Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1647264 defa)

Samet_GFB ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8955 : 01 Eylül 2025, 00:18:06 »
Anderson Talisca için Fenerbahçe’ye iki kulüpten teklif geldi. Tekliflere henüz bir cevap verilmedi. [Sercan Hamzaoğlu]

Acil satsınlar 10 milyon euro bu sezonki maaşı çok rahatlarız kontenjan ve mali anlamda

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #8956 : 01 Eylül 2025, 09:05:30 »
Bir de üstüne Rabiot çekerlerse güzel olur. Ali Koç, Aziz başkanı taklit ediyor. :D

--------------Duran--------------
-Kerem-----Asensio-----Nene---
--------Rabiot---Alvarez---------
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2025, 09:06:24 Gönderen: Umut »
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8957 : 01 Eylül 2025, 09:31:49 »
İbre baya baya İsmail Kartal’a dönmüş. Schmidt kendi kurmadığım takımı istemem demiş diyorlar. Taraftar Mou oyunu sonrası İsmail Kartal’ı özlüyor anlıyorum ama kritik anlarda stres yönetememesi hata yapmasını unutmadım değişmiş midir sanmam ama en azından Oly maçlarından içerideki 0-0 biten Gs maçlarından ders çıkarmıştır inşallah
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2025, 09:32:14 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #8958 : 01 Eylül 2025, 10:11:16 »
İbre baya baya İsmail Kartal’a dönmüş. Schmidt kendi kurmadığım takımı istemem demiş diyorlar. Taraftar Mou oyunu sonrası İsmail Kartal’ı özlüyor anlıyorum ama kritik anlarda stres yönetememesi hata yapmasını unutmadım değişmiş midir sanmam ama en azından Oly maçlarından içerideki 0-0 biten Gs maçlarından ders çıkarmıştır inşallah

Hocayi seviyorum ama .... ayni suda yine yikaniyoruz...

Bari en azindan ikinci hoca yada menajer ekleyerek, guclu bir isime tamamlasalar. Aciklamalar, basin,... vs bence o yuku kaldirmak lazim ismail kartal in ustunden.... (kuyt la aralari iyiydi, aykut haca keza arasi iyi .... oyle bir isimle tamamlasalar keske)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #8959 : 01 Eylül 2025, 10:12:31 »
Her sene aynı saçmalık nasıl yapılır anlamıyorum. Sezon öncesi birçok isim gündeme geliyor, sonra bunlar tek tek elden kaçırılıp ismi gündemde olmayan başkaları alınıyor ve sezon başlayıp treni kaçırdıktan sonra yeni transferler peşinde koşuluyor. 
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #8960 : 01 Eylül 2025, 10:17:08 »
Her sene aynı saçmalık nasıl yapılır anlamıyorum. Sezon öncesi birçok isim gündeme geliyor, sonra bunlar tek tek elden kaçırılıp ismi gündemde olmayan başkaları alınıyor ve sezon başlayıp treni kaçırdıktan sonra yeni transferler peşinde koşuluyor.

Ali koc en buyuk hayal kirikligimdir hayatimdaki. Tek beklentim planli olmasiydi basarisiz da olsa...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8961 : 01 Eylül 2025, 10:48:41 »
Eylülde seçim olmasa girer mi abi bu topa geçen senede Aziz Yıldırıma’a kaybedecem diye Acun-Hamdi Akın-Mourinho hamlesi yaptı ben bu adamın derdinin Fenerbahçe olduğuna inanmıyorum

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8962 : 01 Eylül 2025, 10:51:11 »
Hocayi seviyorum ama .... ayni suda yine yikaniyoruz...

Bari en azindan ikinci hoca yada menajer ekleyerek, guclu bir isime tamamlasalar. Aciklamalar, basin,... vs bence o yuku kaldirmak lazim ismail kartal in ustunden.... (kuyt la aralari iyiydi, aykut haca keza arasi iyi .... oyle bir isimle tamamlasalar keske)
Güçlendirilmiş İsmail Kartal modeli diyorsun abi olabilir yani senle aynı fikirdeyim ligin sonunda basın toplantıları biraz kendini ispatlamaya gitmişti en çok gol atan en çok puan toplayan adamım tarzı bu psikolojiden kurtulması lazım ekibi de güçlendirilmeli ve onu ikna edecek isimler olmalı teknik taktik anlamda
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2025, 10:51:45 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8963 : 01 Eylül 2025, 11:07:51 »
Sercan Hamzaoğlu:

İsmail Yüksek için Fenerbahçe’ye 20 milyon Euro’nun üzerinde bir teklif geldi.

📌 Başkan Ali Koç ve ekibi teklifi değerlendiriyor, kısa sürede olumlu veya olumsuz karar verilecek.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8964 : 01 Eylül 2025, 19:03:05 »
Bir Portekizli'ye daha kurban edilecek takımımız yok. Gitsinler ya yerli getirsinler ya da genç, başarıya aç ve götüyle inatlaşıp donuna sıçmayan bir adam getirsinler.

Takıntılı,kendi fikirlerine aşık, huysuz adam getirip güzelim takımı mahvetmesinler.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8965 : 01 Eylül 2025, 20:09:35 »
Lookman boşa çıktı Gs görüşmeye başlamış Osimhen taktiği ile gidin alın şu Lookman’ı nerede oynayacak falan demeyin yoksa adamlar lig için Sane-Lookman-Osimhen üçlüsü kuracak

Gs taraftarı dünden beri kırılmış durumda girip ellerinden al şu Lookmanı ilk kez bir işe yara Ali Koç
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2025, 20:13:24 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8966 : 01 Eylül 2025, 20:24:58 »
Bu paraları nereden geliyor yahu. Sadece osimhenin maliyeti gsnin piyasa değerinin 1/4'ymus. Sane + Osimhen 1/3'ymus. 1 senede 200 milyon euro harcayacaklar. 3 oyuncuya sadece 170 milyon euro bonservisi nereden veriyor bu herifler. Avrupada 1 senede bonservise bu kadar para harcayan kac takim var Allah aşkına. Gömü buldu herhalde o çocukları.
Osimhen 80
Uğurcan 25
Lokman 55
Aldıkları stoper 35
Paralara bak.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2025, 20:26:35 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8967 : 02 Eylül 2025, 00:43:48 »
Bu paraları nereden geliyor yahu. Sadece osimhenin maliyeti gsnin piyasa değerinin 1/4'ymus. Sane + Osimhen 1/3'ymus. 1 senede 200 milyon euro harcayacaklar. 3 oyuncuya sadece 170 milyon euro bonservisi nereden veriyor bu herifler. Avrupada 1 senede bonservise bu kadar para harcayan kac takim var Allah aşkına. Gömü buldu herhalde o çocukları.
Osimhen 80
Uğurcan 25
Lokman 55
Aldıkları stoper 35
Paralara bak.
Uğurcan kdvsi ile 36 olmuş 😂 nasıl para bu biz edersonu alınca tüm avrupayı taradılar kimseyi çekemeyince uğurcana bayıldılar 36yı
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2025, 00:44:36 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı libertafb

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #8968 : 02 Eylül 2025, 11:03:19 »
Osimhen 80
Uğurcan 25
Lokman 55
Aldıkları stoper 35
Paralara bak.

Hükümetten geliyor. Galatasaray, Trabzonspor’a bu parayı hiçbir zaman ödemeyecek. Ödemeyip siyasi bağlantılarını devreye sokup bir şekilde işi halledecekler. Ben Uğurcan transferini bedavaya yapılmış bir transfer olarak görüyorum. Florya parası bittikten sonra da bu defa bedavaya aldıkları Kemerburgaz arazisini hükümete verirler. O parayla "çıkmıyoruz" diye tehdit ederler. Sonra o arazinin tapusu tekrar bunlara iade edilir, üzerine başka bir arazi peşkeş çekilir. Bu defa da Kemerburgaz’a villa dikip satarlar. Yapmadıkları iş değil. Vergi affı desen onu artık saymıyoruz bile. Rutin bir prosedür sadece. Hep aynı terane. Uğurcan transferi Fenerbahçe'ye yönelik ırkçılığın ispatı oldu. Aynen biz şampiyon olacağız. Bu lige yatırım yapan gerizekalıdır.
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2025, 11:04:14 Gönderen: libertafb »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8969 : 02 Eylül 2025, 19:16:13 »
Sebastian Hoeneß ismi çıktı Devin Özek önermiş bu adamın gelme ihtimali çok düşük bence Ali Koç’un yemeyeceğini bilsem tutup getirin bu adamı. Zamanı değil diye Bayern’i reddetmiş bir adam önümüzdeki yıllara damga vurmasını bekleniyor.

Bu ismi öneren Devin Özek’e helal olsun şu yönetimde futboldan anlayan birisi var

Bizde kriz içindeyiz İsmail gelir ligi bilen hoca olur Ali Koç 1 hafta düşünür İsmaili getirir kararsızlıkla 😅
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2025, 19:47:40 Gönderen: Samet_GFB »