Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1698299 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8985 : 17 Kasım 2025, 02:58:41 »
Ben çok takılmam transfer dedikodularına falan da, Troy Parrott'ın ismi anılmış bizle, herif üç günde beş gol atıp İrlanda tarihine geçti. Macaristan yasta şu an. Gülüyorum hala. Sadece hissiyat, Nobre gibi kokluyor golü. Güzel olurmuş aslında ama şu şartlarda artık olacağı varsa da olmaz...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #8986 : 04 Aralık 2025, 19:11:59 »
Devre arası transfer için para lazım Murat Ülker gerekeni yapmış gene eski başkanlar şunu yaptım bunu verdim diye övüyor kendini ama Murat Ülker’in gıkı çıkmıyor helal olsun

Yağız Sabuncuoğlu: “Fenerbahçe ve Ülker arasındaki anlaşma şeklen sağlandı. Fenerbahçe'nin göğsünde Ülker yazacak. Sırtındaki Halley yerine başka bir alt firma yerleştirilecek. Rakam 10-12 milyon euro arasında değişecek ve senelik olarak ödenecek.”

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8987 : 16 Aralık 2025, 17:47:01 »
Fenerbahçe, PSV forması giyen Joey Veerman'ı kadrosuna katmaya yakın. (Sports Digitale)

Yağız Sabuncuoğlu: Fenerbahçe, Ajax forması giyen Kenneth Taylor'ın şartlarını sordu!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8988 : 18 Aralık 2025, 10:43:12 »
Taylor, Veermen... Hiç ismini duymadığım tipler. Şimdi kalkıp bu iki isme 40 milyon civarı para gömecekler. Belki iyidirler bilmiyorum ama bizi bir yerden alıp bir yere götürecek isimler olduklarını hiç sanmıyorum. Sorloth da 30-40 milyon civarı sanırım. O da bu sene çok formsuz. Atletico'ya piyango olur. Ben olsam şu üç isme vereceğim parayı Lookman, Adeyemi gibi isimlere verirdim.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #8989 : 18 Aralık 2025, 11:18:10 »
Veerman epey iyi profil de PSV'nin banko oyuncusu, koparmak mümkün değil bence. Taylor'u çok bilmiyorum. Sörloth'a, 30 yaşındayken ve esasen gelmek de istemiyorken maaşla ikna edip 35m falan gömerlerse büyük fiyasko olacağını şimdiden söylyeyim. 50-60m harcayıp 3 oyuncu alacaksan bunlardan birisi asla Sörloth olmamalı. Kaldı ki o bize çok lazım olan bağlantı işinde de uzman falan değil eleman. Bizim taraftarın bir şee taktı mı taktı durumu beni benden alıyor. Hiç sevmezdim ama Tedesco'yla başka bişeye dönüşen Talisca'yı 9 oynatırım daha iyi.
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2025, 11:18:39 Gönderen: Umut »
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #8990 : 19 Aralık 2025, 19:12:41 »
Veerman epey iyi profil de PSV'nin banko oyuncusu, koparmak mümkün değil bence. Taylor'u çok bilmiyorum. Sörloth'a, 30 yaşındayken ve esasen gelmek de istemiyorken maaşla ikna edip 35m falan gömerlerse büyük fiyasko olacağını şimdiden söylyeyim. 50-60m harcayıp 3 oyuncu alacaksan bunlardan birisi asla Sörloth olmamalı. Kaldı ki o bize çok lazım olan bağlantı işinde de uzman falan değil eleman. Bizim taraftarın bir şee taktı mı taktı durumu beni benden alıyor. Hiç sevmezdim ama Tedesco'yla başka bişeye dönüşen Talisca'yı 9 oynatırım daha iyi.

İstisnalar bir tarafa tecrübeyle sabit; ne kadar iyi oyuncu olursa olsun yerli yabancı fark etmez GS, BJK, TS eskisi sokmamak lazım kulübe...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8991 : 19 Aralık 2025, 21:09:36 »
Fenerbahçe, PSV forması giyen Joey Veerman'ı kadrosuna katmaya yakın. (Sports Digitale)

Yağız Sabuncuoğlu: Fenerbahçe, Ajax forması giyen Kenneth Taylor'ın şartlarını sordu!
Vermaan bitmiş galiba. Saran bugünde önemli biriyle görüşüyormuş Yusuf Kenan’ın dediğine göre

SON DAKİKA | Sercan Hamzaoğlu:

“Fenerbahçe, Alexander Sørloth için 10 ml € maaş ve 30 ml € bonservisi gözden çıkardı!”