Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1441468 defa)

iloturo, Murat ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8715 : 23 Kasım 2024, 19:46:10 »
Ne alaka, 35'e de en-Nesyiri satılacak zaten. 15m kalıyor geri. :D
Hakikaten,  doğru diyorsun. Valla 2 taşla kus sürüsü vurma fırsatı. Yemin ediyorum. Adamlara da tarihi bir darbe olur. Bizimkiler akıl eder mi, keşke etseler.

Çevrimiçi Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8716 : 24 Kasım 2024, 12:34:00 »
İrfan, İsmail, Cenk, Levent, Oğuz gibi oyuncuların hepsi işin içine girmeli. Elimizdeki değerleri çöpe atıp sürekli transfer yapmak bana göre yanlış.
Mesela Levent'in Kostic'ten kötü oynama ihtimali yok.

Transfer olacaksa bir tane tempolu ve rakip takip edebilen, ileri geri it gibi koşacak, dikine top taşıyabilen 8 numara almamız lazım.
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2024, 12:34:26 Gönderen: Kubilay Can »

Çevrimiçi Murat

• Üye
« Yanıtla #8717 : 25 Kasım 2024, 18:47:58 »
Yalnız Ennesyri+syzmanski 60 a okutup Medina+Talisca+Mitrovic(osimhen) çeksek kabiliyet çıtası iyi yükselir gibi. O zaman sola da bir yabancı olabilir.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8718 : 26 Kasım 2024, 12:17:09 »
Yalnız Ennesyri+syzmanski 60 a okutup Medina+Talisca+Mitrovic(osimhen) çeksek kabiliyet çıtası iyi yükselir gibi. O zaman sola da bir yabancı olabilir.

Szymanski'ye o paraları kim verir ki. 25 milyonluk topçu mu Szymanski?

Çevrimiçi Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #8719 : 17 Aralık 2024, 17:44:38 »
Jayden ve Becao'nun şehit düşmesi ve Çağlar'ın da sık sık sakatlanması sonucu an itibariyle götümüz açıkta kalmış bulunmaktadır. Götü kapatmadan ceket almanın bize bir faydası olmayacak. Defansı toparladıktan sonra ön tarafa agresif, yırtıcı, domuz gibi bir oyuncu almamız lazım. Örneğin Simon Banza. Ancak 2 tane santraforumuz olduğu için daha kanat forvet tipinde bir oyuncu da düşünülebilir. Enner Valencia gibi.

Sezon başından beri gördüğüm büyük bir eksikte orta sahada atlet, güçlü dripling yapabilen ciğersiz 8 numara Gedson tipi bir oyuncu. Fred ve MHY ye güven olmuyor ne yazıkki.

Bütün bunları kenara atıp ya bize kötü oynarken şapkadan tavşan çıkartıp 3 puanı alacak Dybala, Griezman tarzı bir oyuncu da lazım fikri de olabilir. Atıyorum Dybala aldın Tadic ve Maxi'yi oturtmak zorundasın bu ayarın da yapılması gerekiyor.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #8720 : 17 Aralık 2024, 21:25:15 »
Adamlar Dybala çekecek bizimkilerin ne çektiği malum. Bu kadar mi vizyonunuz vasat bir Talisca'nin peşine düştünüz bu kadar mi ufkunuz dar. Rahmetli Can Bartu'nun o sözü yine akıllara gelir. "İyi oyuncularla iyi, büyük futbolcularla da büyük takım olursun."

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #8721 : 20 Aralık 2024, 00:07:20 »
Sabah Firmino haberleri çıkmıştı şimdi tekrar Talisca illa araplardan birini alacak acun anlaşılan
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2024, 00:08:20 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #8722 : 20 Aralık 2024, 11:02:51 »
Talisca'yı alırlarsa eğer ben bi süre futbol maçlarını izlemem sanırım. Çünkü bu gerçek anlamda büyük bir aptallık olur ve zaten zorlanan takıma bombayı, hem de hayvani bi maliyetle koymuş olursun.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8723 : 20 Aralık 2024, 11:24:48 »
Talisca'yı alırlarsa eğer ben bi süre futbol maçlarını izlemem sanırım. Çünkü bu gerçek anlamda büyük bir aptallık olur ve zaten zorlanan takıma bombayı, hem de hayvani bi maliyetle koymuş olursun.
Şu anda çok mu keyif alıyorsun abi. Ben zaten bayadır izlemiyorum. Bazen özetlere bakıyorum yada istatistiklere. Geçen senenin ilk yarısı gerçekten keyif aldığım bir dönemdi, ikinci yarı ise tekrardan nefret ettiğim döneme geri gitmiştim. Bu sene de 20-30 tane maç yaptık. Bir elin parmağını geçmez keyif veren futbol. Türkiye'deki konjonktür gereği zaten uzun zamandır sporun genelinde bir keyif yok. Bakma Fenerliyiz ve sporu seviyoruz diye bakıyoruz ama yayın gelirlerinden tut da reytinglere kadar bombok bir seviyede spor. Sen yıllardır bunca şey yaşanırken sadece Talisca'ya bağlı olarak izlemeye devam edip yada bırakacaksan takdir ediyorum seni :)

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #8724 : 20 Aralık 2024, 11:39:31 »
Şu anda çok mu keyif alıyorsun abi. Ben zaten bayadır izlemiyorum. Bazen özetlere bakıyorum yada istatistiklere. Geçen senenin ilk yarısı gerçekten keyif aldığım bir dönemdi, ikinci yarı ise tekrardan nefret ettiğim döneme geri gitmiştim. Bu sene de 20-30 tane maç yaptık. Bir elin parmağını geçmez keyif veren futbol. Türkiye'deki konjonktür gereği zaten uzun zamandır sporun genelinde bir keyif yok. Bakma Fenerliyiz ve sporu seviyoruz diye bakıyoruz ama yayın gelirlerinden tut da reytinglere kadar bombok bir seviyede spor. Sen yıllardır bunca şey yaşanırken sadece Talisca'ya bağlı olarak izlemeye devam edip yada bırakacaksan takdir ediyorum seni :)
Yok, haklısın. Çok keyif aldığımdan değil Fenerbahçelilikten izliyorum çoğunlukla. Ama her bardağın bir taşıran son damlası vardır. Bu kadar sene bu aptallıklara katlandık da daha fazlasını bünye kaldırmıyor artık. :D

Bana kalsa zaten JM falan getirmezdim de neyse.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #8725 : 20 Aralık 2024, 20:32:42 »
.
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2024, 20:37:58 Gönderen: MotorCade »

Çevrimiçi Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #8726 : Bugün, 23:26:30 »
Geçen seneden Ferdi ve Jayden'ı kaybettik. Çok büyük bir güç kaybı yaşadık. Becao da sezonu kapadı ama zaten geçen sene de uzun süre sakattı. Osayi kafaca kopmuş artık. Defansı baştan aşağı yenilememiz şart. Orta sahaya sakatlanmayan MHY tarzı dinamo şart,mümkünse driplingle top taşıyabilsin.
Ön tarafa şöyle makina gibi Oğuz tarzı bir oyuncu daha şart.
Mourinho devam ettiği sürece bu revizyon yapılmak zorunda.

Bana kalsa Maxi, Dzeko, Tadic zaten kontratlarının bitimine 6 ay varken bu adamları gönderir yapılamaya şimdiden başlarım. Tabi o zaman yukarıda yazdıklarımdan daha fazlası gerekir.
« Son Düzenleme: Bugün, 23:29:31 Gönderen: Kubilay Can »