"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gs osimhenle anlaşmış
-----------------Duran----------------------Trossard-------Asensio---------Archie---Fred---Bissouma---Oğuz-------Jayden--Skriniar--Çağlar-------------------------?-------------------Şu tarz bi kadroya gidiyoruz gibi. Kalede durum net değil ama her sene olduğu gibi gene yap-boza dönmüş ortalık. Hayırlısı artık.
---------------------Duran------------------------Oğuz-------------------------Asensio---------------Fred-------------Bissouma-----------------------------İsmail----------------------Archie------------------------------Mimovic-------------Jayden-----Skriniar-----------------------------------?-------------------------Şöyle de olur gibi...
Abi bu kadro 20 puan fark yer gsden. Bu sefer denk getirirlerse de 5-6 tane atarlar bize.
Bundan dah atlet ve tempolu bi kadro nasıl olacak abi? Bu olursa gene iyi.
Jayden defansta saatli bomba. Mimovic, İsmail ve Oğuz asla 11 oyuncusu olup da gsye rakip olacak bir takımın parçası olamaz. Haa yedekten girerler ayrı. Gerci biz ne konuşuyoruz, adamlar sane indirdi. 75 milyon sayıp osimhen aliyor. Biz o kulvarlarda değiliz. Nasil ve hangi paralarla yapıyorlar bu işi bilmiyorum ama seviye farki baya açılıyor adamlarla. Yarın 150 milyon dolar sayıp haaland, salah falan çekerler şaşırmam.