Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539496 defa)

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8295 : 28 Haziran 2024, 13:02:40 »
Bizde Yugo asıllı sporcuların çoğu branşta futbol dahil katkısı çok olmuştur.Baskebolde Mrsiçler Bogiler futbolda Pesiçler Rapaiçler Voleybolde Natiyi kim unutabilir.Oskmokoroviç

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #8296 : 28 Haziran 2024, 13:46:10 »
Menajerler bize El Kaabi'yi önermiş

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #8297 : 28 Haziran 2024, 13:55:27 »
Menajerler bize El Kaabi'yi önermiş
bonservisi elinde ve yedek için. alayım.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8298 : 28 Haziran 2024, 19:08:57 »
Edin Dzeko, Hajduk Split'e gitmeye çok yakın.

(Alfredo Pedulla)

Fenerbahçe ve Atletico Madrid, Çağlar Söyüncü transferi için anlaşmaya yakın! İki kulüp arasında yapılan görüşmelerde ekonomik fark çok azaldı.

Yagız

Alex de Souza, Joao Pedro’yu istiyor.

•Ryan Kent, Beşiktaş'a önerildi.

•Miguel Crespo, Beşiktaş'a önerildi.

•Luan Peres, Bodrumspor’a gidiyor.

•Krunic’e 5 Milyonluk teklif gelirse gönderilcek.

•Zajc’ın önceliği Avrupa olmazsa Türkiye'de başka takım.

(@disalvio01)
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2024, 19:10:01 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8299 : 28 Haziran 2024, 19:12:24 »
Edin Dzeko, Hajduk Split'e gitmeye çok yakın.

(Alfredo Pedulla)
Batuyu gönderip yedek forvet olarak dzeko kalacağı söyleniyordu.  O da gidecek madem batu neden gitti.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8300 : 28 Haziran 2024, 19:17:32 »
Batuyu gönderip yedek forvet olarak dzeko kalacağı söyleniyordu.  O da gidecek madem batu neden gitti.
Eğer dzeko giderse yerine gelecek yedek forvet profilinden anlarız bunu abi. 4.2 milyon euroluk yedek lükstü bana göre umarım haber doğru çıkar. Hırvatlar nasıl buna yakın maaş verecek onuda merak ettimde oda onların sorunu

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8301 : 28 Haziran 2024, 19:23:02 »
Crespo, Beşiktaş'ta Josef etkisi yapar ve çok faydalı olur. Atiba gibi uzun yıllar oynatırlar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8302 : 28 Haziran 2024, 19:40:52 »
Hırvat mafyası.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #8303 : 28 Haziran 2024, 19:46:05 »
Eğer dzeko giderse yerine gelecek yedek forvet profilinden anlarız bunu abi. 4.2 milyon euroluk yedek lükstü bana göre umarım haber doğru çıkar. Hırvatlar nasıl buna yakın maaş verecek onuda merak ettimde oda onların sorunu
Kardeşim aynı şeyi batu için de söylemedik mi burada. 3.5 milyonluk yedek forvet lüks diye. Para senden benden mi çıkıyor. Bu adamlar şampiyonluk sözü verdi mi vermedi mi? Neyin hesabı kitabı bu. Bıçak kemiğe dayandı. Yapamayacaklarsa neden tekrar geldiler. Besiktas bile habire transfer yapıyor. Bizimkiler diyorum ya avrupa sampiyonasinin artıklarını bekliyorlar. Bir bok yapabilecekleri de yok. Biz ne zaman bu kadar beklersek netice fiyasko oluyor. Geçen sene hemen takır takır alındı oyuncular. Bu sene bunca fırtınadan sonra hala bekliyorlar. Ayıp yahu. Vallahi ayıp.
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2024, 19:47:21 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8304 : 28 Haziran 2024, 19:52:45 »
Pier Van Hooidonk sonrası ilk geldiği sezonda Dzeko gibi bir adamı yıldızı yollamak akıl tutulmasıdır.Yerini doldurabileceğine inanıyormusunuz.Güç kaybettik.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8305 : 28 Haziran 2024, 19:58:38 »
Kardeşim aynı şeyi batu için de söylemedik mi burada. 3.5 milyonluk yedek forvet lüks diye. Para senden benden mi çıkıyor. Bu adamlar şampiyonluk sözü verdi mi vermedi mi? Neyin hesabı kitabı bu. Bıçak kemiğe dayandı. Yapamayacaklarsa neden tekrar geldiler. Besiktas bile habire transfer yapıyor. Bizimkiler diyorum ya avrupa sampiyonasinin artıklarını bekliyorlar. Bir bok yapabilecekleri de yok. Biz ne zaman bu kadar beklersek netice fiyasko oluyor. Geçen sene hemen takır takır alındı oyuncular. Bu sene bunca fırtınadan sonra hala bekliyorlar. Ayıp yahu. Vallahi ayıp.
Adamların hesap kitap yapıp yapmadığını bilmiyoruz ki ben kendimce demişim abi burda
Geçen seneki kadroya sol kenar-santrafor-orta saha takviyesi yapılacak görünen
Zaten 12 yabancıya lisans çıktığı ortamda
Liva-Osayi-Ooster-Dijku-Becao-Fred-Orta Saha-Sol Kenar-Ana Golcü-Yedek Golcü-Tadic bura zaten 11 etti bir çok yabancıyı yazmadım bilerek yani 3 ana transfer yapılacak bu üç transfere göre beklentini ayarla abi acun şunu dedi başkan bunu dedi bunlar siyasetçi gibi tarihin en iyi kadrosu kişiden kişiye değişir çıkar bu takım zaten eksik değildi en iyi kadroyu kurduk der geçer takılma sen bu lafa bu kadar ya. Ali Koç bide şampiyonluk sözü vermedi ben söz veremem bu konuda Aziz Başkan gibi dedi.
Şu an 1-2 haftada sabredeceğiz ha olur Dzeko giderse anında golcü gelmeli ön eleme öncesi Umut-Serdar ile olmaz o iş

Szymanskiyi yazmamışım galiba 😅
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2024, 20:00:21 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #8306 : 28 Haziran 2024, 20:04:57 »
Adamların hesap kitap yapıp yapmadığını bilmiyoruz ki ben kendimce demişim abi burda
Geçen seneki kadroya sol kenar-santrafor-orta saha takviyesi yapılacak görünen
Zaten 12 yabancıya lisans çıktığı ortamda
Liva-Osayi-Ooster-Dijku-Becao-Fred-Orta Saha-Sol Kenar-Ana Golcü-Yedek Golcü-Tadic bura zaten 11 etti bir çok yabancıyı yazmadım bilerek yani 3 ana transfer yapılacak bu üç transfere göre beklentini ayarla abi acun şunu dedi başkan bunu dedi bunlar siyasetçi gibi tarihin en iyi kadrosu kişiden kişiye değişir çıkar bu takım zaten eksik değildi en iyi kadroyu kurduk der geçer takılma sen bu lafa bu kadar ya. Ali Koç bide şampiyonluk sözü vermedi ben söz veremem bu konuda Aziz Başkan gibi dedi.
Şu an 1-2 haftada sabredeceğiz ha olur Dzeko giderse anında golcü gelmeli ön eleme öncesi Umut-Serdar ile olmaz o iş
Sampiyonluk sözü vermeme gerek kalmayacak dedi Koç. Bu ne demek sence? Bunlar millete gaz verdi ve seçimi kazandı. Ayrica o yabancı hesabını ben zaten bir kaç defa yazdım burada. Dzekonun gitmesi yanlış değil. Gitmesi gerekir ama batunun  gitmesi yanlıştı. Batu giderken neler dendi aç bak. Dzeko kaldığı için dendi. Hakikaten çok garip işler yapıyorlar. On elemeden transfer yüzünden biz kaç defa elendik. Kaç defa devre arası bekleyip bekleyip transfer olmadığı içi  şampiyonluk verdik. Ben 1-2 yıllık bir dönemden sonra bunları söylemiyorum.10 yıl geçmiş. TAHAMMÜLÜM YOK.
Şimdi kalkıp transfer yetismedi bekleyin sabir diye diye on elemeden bu takım elenirse ben dahil milyonlarca kişiden inanilmaz küfürler yiyecekler.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8307 : 28 Haziran 2024, 20:09:43 »
Sampiyonluk sözü vermeme gerek kalmayacak dedi Koç. Bu ne demek sence? Bunlar millete gaz verdi ve seçimi kazandı. Ayrica o yabancı hesabını ben zaten bir kaç defa yazdım burada. Dzekonun gitmesi yanlış değil. Gitmesi gerekir ama batunun  gitmesi yanlıştı. Batu giderken neler dendi aç bak. Dzeko kaldığı için dendi. Hakikaten çok garip işler yapıyorlar. On elemeden transfer yüzünden biz kaç defa elendik. Kaç defa devre arası bekleyip bekleyip transfer olmadığı içi  şampiyonluk verdik. Ben 1-2 yıllık bir dönemden sonra bunları söylemiyorum.10 yıl geçmiş. TAHAMMÜLÜM YOK.
Şimdi kalkıp transfer yetismedi bekleyin sabir diye diye on elemeden bu takım elenirse ben dahil milyonlarca kişiden inanilmaz küfürler yiyecekler.

Burası Türkiye söz vermedik ama müthiş kadro kurduk der çıkar işin içinden küfür zaten yıllardır yiyor umurunda olmaz. Ee madem maks 3-4 takviye yapılacağını biliyon abi yok şöyle dedi yok böyle dedi diye niye beklenti yükseltiyorsun ki bu adamların kaç defa dediğini yaladığını gördük kimsenin tahammülü yok bu kadar sinir stres olmayada gerek yok golcü ve kanadı bekleyeceğiz ek mahkum

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8308 : 28 Haziran 2024, 20:10:23 »
Coman’ı istemiş Mou oyuncu sıcak bakmamış zor bakalım

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8309 : 28 Haziran 2024, 20:15:34 »
Sirk değil Tv kanalıda değil.Acun eğer verilen sözü yere getirmezse derhal istifa etmeli.