitik yıldızlardan daha fazla katkı yapar bu takıma. Çok çok iyi bir futbolcu. Szymanski de iyi futbolcu. Tadic de iyi futbolcu. Barella getirecek halimiz yok, Samardzic'i getirebileceğin bile şüpheli.

Hayır yani getirebileceğin oyuncuların max. skalası belli zaten. Ne bekliyorsun ben onu anlamıyorum. Takım gayet iyi. Birkaç doğru takviyeyle çok daha iyi olacak.

Tek sıkıntı antrenör. Ben baştan onu söyleyeyim de. Kadroda hiçbir sıkıntı yok.

Arkadaş sende sıkıntı mı var, anlamıyor musun? Senin yöneticin bunları söyleyen. Atıp tutan. Sterling'e teklifi gittiği seçim günü herkesin dilindeydi. Bu tarz adamların peşinde koşuyorsan zamanla beklentiyi düşürmeyeceksin. Yoksa hepsi seçim stratejisi adı altında bir kandırmacaydı diye düşünür millet.

25 gol atan santraforu gönderiyorsan alacağın adam bunun altında olmayacak mesela yoksa eleştiri yersin, Bir derbi maçında o adamdan gol yersen küfür yersin. Maurinho denen adam sadece paraya gelmez, belli taahhütlere ve bütçelere gelir. Bunlar verildi demekki adama da geldi. Kredileri olmadıklarını bildikleri için bol keseden salladılar, şimdi de ne yaptıkları belli değil yada çok gizli yürütüyorlar. İlk resmi maça kaç gün kalmış şurada. Elde Mert Hakanla Levent Mercan var.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8269 : 25 Haziran 2024, 12:51:32 »
Arkadaş sende sıkıntı mı var, anlamıyor musun? Senin yöneticin bunları söyleyen. Atıp tutan. Sterling'e teklifi gittiği seçim günü herkesin dilindeydi. Bu tarz adamların peşinde koşuyorsan zamanla beklentiyi düşürmeyeceksin. Yoksa hepsi seçim stratejisi adı altında bir kandırmacaydı diye düşünür millet.

25 gol atan santraforu gönderiyorsan alacağın adam bunun altında olmayacak mesela yoksa eleştiri yersin, Bir derbi maçında o adamdan gol yersen küfür yersin. Maurinho denen adam sadece paraya gelmez, belli taahhütlere ve bütçelere gelir. Bunlar verildi demekki adama da geldi. Kredileri olmadıklarını bildikleri için bol keseden salladılar, şimdi de ne yaptıkları belli değil yada çok gizli yürütüyorlar. İlk resmi maça kaç gün kalmış şurada. Elde Mert Hakanla Levent Mercan var.

Ya ben de sana diyorum ki Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosu olması için ille Sterling ya da Mane filan mı gelmeli. Samardzic de gelse Morata da gelse hatta Kean de gelse, tarihin en iyi kadrolarından birine halihazırda sahibiz zaten. Ali Koç veya Hull City'nin başına Şota götürecek çaptaki Acun bir şeyler dedi diye Lewandowski filan hayal etmek asıl abuk subuk durum. Bu Ali dün mü geldi, 6 senedir tecrübe ediyorsun adamı da transferleri de. Ha ismi geçen oyuncuların hemen hepsi de çok iyi oyuncular, keşke gelseler. Senin istediğin bitiklerden faydalı olurlar.

Bu arada bana hiç ağlamayın bu konularda, biz Aziz Baba'cıydık.
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2024, 12:52:48 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #8270 : 25 Haziran 2024, 16:27:16 »
Yugolu oyuncuların büyük çoğunluğu bizde başarılı olmuştur bu oyuncudan bağımsız diyorum.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #8271 : 25 Haziran 2024, 20:18:25 »
Yağız Sabuncuoğlu:

"Fenerbahçe, Batshuayi'nin yerine önemli, benim de beğendiğim bir isimle temasa geçti. Önümüzdeki günlerde forvet gelişmesi olacak. Fenerbahçe'nin 2 santrfor transferi yapmasını bekliyorum

“Samardzic'i kolay bir transfer olarak görmüyorum Fenerbahçe henüz resmi teklif de yapmadı.”

“Ferdi konusunda son haberle nasıl üzdüysek Fenerbahçelileri bu kez sanırım mutlu olacaklar.”

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #8272 : 25 Haziran 2024, 21:02:31 »
Besiktas Rafa Silva ile anlaşmış. Önemli bir transfer.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8273 : 25 Haziran 2024, 21:39:14 »
Galatasaray - Fenerbahçe derken Beşiktaş aldı. İlginç oldu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8274 : 25 Haziran 2024, 21:48:45 »
Beşiktaşlılar elinizden kaptık diye tiye almışlar.Acuna ait uçakla gelmiş.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8275 : 25 Haziran 2024, 21:51:47 »
3 yıllık maliyeti 28 milyon euro, feci yüksek

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8276 : 25 Haziran 2024, 21:56:36 »
Yedek golcü için Moise Kean isminde oyuncuyla ilgileniyormuşuz yedek forvete.Geçen sene golü yok.Garip işler.

Siyahilere Kızılderiere Latinlerde onlarda Kızılderili kanlıdır pozitif ayrımcıyım ancak koçun siyah forvet hastalığını anlamıyorum.Sporda yeri yok.0 gol atan oyuncu gelmemeli.
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2024, 22:16:32 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8277 : 26 Haziran 2024, 00:38:30 »
Sandıkki insanlar Jose Mourinho gelince oyuncular bize gelecek tercih edecek.Yavaştan umut yerini endişeli bekleyişe karamsarlığa bıraktı.1 -2 transfer yaparız gibi.

Kean Fiorentina yapmış.Vasat herifler bile gelmiyor tercih etmiyor kötü ligimizi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8278 : 26 Haziran 2024, 01:08:37 »
Rakiplrin hamleleride buraya yazılıyor madem.Galatasaray Griezmannı alıyormuş.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8279 : 26 Haziran 2024, 19:46:34 »
Lukaku Milana transfer olmuş.