Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539483 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8325 : 30 Haziran 2024, 23:17:03 »
Transfer geyikleri olur ama bitti geliyor yazmak olmaz Ahmet Konaç gibi az olsada dürüst gazeticiler var neyse.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8326 : 30 Haziran 2024, 23:44:13 »
Transfer geyikleri olur ama bitti geliyor yazmak olmaz Ahmet Konaç gibi az olsada dürüst gazeticiler var neyse.

ahmet konanc kadar kotu bir haberci gormedim hayatimda hic bir oyuncuyu tanimaz futboldan anlamaz ve her sene 1727 tane yildizin fenerbahceyle anlastigini yakin oldugunu soyler.. tom abi allah askina sen aklini peynir ekmeklemi yedin ya ahmet konanc nedir ahahahhahahahahahaha youtubea ahmet konanc-kemal ademi yazip izlersen cok sevinirim .. bu adam gibi adamlar bu isten para kazanip insanlara birseyler anlatiyolar allah sana akil fikir versin adina cok uzuluyorum.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #8327 : 30 Haziran 2024, 23:47:56 »
Bu arada el nesyri takip ettigim bir adam uzun senelerdir bence iyi transfer net olarak is yapar fakat hedefi okadar yukseltip el nesyri olunca ana hedef biraz tepki topladi.. bu normal sen kapiyi lewadan moratadan acarsan boyle olmasi normal ama en azindan buyuk katki yapacaktir. 10 tane dzeko eder suanda

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8328 : 30 Haziran 2024, 23:50:08 »
Kesin bitti demiyor esas Levent Ümit Eroldan ve Fenerbahçe sırtından geçinen Serdar Aliden uzak durmalı.

Sörlöthu başkan çok istiyor adam gelmek istemiyormuş.Ancak medyada gerçek anlamda hakkımızı savunan isimlerden.Net bizim kanala gelse Fbtv.

Kanat için esas paraya kıylacakmış.Greenwood Joa Felix gibi isimler gündemdeymiş.
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2024, 23:54:13 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8329 : 30 Haziran 2024, 23:57:42 »
Medyada çok az bizden gazeteci var yedirmemek lazım bırakalım reyting yapsınlar.Ahmet Ercanlar dahil.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #8330 : 01 Temmuz 2024, 00:22:27 »
ahmetlerin hepsi ya yonetim yancisidir yada futboldan anlamaz hepsi hokkabaz. ahmet selim kul ahmet ercanlar ahmet konanc bunlarin hepsi koca bir cöp

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #8331 : 01 Temmuz 2024, 00:29:43 »
suanda yagizdan iyi duyumcu muhabir yok adam baya baya her takim icin her seyi biliyor.sercan hamzaogluda saglamdir fakat sercan icerden bilgi aliyor ve patliyor genelde cunku ilgilenilen adami teyid ettirmeye calisiyor yoneticilerde bunu gerektiginde sercani patlatacak olsalar bile yalanliyorlar halbuki ilgilenilen yada transfer olan oyuncularda oluyor bu durum. o yuzden yagiz i takip etmeniz yeterli onun farkli baglari ve kanallari var muhtemelen ama ben kendisini fazla sevmiyorum cunku hem menajerlik islerinden avantasi oldugunu dusunuyorum hem de cok kibirli ..

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8332 : 01 Temmuz 2024, 00:35:22 »
Konançta diyor bilgiyi zaman zaman iyi gizliyor kulüp dedi oda arıyor Sercanda.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8333 : 01 Temmuz 2024, 00:42:36 »
Bu arada el nesyri takip ettigim bir adam uzun senelerdir bence iyi transfer net olarak is yapar fakat hedefi okadar yukseltip el nesyri olunca ana hedef biraz tepki topladi.. bu normal sen kapiyi lewadan moratadan acarsan boyle olmasi normal ama en azindan buyuk katki yapacaktir. 10 tane dzeko eder suanda

Nessyri hayvan gibi iyi oyuncu. Millet neyi beğenmiyor anlamıyorum, gelirse zil takıp oynarım.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8334 : 01 Temmuz 2024, 00:43:59 »
En essyri - el kaabi

Seneye gollerden sonra el amin deriz hep beraber

Tarihin en iyi forvet hattı. Batu gitti yerine dünya yıldızları geldi. Valla bravo yönetim. Bekleyen derviş muradına erermis. Bakalım seneye nasıl durduracaklar bizi.
..

El Kaabi zort da öbürü gayet iyi adam. Ben çok beğeniyorum senelerdir.

Batshuayiden daha iyi oyuncu, bunu kesinlikle söylerim.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #8335 : 01 Temmuz 2024, 00:51:58 »
suanda yagizdan iyi duyumcu muhabir yok adam baya baya her takim icin her seyi biliyor.sercan hamzaogluda saglamdir fakat sercan icerden bilgi aliyor ve patliyor genelde cunku ilgilenilen adami teyid ettirmeye calisiyor yoneticilerde bunu gerektiginde sercani patlatacak olsalar bile yalanliyorlar halbuki ilgilenilen yada transfer olan oyuncularda oluyor bu durum. o yuzden yagiz i takip etmeniz yeterli onun farkli baglari ve kanallari var muhtemelen ama ben kendisini fazla sevmiyorum cunku hem menajerlik islerinden avantasi oldugunu dusunuyorum hem de cok kibirli ..
Yağız 'ı bende takip ediyorum ama çalıştığı yerden ayrıldığını duydum, kimle anlaşmış acaba biliyormusun?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8336 : 01 Temmuz 2024, 00:53:10 »
Ooostoewolde-Ferdi-Djiju ayrılma ihtimali olan isimler.Ferdiyi Brightonda istiyormuş.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8337 : 01 Temmuz 2024, 00:56:50 »
Yağız 'ı bende takip ediyorum ama çalıştığı yerden ayrıldığını duydum, kimle anlaşmış acaba biliyormusun?
Yağızı takip etmeyen mi var ancak karanlık yapısı var az.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #8338 : 01 Temmuz 2024, 09:54:00 »
En essyri - el kaabi

Seneye gollerden sonra el amin deriz hep beraber

Tarihin en iyi forvet hattı. Batu gitti yerine dünya yıldızları geldi. Valla bravo yönetim. Bekleyen derviş muradına erermis. Bakalım seneye nasıl durduracaklar bizi.
..
Abi En-Nesyri Bats'dan daha iyi golcü bence. En-Nesyri-Dzeko şeklinde olacaksa ciddi iyi olur. Dzeko gidiyorsa yerine yüksek profil lazım fakat.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8339 : 01 Temmuz 2024, 10:13:24 »
Abi En-Nesyri Bats'dan daha iyi golcü bence. En-Nesyri-Dzeko şeklinde olacaksa ciddi iyi olur. Dzeko gidiyorsa yerine yüksek profil lazım fakat.
Olabilir ama 25 golden fazla katkı verebilir mi ?
Batu çok iyi bir yedekti. Nesyri as forvet olacaksa maurinho'nun vizyonda bir sıkıntı var demektir. As forvet olarak koskoca maurinho en nesyri mi istiyor bize?