Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1708068 defa)

myildirim ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9015 : 04 Ocak 2026, 14:28:59 »
Diyorum ya bu köhne, varoş zihniyet lookman falan alamaz. Bir bok olmaz bu kafadan. Biri gidiyor, biri geliyor. Ayni tastan su icmisler. Takimin tamamini topla osimhenin bilmem neyi olamaz. Agzimi bozmayayim. Gerek yok. Alistik vasata. Bol bol para sacan bir anadolu takimi yaptilar fenerbahceyi. Sonra niye sampiyon olamiyoruz derler. Zihniyetinize sicayim sizin.
100m pakete 31 yaşında Sörloth zorlayacağına her türlü Lookman'a girilir. O paraya da alırsın zaten. Mantık yok amk.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #9016 : 04 Ocak 2026, 17:38:54 »
ÖZEL | Fenerbahçe, Lazio forması giyen Mattéo Guendouzi ile anlaşmaya vardı! Fenerbahçe, Lazio'ya 25+2 milyon Euro resmi teklif yaptı!

Yagız
Bu adam orta seviye bir oyuncu. Ben mi yanlış düşünüyorum.
Bu kadar para verilir mi yahu, inşallah yanılırım.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #9017 : 07 Ocak 2026, 13:47:27 »
Guendouzi için 30 milyon euroya işlem tamam deniyor. Deli para. Buna 30 verileceğine Lookman'a 40 ver. Diyorum ya akıl tutulması var camiada. Gelen giden hepsi aynı. Bizi nereden alıp nereye götürecek bu adam. Şaşkınlık içindeyim.

Çevrimiçi ertuğrul

• Üye
« Yanıtla #9018 : 07 Ocak 2026, 17:07:37 »
En fazla 10 verilecek adama 30 vermek delilik ötesi.
Ondan sonra borç şu kadar arttı. Böyle har vurup harman savurursan artar tabii.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #9019 : 07 Ocak 2026, 17:15:19 »
En fazla 10 verilecek adama 30 vermek delilik ötesi.
Ondan sonra borç şu kadar arttı. Böyle har vurup harman savurursan artar tabii.
10 milyona maestro falan alırsın abi napıyorsun ya oyuncuyu beğenip beğenmemenden bağımsız adamın cvsi 3 büyük lig üstüne fransa milli takımının havuzunda nasıl 10’a alacaksın yapmayın etmeyin. Takımlar menajerler bilmiyor mu bizim neneye 15-20 kereme 25 verdiğimizi 10 falan hayal işin özeti
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2026, 17:15:54 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #9020 : 07 Ocak 2026, 17:21:31 »
https://x.com/ouzhanktkc1925/status/2008610966708396427
uzun boylu torreira gibi geldi bana ayağı da iyi diyorlar, tek referansım ligue 1 oradan kötü box to box oyuncu çıkmıyor genelde mücadele hayvan gibi oldukları için, bu adam da fransa milli takıma kadar yükselmiş onların arasından. sanıyorum edsondan çok memnun değil ya da biz değiliz almayacağız onun bonservisini, bana tedesco klasik 6 numaraları sevmiyor gibi geldi 3 tane 8 le oynamak istiyor birisi asensio talsica tarzı daha ofansif biri fred gibi oyunun iki yönünde iyi diğeri de ismail tarzı tempolu ciğersiz

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #9021 : 07 Ocak 2026, 17:22:51 »
ama bundan bağımsız bu devin özeke güvenmiyorum iş bilen biri gibi değil mirasyedi gibi har vurup harman savuruyor paraları

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #9022 : 07 Ocak 2026, 17:56:40 »
Transfer piyasası da uçmuş durumda. Fakat geçen yaz döneminde oyunculara verdiğimiz maaşlar ve bonservis bedelleri sonrası hiçbir oyuncu buraya bedavaya oynamaya gelmez. Ancak Musaba gibi özverili ve kendisini kanıtlamak isteyen topçuları alırız 5-6 milyon euro'ya. Guendouzi bence tam aradığımız 8 numara. Her şeyden önemlisi, bu herifte Torreira hırçınlığı ve yavşaklığı var. Saha içinde böyle pislikler yapan topçuların olması büyük avantaj. 21-22'ye çözsek iyi olurdu ama artık yapacak bir şey yok. Szymanski'de Rennes'e gidiyormuş. Bakalım oradan ne kadar bonservis alacağız.

Çevrimiçi ertuğrul

• Üye
« Yanıtla #9023 : 07 Ocak 2026, 21:34:08 »
10 milyona maestro falan alırsın abi napıyorsun ya oyuncuyu beğenip beğenmemenden bağımsız adamın cvsi 3 büyük lig üstüne fransa milli takımının havuzunda nasıl 10’a alacaksın yapmayın etmeyin.
Belki ben yanlış düşünüyor olabilirim.
Takımlar menajerler bilmiyor mu bizim neneye 15-20 kereme 25 verdiğimizi 10 falan hayal işin özeti
İşte sıkıntının kaynağı bu zaten.
Daha uygun rakamlara alabilecekken, Nene'ye, Kerem'e o rakamları verince adamlar rakamları yüksekten açıyor ve esneklik de göstermiyorlar.

Şimdi TV'de dinledim. Lazio 13 milyon bonservis vermiş.
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2026, 21:44:24 Gönderen: ertuğrul »

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #9024 : Bugün, 09:29:12 »
ali koçun kulübe verdiği en büyük zarar bu işte. piyasa fiyatının çok üstünde bonservis bedeli ve maaş ödemek. bunlarda para çok hesabı bundan sonrada herkes bize oyuncu çakmaya çalışacak.