Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1660747 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8895 : 25 Temmuz 2025, 11:57:13 »
Yağız Sabuncuoğlu:

Jose Mourinho verdiği raporda, A Takım ile Portekiz kampına giden oyunculardan; Djiku, Mimović, Becao ve Amrabat için 'satılabilir' raporu verdi. Dört oyuncuya da takım aranıyor.

Mimovic

Maaşının ödenmesi karşılığında kiralık da verebilirler. Tüm opsiyonlar masada. "Gönderilsin" denildi.

Bence listeye D.Carlos eklenmeli öyle bir çaktılar ki bize umarım teklif gelirde gider çok masraflı oldu
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2025, 12:19:56 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #8896 : 25 Temmuz 2025, 13:07:09 »
Yağız Sabuncuoğlu:

Jose Mourinho verdiği raporda, A Takım ile Portekiz kampına giden oyunculardan; Djiku, Mimović, Becao ve Amrabat için 'satılabilir' raporu verdi. Dört oyuncuya da takım aranıyor.

Mimovic

Maaşının ödenmesi karşılığında kiralık da verebilirler. Tüm opsiyonlar masada. "Gönderilsin" denildi.

Bence listeye D.Carlos eklenmeli öyle bir çaktılar ki bize umarım teklif gelirde gider çok masraflı oldu
BEcao ve Carlos'u zaten söylemeye gerek yok dedi yanlış anlamadıysam.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #8897 : 25 Temmuz 2025, 13:16:21 »
BEcao ve Carlos'u zaten söylemeye gerek yok dedi yanlış anlamadıysam.

Becao 2-3 ay daha sakat
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #8898 : 25 Temmuz 2025, 13:22:28 »
Becao 2-3 ay daha sakat
Neyse işte hocam, Carlos'u biz kilitleyen kimse onu bulup icabına bakmak lazım ilk iş.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #8899 : 25 Temmuz 2025, 13:27:39 »
pt carlosu fena çaktılar bize çok büyük rezillik gerçekten

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8900 : 26 Temmuz 2025, 18:19:54 »
ÖZEL| SON YAPILAN TRANSFER ZİRVESİNDE ÇIKAN KARAR:

ASENSİO TRANSFERİ BEKLEYECEK

1-Öncelik sol kanat ve buraya yüksek bütçe ayrılacak. Bu yüzden Asensio transferi beklemeye alındı. Mourinho; sağ kanatta İrfan Can ve Cengiz’den faydalanmayı düşünüyor. 

2- Skriniar öncelikle hedeflerden birisi, diğer yüksek bütçeli transferin ise orta saha için yapılmasına karar verildi.

Alamadık demi asensioyu
Dediğin gibi bir durum yok. İrfan-Cengiz’in üstdüzey performansı sonrası bir bekleme kararı aldılar. Çünkü oyuncu transfer edilirse 40 milyon euroları bulacak bonservis artı maaşı. Bu bütçeyi sol taraf ve orta sahada kullanalım fikri ağır bastı. 3 oyuncunun parasını 2 kalite adama verelim fikri oluştu.

Sercan

Cengize güvenip yola çıkmak  ;D neyse en azından sola adam alırlarsa Oğuz var sağda alternatif yada as olarak. Acilen Amrabat’tan çıkıp orta saha alınması şart
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2025, 18:22:48 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #8901 : 26 Temmuz 2025, 20:38:33 »
Esasında Amrabat'tan çıkılması da şart değil. Geçen sene Talisca gelmeden hemen önce, en iyi futbolu oynadığımız dönemde Amrabat üçlünün ortasında çok iyi oynuyordu.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8902 : 26 Temmuz 2025, 20:52:53 »
Esasında Amrabat'tan çıkılması da şart değil. Geçen sene Talisca gelmeden hemen önce, en iyi futbolu oynadığımız dönemde Amrabat üçlünün ortasında çok iyi oynuyordu.
Fikirlerine saygı duymakla beraber abi rangers deplasmanı hariç iyi maçı yok bana göre sürekli kendini geri atması oyun kurulumuna katkısı olmaması bizi mahvetti geçen sene özellikle kendini geri attıkça koca orta saha fred’e kaldı ve kaldıramadı tek başına fred.

Bu sene hoca takımı hazırlık maçlarında baya önde basarak oynadı ve  atlet tempolu bir kadro kuruyor gördüğüm kadarıyla bu sistemde hiç yeri yok bana göre maaşı 5 milyon diyorlar şuan o yüzden elden çıkaramıyoruz ama juventus talip diyorlar bakalım

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8903 : 27 Temmuz 2025, 01:07:27 »
Jose Mourinho: Hoca olarak benim istediğim şeyleri başkan da görüyordur diye düşünüyorum. Çünkü bugün maça baktığımız zaman herkes eksik olan şeyi, yapılması gerekeni görüyordur diye düşünüyorum. Feyenoord maçına 7 günlük çalışma süremiz kalacak. Neyin eksik olduğu ortada.

Az bile demiş Ali’ye

« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2025, 01:07:48 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #8904 : 27 Temmuz 2025, 08:59:56 »
Fikirlerine saygı duymakla beraber abi rangers deplasmanı hariç iyi maçı yok bana göre sürekli kendini geri atması oyun kurulumuna katkısı olmaması bizi mahvetti geçen sene özellikle kendini geri attıkça koca orta saha fred’e kaldı ve kaldıramadı tek başına fred.

Bu sene hoca takımı hazırlık maçlarında baya önde basarak oynadı ve  atlet tempolu bir kadro kuruyor gördüğüm kadarıyla bu sistemde hiç yeri yok bana göre maaşı 5 milyon diyorlar şuan o yüzden elden çıkaramıyoruz ama juventus talip diyorlar bakalım
Ben de zaten orta saha olarak değil üçlünün göbeğinde dedim. Pas yeteneği çok iyi olduğu için orada oyun kurulumuna katkısı yüksekti.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8905 : 27 Temmuz 2025, 11:20:34 »
Jose Mourinho: Hoca olarak benim istediğim şeyleri başkan da görüyordur diye düşünüyorum. Çünkü bugün maça baktığımız zaman herkes eksik olan şeyi, yapılması gerekeni görüyordur diye düşünüyorum. Feyenoord maçına 7 günlük çalışma süremiz kalacak. Neyin eksik olduğu ortada.

Az bile demiş Ali’ye
Çingene pazarlığı yapiyor herif yine. 2 kurus aza getirmeye çalışıyor alacagi adamlari ki siktimin avrupasinda oyuncu kalmamış, oyuncu tariyorlarmis. Bu zihniyetten ne olur ki.  Ben diyorum bu sene 3'te birakmaz gs. Aramızda sportif, vizyon, kalite ne dersen de dağlar kadar fark oluştu. Birisi 80 milyona oyuncu alır diğer çingene pazarlığı yapar.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #8906 : 03 Ağustos 2025, 21:25:39 »
kerem falan diyolar ciddi ciddi aklımı oynatacağım

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8907 : 03 Ağustos 2025, 21:32:09 »
Mourinho bunun neyine onay vermiş ben anlamıyorum iyi futbolcu ama Fb düşmanlığı yaptı yıllarca. Hoca atlet kanat falan istiyordu ne oldu

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #8908 : 04 Ağustos 2025, 07:39:55 »
Her sene yarak küreklik seviyesini bi kademe ileri taşıyorlar.

Çevrimdışı libertafb

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #8909 : 04 Ağustos 2025, 13:32:19 »
Fenerbahçe ile bağımızı koparmaya çalışıyorlar, başka açıklaması yok. Kopmaz, o ayrı... Ama bizi en az yapı kadar bu yönetim ve başkan süsü verilmiş kişi yıprattı. Artık vurdumduymazlık seviyesi en tepede. Tepkisiz kalıyorum olanlara.