Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539481 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8340 : 01 Temmuz 2024, 10:44:52 »
Olabilir ama 25 golden fazla katkı verebilir mi ?
Batu çok iyi bir yedekti. Nesyri as forvet olacaksa maurinho'nun vizyonda bir sıkıntı var demektir. As forvet olarak koskoca maurinho en nesyri mi istiyor bize?
Abi adam Lukaku'yu ister de 35 veremiyoruz işte. Hoş, ben şahsen pek beğenmem ama gene de.

Geçen seneki gibi 60 maç oynayacaksak 25 gole katkı rahat verir hocam. Adam hem fizikli, uzun hem de çok daha iyi bitirici havadan ve yerden. Zaten sağlam kaynaklar da hocanın istediğini söylüyor.

Ben de Bats kalsın isterdim fakat onun yerine gelip Dzeko da kalacaksa çok daha iyi hamle olur bana göre.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #8341 : 01 Temmuz 2024, 10:56:10 »
Batshuayi'nin çok iyi bir yedek olduğu görüşüne katılamadığımı belirtmek isterim. Tamam kenardan geldiği birçok maçta çok kritik katkılar verdi ama yedekte beklerken çok da dizini kırıp oturduğunu sanmıyorum. Benim için iyi yedeğin tanımı; Oyundan çıkarken veya yedek olduğu maçta oyuna girmeden maç tamamlandığında sorun etmeyen, takım ile bütünlüğü sağlayan oyuncudur. Batshuayi, oynarken mutlu, oyundan çıkarken veya yedek beklerken mutsuz olarak görülüyordu.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8342 : 01 Temmuz 2024, 11:18:43 »
Batshuayi'nin çok iyi bir yedek olduğu görüşüne katılamadığımı belirtmek isterim. Tamam kenardan geldiği birçok maçta çok kritik katkılar verdi ama yedekte beklerken çok da dizini kırıp oturduğunu sanmıyorum. Benim için iyi yedeğin tanımı; Oyundan çıkarken veya yedek olduğu maçta oyuna girmeden maç tamamlandığında sorun etmeyen, takım ile bütünlüğü sağlayan oyuncudur. Batshuayi, oynarken mutlu, oyundan çıkarken veya yedek beklerken mutsuz olarak görülüyordu.
Abi oynarken mutlu olmayan, yedek beklerken yada oyundan çıkarken mutlu bir oyuncu varsa o adamda sorun var demektir. Senin sorun diye nitelendirdiğin şeyleri dert etmesi bir oyuncunun son derece normal ki sezon içinde zaten o sorun da ortadan kalkmıştı. Baya baya iyi bir yedekti batu. Hatta iddia ediyorum ki fenerbahce tarihinin en iyi en verimli yedek.oyuncusuydu.
« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2024, 11:19:24 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #8343 : 01 Temmuz 2024, 11:36:31 »
Abi oynarken mutlu olmayan, yedek beklerken yada oyundan çıkarken mutlu bir oyuncu varsa o adamda sorun var demektir. Senin sorun diye nitelendirdiğin şeyleri dert etmesi bir oyuncunun son derece normal ki sezon içinde zaten o sorun da ortadan kalkmıştı. Baya baya iyi bir yedekti batu. Hatta iddia ediyorum ki fenerbahce tarihinin en iyi en verimli yedek.oyuncusuydu.

Yedek beklerken, oyundan çıkarken mutsuz olmasına itirazım yok. Benim eleştirdiğim kısım, o mutsuzluğunu yansıtma şekli. Bana göre takım sporlarında aslolan takımın başarısıdır. Şayet ben futbolcu olsam elbette oynamak isterim ama bir başka arkadaşım benden iyiyse veya o gün iyi olmadığım için yerimi başkasına bırakıyorsam anlayış gösterirdim. İlave olarak; Teknik direktör olsam ve bir oyuncumu oyundan aldığımda bana trip atarsa hoşuma gitmezdi. Belki Batshuayi'i eleştirme nedenim bu yapımdan geliyordur.

Ayrıca Fenerbahçe tarihinin en iyi yedekleri deyince "Genç Semih" i de unutmamak lazım :)
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #8344 : 01 Temmuz 2024, 21:06:46 »
Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ile 3+1 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

• 8.5 milyon euro bonservis (4 sene içerisinde 7 taksit)

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8345 : 01 Temmuz 2024, 22:51:23 »
Hayırlı olsun. Kontrat süresi şampiyonluklarla geçsin.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #8346 : 02 Temmuz 2024, 08:12:02 »
Çağlar hamlesi çok iyi oldu. Cengiz de kendisini bulursa mükemmel olacak.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8347 : 02 Temmuz 2024, 09:21:31 »
Çağlar ve Cengiz'e 25 milyon para verdik. İkisi de yedek. İlk 11'de yerli oyuncu bulundurmak da zorunlu değil artık.

25 milyona iki tane Fred alırsın. Yazık, günah yemin ederim. Bu kadar iş bilmezlik, sürekli sakatlanan, hataya meyilli ve psikolojik olarak zayıf yerli oyunculara, düşüşte olan yerli oyunculara 25 milyon para verip yedek oturtmak, sonra da Bats'a 2 milyon daha vermeyip El Kaabi peşine düşmek, nereden baksak ahmaklıktır bana göre. Ya da ben toptan futboldan anlamıyorum.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #8348 : 02 Temmuz 2024, 10:21:21 »
Jose Mourinho: İhtiyacımız olan transferleri belirledik. Sakin olmamız ve duygusal davranmamamız gerekiyor. Doğru oyuncuyu, doğru anlaşmalarla getirmemiz gerekiyor. Bizim 6-7 oyuncu transfer etmemiz gerekmiyor. Doğru zamanda, doğru işleri yapacağız. Acele etmemize gerek yok.

çok güzel açıklama. 6-7 oyuncu lazım değil dediği kısım önemli.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #8349 : 02 Temmuz 2024, 10:36:19 »
Zaten kimseyi kaybetmediğimiz senaryoda bi tane sağlam 6 numara haricinde ihtiyaç yoktu bence. Bats gitti, bir net forvet alınacak. Hocanın kendi isteğiyle hızlı ve kaliteli bir kanat da gelecek. Üstüne Çağlar ve Levent transferleri de gerçekleşti.

Bence tablo gayet pozitif.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #8350 : 02 Temmuz 2024, 10:40:14 »
Jose Mourinho: “Hiçbir takım, transfer döneminde şampiyon olmaz. Şampiyonluklar, nisan-mayıs ayında kazanılır. Transfer döneminde ancak transfer kupası kazanırsınız."

bizim taraftarın öğrenmesi gereken şey bu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #8351 : 02 Temmuz 2024, 10:56:21 »
Çağlar sakat olmasa şu an korku tüneli defansta çok rahat oynardı.Eskeza Cengiz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8352 : 02 Temmuz 2024, 10:58:21 »
Jose Mourinho: “Hiçbir takım, transfer döneminde şampiyon olmaz. Şampiyonluklar, nisan-mayıs ayında kazanılır. Transfer döneminde ancak transfer kupası kazanırsınız."

bizim taraftarın öğrenmesi gereken şey bu.

Hocaya zorla yaptırılmış bir açıklama gibi geldi.3 ay sonra gider MourinHO.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8353 : 02 Temmuz 2024, 11:17:42 »
Abdullahında ne kadar berbat stoper olduğu görüldü.Geçmişte oynayan Servetler Alpaylar bile bundan iyiydi.A apaçi saçını beğendim ama saçla bitse iş Abdullah.Yangın yapıldı o kadar.
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2024, 11:18:18 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #8354 : 02 Temmuz 2024, 11:29:50 »
Zaten kimseyi kaybetmediğimiz senaryoda bi tane sağlam 6 numara haricinde ihtiyaç yoktu bence. Bats gitti, bir net forvet alınacak. Hocanın kendi isteğiyle hızlı ve kaliteli bir kanat da gelecek. Üstüne Çağlar ve Levent transferleri de gerçekleşti.

Bence tablo gayet pozitif.

Abi geçen sene şampiyon olamamış, sakatlıklar gelince patlamış, kritik maçları çözemeyip tıkanmış bir takım sadece 6 numara ile düzelmez. Üstelik rakibin de güçlenmişken taraftarın sabırsızlanması çok normal. El kaabi diye birisinin adı geçiyor 12 yabancı hakkı varken. Bunu nasıl kabul edelim..