Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539504 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8385 : 05 Temmuz 2024, 22:50:51 »
İsmail bile 8 den evrilmiş bir 6 numara

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #8386 : 06 Temmuz 2024, 01:15:33 »
Milli takım soyunma odasında Samet federasyon başkanı için "Büyük Başkan" tezahüratı başlatmış. Sonra öğrendim ki bu herif bizim oyuncumuz imiş hala, asabım bozuldu. Bin defa söyledim, yazdım çizdim orda burda; herhangi bir kulüpte sırt numarasını 61 yapmış hiç bir oyuncuyu şu kulüpten içeri sokmayın diye. Tamam profesyoneller falan da bu SIFIR AİDİYETTEN DE ÖTE.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #8387 : 06 Temmuz 2024, 10:33:56 »
Milli takım soyunma odasında Samet federasyon başkanı için "Büyük Başkan" tezahüratı başlatmış. Sonra öğrendim ki bu herif bizim oyuncumuz imiş hala, asabım bozuldu. Bin defa söyledim, yazdım çizdim orda burda; herhangi bir kulüpte sırt numarasını 61 yapmış hiç bir oyuncuyu şu kulüpten içeri sokmayın diye. Tamam profesyoneller falan da bu SIFIR AİDİYETTEN DE ÖTE.
Aynen katılıyorum birader.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #8388 : 06 Temmuz 2024, 13:32:08 »
Yağız yazdı bunu Samardzic için. İki 8 gibi oynatırdı muhtemelen. Geçen iki senedir iki 8 oynuyoruz zaten. Crespo, Zajc, Mert, Fred, hatta Krunic. Hepsi 8.
benim burada asil itiraz ettigim sey fred’in geri cekilmesi. dunyanin en iyi 8 numaralarindan birini geri cekip tutucu oyuncu gibi kullanmak hem fred’in hem de bizim potansiyelimizi asagi ceker. orta saha icin su an bi kafa karisikligi var gibi geliyor.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #8389 : 06 Temmuz 2024, 16:09:27 »
İsmail bile 8 den evrilmiş bir 6 numara
8 değil 10'dan evrilmiş

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #8390 : 07 Temmuz 2024, 11:20:26 »
Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Wesley Teixeira'nın temsilcisiyle ilk görüşmeyi yaptı!

(@yagosabuncuoglu)

Tanıyan bilen varsa yorum yapsın lütfen isme göre linç veya övgü gelmesin 😅
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2024, 11:22:27 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #8391 : 07 Temmuz 2024, 11:44:59 »
Twitter'da Cemil diye birisi Haziran ayında bir flodd hazırlamış oyuncu ile ilgili biraz uzun olsada paylaşmak istedim.
Bugün Corinthians'ın dünya futboluna armağan etmeye hazırlandığı, adı yavaş yavaş Avrupa kulüpleriyle anılmaya başlanan ve bir süredir takip ettiğim Wesley Gassova'dan bahsetmek istiyorum.

Gassova 5 Mayıs 2005 Sao Paulo doğumlu. 1.80 boyunda, sağ ayaklı bir sol kanat oyuncusu Gassova 2016'da Corinthians'ın 11 yaş altı takımına katılıyor. 3 yıllık  bir sözleşmeyle kulübü ile 2022'de ilk profesyonel sözleşmesine imza atıyor. A takımda ilk maçına 2022'de Portuguesa-RJ'a karşı bir kupa maçında çıktı. Alt yapıda herkesin beğenisini topladığı dönemdi.Bu dönem yine A takımda 2 maçta daha sonradan oyuna girdi. Ancak ilerleyen dönemde forma şansı bulamadı ve 20 yaş altı takımına dahil edildi. Bu kategoride sadece 2 gol atmasına rağmen yetenekleri herkesin dikkatini çekmeye devam etti ve 2023 Ağustos ayında Copa Sudamericana'da Newell's Old Boys'a ilk profesyonel golünü attı. O günden sonra müthiş bir şekilde parlamaya başladı.Gassova son 2 sezonda toplam 66 maça çıkarak 19 yaşındaki bir genç yetenek için müthiş bir istikrara imza attı. Oyuncu ters ayaklı bir sol kanat. Ancak çalım repertuarı o kadar geniş ki ters ayaklı bir sol kanat olmanın çeşitli dezavantajlarını hissettirmiyor.Sol kanatta sağ ayağıyla sadece içe doğru değil çizgiye doğru da rahatlıkla çalım atabiliyor. Oyuncuyu ilk izlediğinizde en dikkat çekici özelliği net şekilde hızı ve adam eksiltme becerisi. Top tekniği gerçekten özellikle yaşına göre çok üst düzeyde ve büyüleyiciOyuncunun hücumdaki repertuarı o kadar geniş ki onu kıymetli yapan en önemli özelliklerden birisi de bence bu. Hem dripling üzerinden rahatlıkla çizgiye inebiliyor hem içe doğru adam eksilterek etkili şutlar atabiliyor hem de yine dripling sonrasında orta yapabiliyorBir diğer kıymetli özelliği ise şüphesiz fizik gücü. 19 yaşında olmasına rağmen fizik gücü ve kuvvet olarak yaşıtlarının çok çok önünde. Hızlı, sprinter ve adam eksiltebilen kanat denildiğinde kısa boylu ve "pırpır" diye tabir edilen profil algısını yıkan bir fizik yapısı var. Özellikle dripling halindeyken temaslara karşı olan dayanıklılığı hayranlık uyandırıyor.Gossavo'nun istatistiklere yansıyan en önemli özellikleri tabi ki topla ileriyi çıkışları. Maç başına 5.02 prog carries girişimi bu yaşta ne kadar özgüvenli olduğunu, %94 başarı oranı bu konuda ne kadar iyi olduğunu gözler önüne seriyor. Birebirlerdeki başarı oranı da ayrı bir hayvanlık.Wesley'nin zayıf yönleri ise aynı şekilde artı yönleri gibi göze çarpıyor. Oyuncu akan oyunda zaman zaman saklanabiliyor. Bunda topla oynadığında çok fazla mesafe kat etme çabası nedeniyle fazlaca efor harcadığı için aktif dinlenmeyi tercih ettiğini de düşünüyorum aslında.Bir diğer eksi yönü ise defansif pozisyon bilgisi. Oyuncu önünde oynadığı beke yardım konusunda çok kötü olmasa da defansif olarak pozisyon alma konusunda sıkıntı yaşıyor. Ancak böylesine yetenekli ve teknik bir hücumcu için törpülenip geliştirilebilecek bir özellik bana göreWesley'nin adı hatırladığım kadarıyla ilk olarak 2023'te  Everton ile anılmış ancak somut bir durum oluşmamıştı. Ancak bu sezonki başarılı grafiğinden sonra birçok Avrupa takımı somut şekilde onunla ilgilenmeye başladı. Özellikle West Ham'ın onun için 25 Milyon Pound gibi bir rakamı gözden çıkardığı, Liverpool ve Newcastle'ın da onunla yakından ilgilendiği İngiliz medyasında yazılıyor. Son günlerde ise Barcelona'nın da genç yeteneği takip edenler arasında olduğu sosyal medyada göze çarpıyor.Brezilya basını ise Wesley'nin sözleşmesinde 50 Milyon Euro gibi bir serbest kalma maddesinin olduğunu yazıyor. Wesley nereye gider bilinmez ancak bu istikrarı devam ederse yakında kendisini Avrupa'da izleyeceğimizden eminim. Çok ama çok büyük bir potansiyel.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8392 : 07 Temmuz 2024, 15:44:48 »
Bekledigimize değecek gerçekten. Muthis isimlerin peşindeyiz.
Maurinho iyi alışmış galiba kovulmaya. Hazır para, mis gibi.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8393 : 07 Temmuz 2024, 16:35:51 »
Güçlendirilmiş İsmail Kartal, hemen şimdi.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8394 : 07 Temmuz 2024, 22:08:24 »
Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin’den “evet” cevabını aldı

📌Jose Mourinho’nun kanat transferinde liste başı olan yıldız oyuncu, kulübü Al Ahli’ye ayrılmak istediğini söyledi. Futbolcu, kulübünün izin vermesiyle Fenerbahçe’yle yaptığı görüşmede Mourinho faktörü sarı-lacivertlilere “evet” demesine sebep oldu.

[Sercan Hamzaoğlu]

Olursa müthiş olur hadi inşallah
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2024, 22:12:34 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #8395 : 07 Temmuz 2024, 22:10:35 »
Kaynak sağlamdır inşallah

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8396 : 07 Temmuz 2024, 22:11:54 »
Kaynak sağlamdır inşallah
Sercan hamzaoglu abi editleyim dur

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #8397 : 07 Temmuz 2024, 22:14:29 »
Fetva verilmiş yüksek makamlardan. Ferdi'nin Fenerbahçe'de kalması onun istikbali ile oynamak imiş. Yazıp yazıp sildim başıma bela almamak için. Ne menem bir girdaba girdik biz yaa...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8398 : 07 Temmuz 2024, 22:22:18 »
Fetva verilmiş yüksek makamlardan. Ferdi'nin Fenerbahçe'de kalması onun istikbali ile oynamak imiş. Yazıp yazıp sildim başıma bela almamak için. Ne menem bir girdaba girdik biz yaa...

Hee satmazsan kulübe el koyacakmış Tayyip. Ne acayip kafalar yaşıyorsunuz anlamıyorum.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #8399 : 07 Temmuz 2024, 23:22:53 »
Hee satmazsan kulübe el koyacakmış Tayyip. Ne acayip kafalar yaşıyorsunuz anlamıyorum.

Birader elimizden bir şey gelmiyor, bırak da sinir olalım bari. Yaklaşık 15 yıldır yaşadığımı ben biliyorum. Anladık senin için hava hoş...