Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1768280 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9120 : 25 Mayıs 2026, 14:07:28 »
Taraftarın bütün çoğunluğu için Futbol öncelik. Her ne kadar benim önceliğim basketbol olsa da taraftarın düşüncesinden dolayı futbol önceliğim, basketbol göz bebeğim. Artık şu travmanın bitmesi için futbolda şampiyonluk tartışılmaz ama korkum, futboldan dolayı basketbolun irtifa kaybetmesi. Umarım korkum boşa çıkar.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #9121 : 25 Mayıs 2026, 15:05:12 »
Erkek basket geri gidemez.Aziz Yıldırım atar tutar ama kesmez.Şekeri yükseliyor.Kadın basket dönemsel ufalma olur belki.Onda bile zirve için oynamak için kafi.Takım yok.Erkrk voleybol Ziraat tekel.Hepsi hepsi 2 dala yatırım olacak.Atletizm Yüzme farklı onlar.Kürekte kapanmamalı çok çok güzel köklü dalımız.Olimpiyatlarda şampiyonalarda mutlak izlerim.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #9122 : 25 Mayıs 2026, 20:21:36 »
Erkek basketbolun bütçe küçültmesini gerektirecek bir sebep yok, bu see kara bile geçebilir deniyor. Diğer branşlar önemli ama. Gerçi Ömer Onan gelirse fetret devri başlayabilir.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #9123 : 28 Mayıs 2026, 14:16:32 »
Başkan adaylarından bağımsız Vedat için 18 milyon euro vermek saçmalık yedek forvete 18 verip üstüne 3-5 maaş verecek durumda değiliz üstelik elde yedek yüksek maliyetli Talisca varken Vedat Türk olsa belki anlarım yanlış planlama yapılıyor hatta ek olarak Kim Min Jae ekleyim buraya ilk 11 oyuncusu olarak gelsede o25 bonservis 11-12 maaş saçmalık bizim sıkıntımız geriden oyun kurma ne Skriniar ne de KMJ buna çare olacak profiller değil
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2026, 14:24:00 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #9124 : 29 Mayıs 2026, 05:30:41 »
Başkan adaylarından bağımsız Vedat için 18 milyon euro vermek saçmalık yedek forvete 18 verip üstüne 3-5 maaş verecek durumda değiliz üstelik elde yedek yüksek maliyetli Talisca varken Vedat Türk olsa belki anlarım yanlış planlama yapılıyor hatta ek olarak Kim Min Jae ekleyim buraya ilk 11 oyuncusu olarak gelsede o25 bonservis 11-12 maaş saçmalık bizim sıkıntımız geriden oyun kurma ne Skriniar ne de KMJ buna çare olacak profiller değil

Son rakam in 18 olacagini dusunmuyorum. Bunun yani sira, takimin lder oyuncuya ihtiyaci var. Tadic-Djecko gibi... Bu anlamda da tamamlayici olacaktir.
Acikcasi yedek forvet olacagini da dusunmuyorum.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #9125 : 29 Mayıs 2026, 12:12:18 »
Son rakam in 18 olacagini dusunmuyorum. Bunun yani sira, takimin lder oyuncuya ihtiyaci var. Tadic-Djecko gibi... Bu anlamda da tamamlayici olacaktir.
Acikcasi yedek forvet olacagini da dusunmuyorum.
Nasıl yedek olacağını düşünmüyorsun abi Aziz Yıldırım Guirasy-Sörloth ile görüşüyor H.Safi benzer isimlerle bu isimler mi oturacak ?
Vedat kariyeri boyunca liderlik yapmadı ki belki mallorca dersin orayı bilmiyorum ama diğer oynadığı takımlarda yapmadı