Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1660756 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8925 : 20 Ağustos 2025, 09:42:53 »
Adamlar Barış Alper için 50 milyon euro istiyormuş. Biz de Arda'yı 20 milyona satıp transfer başarısı diyoruz.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8926 : 24 Ağustos 2025, 19:18:52 »
Manchester United - Fulham maçını izliyorum da birebir bizimle aynı durumdalar... Kötü psikoloji, başarısızlıklar ve saçmalıklar kısır döngüsü onları da esir almış. Bruno Fernandes penaltıyı kullanmak üzere topu eline aldığında tüm MU ve Fenerbahçe taraftarları o penaltının kaçacağını biliyordu  ;D Futbol oyunu istediğin kadar transfer yap, para harca bu kadar stresi kaldırmıyor

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #8927 : 26 Ağustos 2025, 17:24:28 »
Taraftarın bu yaz yangın yaptığı iki isim vardı biri bissouma diğeri asensio bizimkiler bissouma işine girmedi bile şimdi gs anlaşmış. Sercan Hamzaoğlu’nun dediğine göre cl kalırsak 2 yıldız transferi yapacaklarmış bunlar hâla akıllanmamış bu kadro rakipten kağıt üstünde iyi değil neyine güveniyorlar
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2025, 17:24:57 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #8928 : 26 Ağustos 2025, 17:30:50 »
10 gömlek fark var adamlarla aramizda. Adamlarin yedek forveti icardi 10 tane duran siçar. Ben konuştukça sinirleniyorum. Bunlarin yildiz transferi vizyonu iste aldıkları bu isimler. Yıldızına sictiklarim. Sampiyonlar ligine girer girmez de yıldızlar sizin kapınızda yatacak zaten.

Ben isterseniz tepki gösterin bana ama önümüzdeki en fazla 3-5 yil icinde bunlarin sampiyonlar liginde yari final - final tarzı bir basari elde edeceklerini düşünüyorum. Bu da burada dursun.
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2025, 17:31:13 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8929 : 26 Ağustos 2025, 21:00:54 »
Mourinho yönetimin içinden geçmiş helal olsun

Jose Mourinho: "Transfer için ekstra bir çaba gösterildiğini düşünmüyorum. Kulübümüz için temel konu Şampiyonlar Ligi olsaydı, Feyenoord ile Benfica maçları dönemlerinde bir şeyler gerçekleşirdi diye düşünüyorum. Maçtan sonra Şampiyonlar Ligi veya UEFA Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz. UEFA listesi için bu süre zarfında bir şey olup olmayacağını şu an bilmiyorum." (Sport TV)

Jose Mourinho: “Kerem Aktürkoğlu'nun transferini düşünmüyorum. Kulübün, bu iki Benfica maçı için bana daha fazla imkan sağlamak adına ekstra bir çaba sarf ettiğini düşünmüyorum.”

Jose Mourinho: “Eğer Şampiyonlar Ligi benim kulübüm için hayati öneme sahip olsaydı, Feyenoord ile Benfica arasındaki süre zarfında bir şeyler yapılmış olurdu. Feyenoord maçında oynayan aynı oyuncular sahada olacak...”

Jose Mourinho: “Geny Catamo'nun Fenerbahçe'nin listesinde olduğunu sanmıyorum! Açıkçası bir liste olduğunu da sanmıyorum.”
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2025, 21:45:18 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #8930 : 27 Ağustos 2025, 11:53:26 »
Çok güzel özetlemiş. Ben de diyorum Maurinho bu adamları nasıl istiyor. Adamın istemediği adamlarla görüşüp duruyorlar. Aynen öyle listeleri falan yok bunların. Ne bok yedikleri belli değil. Adamın kariyerinde çalıştırdığı en sistemsiz, en boktan klüp. Muhtemelen geldiğine de bin pişman olmuştur.

Şampiyonlar ligini düşünmeyen başkan, yönetim mi olur. Sen eğer ligi düşünüyorsan geçmen gereken takım şampiyonlar ligi seviyesindeki gs. E sormazlar mı adama bu kafayla nasıl geçeceksin gsyi diye. Eğer seçimde kalmaya devam ederse bu yönetim 6 yıldızı takar adamlar.  Zaten gece gündüz dua ediyorlar Ali Koç gitmesin diye. Taşak oğlanı yaptılar bizi.
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2025, 11:53:56 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #8931 : 27 Ağustos 2025, 13:09:09 »
Mou ''başlarım tazminata, gidiyorum ben'' deyip istifa edecek en son:) istifa edip gitsin diye mi bu kadar saçmalıyorlar acaba.

O değil de bugün sağlam öpecekler bizi, hiç heveslenmeyip en kötüsüne hazırlandığım için hiçbir rezil skor sinirlendiremez beni. Çok üzülücem o ayrı konu, alıştık üzülmeye zâten.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #8932 : 27 Ağustos 2025, 16:54:03 »
Mou ''başlarım tazminata, gidiyorum ben'' deyip istifa edecek en son:) istifa edip gitsin diye mi bu kadar saçmalıyorlar acaba.

O değil de bugün sağlam öpecekler bizi, hiç heveslenmeyip en kötüsüne hazırlandığım için hiçbir rezil skor sinirlendiremez beni. Çok üzülücem o ayrı konu, alıştık üzülmeye zâten.
Abi inşallah öyle olur. Penaltılarla falan elenirsek yine cok ağır küfür ederim.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #8933 : 27 Ağustos 2025, 17:28:49 »
Son yıllara baktığımızda sadece futbolda değil bütün branşlarda aynı durumun söz konusu olduğunu görüyoruz. Doğru dürüst bir transfer politikamız yok.  Geçen sezon basketbolda yaşanılan transfer sezonu fiyaskosuna rağmen kazanılan olağanüstü başarı kaç yılda bir tekrarlanır bilmem.  Ali Koç iyi bir iş insanı olabilir ama ne yazık ki bu zamana kadarki icraatları ile kötü bir kulüp yöneticisi olduğunu gösterdi. İnat edip devam ettiği müddetçe içerisinde bulunduğumuz durumun değişeceğine inanmıyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #8934 : 28 Ağustos 2025, 02:39:41 »
cile bulbulum cile ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #8935 : 28 Ağustos 2025, 09:08:14 »
Takım o kadar dengesiz o kadar dağınık ki bu saatten sonra kimi alsan faydası olmaz. Şu anki görüntü ile değil şampiyonluk ilk 3 bile imkansız gibi.

Ne yaptığını bilmeyen bir yönetim, yönetime inanmayan bir hoca, yetenek çıtası vasatı geçemeyen futbolcular, karamsar bir taraftar... Şu an  içerisinde bulunduğumuz durum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8936 : 28 Ağustos 2025, 10:41:51 »
Bence en büyük sorun hoca, çok daha iyi bir kurgu, çok daha iyi oyuncu seçimleri yapılabilir. İsmail Kartal'ı çok arıyoruz.
Şimanski ve Mert Müldür'de çok ısrar ediyor. İrfancan'ı kullanmıyor.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #8937 : 28 Ağustos 2025, 13:26:48 »
İsmail hocayı çok eleştirdim, ondan oluyor tüm bunlar. Dön gel hacı hocam, kurtar bizi bu illetten!
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8938 : 28 Ağustos 2025, 17:27:29 »
İsmail kartal değil luis henrique bile gelse bu orta saha ile hiç bir şey olmaz fred’de eski fred değil maalesef. ligin 4.haftasına giriyoruz hala sol kanat orta saha kaleci belirsiz. Gs bizden fersah fersah iyi ali koç panik transferi yapmadan bıraksın bu işi camianın mutluluğu için
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2025, 17:28:38 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #8939 : 28 Ağustos 2025, 19:22:02 »
Kimi alırsan al JM'un bu mentalitesiyle bizden bi yol olmaz.
Kara deryalarda bir FENERsin!