Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1715985 defa)

kenz, Semazen, Ertan Ürkmez ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9090 : 07 Şubat 2026, 13:54:24 »
Sıddık Şerif kardeşimiz sakatlanmadan yavru Enner Valencia performansı verecek inşallah. Gücü ve sprintleriyle önde bize lazım olan fizikselliği sağlar diye düşünüyorum.

Şu var ki Göztepe gibi sıkışan maçlarda sağdan soldan gelen toplara kafayı sokacak,ortalığı karıştıracak Nobre tarzı bir oyuncu oldukça gerekliydi. Çok büyük risk alındı.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #9091 : Bugün, 04:22:31 »
https://www.youtube.com/watch?v=6FqzPv674LY

yine ata demirer tadinda bir transfer donemini geride biraktik .... Hep bir eksik adim atiyoruz ... yazik...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #9092 : Bugün, 20:28:31 »
Maç 0-0 Kante belki 15 senelik profesyonel kariyerinde hiç penaltı kullanmamıştır ama bizim taraftarımız penaltıyı Kante kullansın diye tezahürat yaptı ;D

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #9093 : Bugün, 22:19:24 »
Maç 0-0 Kante belki 15 senelik profesyonel kariyerinde hiç penaltı kullanmamıştır ama bizim taraftarımız penaltıyı Kante kullansın diye tezahürat yaptı ;D

Artık çıldıracam. 3-1'in ardından yükselen haa'lardan huu'lardan sonra dayanamadım kapattım maçı. Süne zararlısından beterler. Ömür boyu stattan men cezasına varan radikal önlemler alınmalı.