Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1791766 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9180 : 18 Haziran 2026, 16:44:46 »
Amin

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #9181 : 20 Haziran 2026, 16:53:25 »
Bu takım ne olursa olsun şampiyonlar ligine girmeli yaratacağı maddi ve manevi rahatlığı, sezon sonuna kadar hoca ve yönetim için yaratacağı krediyi çok önemsiyorum.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #9182 : 22 Haziran 2026, 14:34:57 »
Şu anki mevcut kadroya tek Greenwood transferi bile sınıf atlatır. Eldeki kadro kötü değil ve bence İsmail hocanın sınıf atlatabileceği bir takım oyuncular da mevcut.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #9183 : 22 Haziran 2026, 14:43:16 »
Malang Sarr sorulurken menajeri Jean-Clair Todibo önermiş west ham’ın topçusuymuş küme düştüler kiralık olabilir diyorlar sarr istemem ben bu arkadaşı tanımıyorum

Roma greenwood ile anlaşmış ama marsilya’yı ikna edemiyormuş bu ay sonuna kadar satmazsa marsilya daha pahalıya satar çünkü ay sonuna kadar oyuncu satmazsa ceza yiyecek temmuz sonrası ceza yedik diye beklerler. Roma greenwood’u alırsa soule’yi çıkaracak elden diyorlar onada bizle dortmund talipmiş ben buradan greenwood’u isterim olmazsa adeyemi isterim kendi adıma sağ kanada takviye şart

Forvet konusunda sörloth 15 istemiş diyorlar juveden 4 istemiş galiba şerefsiz arada farka bak 😅 gece darwin nunez’i izledim 4 aydır top oynamıyor fit durumda ve boşta bence gitmek gerekir imza parasını da yıllara böleriz
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2026, 14:43:41 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #9184 : 23 Haziran 2026, 05:44:42 »
Malang Sarr sorulurken menajeri Jean-Clair Todibo önermiş west ham’ın topçusuymuş küme düştüler kiralık olabilir diyorlar sarr istemem ben bu arkadaşı tanımıyorum

Roma greenwood ile anlaşmış ama marsilya’yı ikna edemiyormuş bu ay sonuna kadar satmazsa marsilya daha pahalıya satar çünkü ay sonuna kadar oyuncu satmazsa ceza yiyecek temmuz sonrası ceza yedik diye beklerler. Roma greenwood’u alırsa soule’yi çıkaracak elden diyorlar onada bizle dortmund talipmiş ben buradan greenwood’u isterim olmazsa adeyemi isterim kendi adıma sağ kanada takviye şart

Forvet konusunda sörloth 15 istemiş diyorlar juveden 4 istemiş galiba şerefsiz arada farka bak 😅 gece darwin nunez’i izledim 4 aydır top oynamıyor fit durumda ve boşta bence gitmek gerekir imza parasını da yıllara böleriz

Sarr konusu biraz korkutuyor... Kimden dinlesem 3 lu defans ta cok iyi ama 4 lude aksiyor ve hava topu eksik diyor ... Bu tanim dogruysa kesin bunu aliriz bu seneki karin agrimiz da bu olur ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #9185 : 23 Haziran 2026, 09:56:12 »
Ne gerek var elde Jayden varken? Üstelik İsmail hoca geldi, baskılı oynatacak, önde basan takım için Jayden ideal. Skriniar ile birbirlerini tanıyorlar da artık. Alanya'daki çocuğu da alalım yedeğe, oldu bitti. Bir net sağ kanat bizim için yeterli olur bunun haricinde.

Ederson
Mert
Tarık

Semedo
Mert
Oğuz

Skriniar
Yiğit Efe
Çağlar
Ümit
Jayden

Brown
Levent

İsmail
Kante
Gendouzi
X (Andre)
Asensio

Kerem
Diouf
Nene
Greenwood

Vedat
Şerif
Talisca

Bence iyi kadro, yabancı sınırı/durumu nasıl olacak ona da bağlı tabii. Eldekilerden kurtulmak lazım ayrıca.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9186 : 24 Haziran 2026, 15:22:33 »
Sarr konusu biraz korkutuyor... Kimden dinlesem 3 lu defans ta cok iyi ama 4 lude aksiyor ve hava topu eksik diyor ... Bu tanim dogruysa kesin bunu aliriz bu seneki karin agrimiz da bu olur ...
Maalesef doğru abi muhabirlerin hepsi doğruluyor istediği para düşükte değil bonservisi yok diye gidiyorlar hikmet pınarbaşı sarr hakkında güzel bir analiz yapmış şöyle bırakayım

https://x.com/hikmetpinarbas/status/2069029005232074861?s=46&t=wL4q1aadPsTIXupaWWoi5w

Aziz Yıldırım her zaman ki gibi yalan söyleyip transfler kampa yetişecek dedi elde Vedat var sadece hadi ilk turu geçeriz elde ki kadro ile ama bu yönetimin politikası adam yollamadan kimseyi almamak mı ben anlamadım greenwood pahalı guirasy pahalı(bence de pahalı) ee alternatifler nerede hani hazırlıklıydınız hoca konusunda bile hazırlıkları yokmuş gördük şimdi kamp kadrosu açıklandı Cengiz götürülüyor Emre Mor niye yoksa onu da alsaydınız bari

Bana göre bir sağ kanat/yabancı sol stoper sol ayaklı/yerli stoper/sağ kanat/forvet(vedatla aynı profil olmasın) archie gidecek galiba bir sol bek şart. Başkan ben olsam Talisca ve Semedo’dan kesin çıkarım maliyetleri çok fazla ve sakatlanıyorlar sürekli tabi birde 10+4 olayı var oda sıkıntılı nene kalsın kerem’i yedeklesin bu şarta uyan şu an sidiki ve archie var elde bakalım ne yapacaklar

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9187 : 24 Haziran 2026, 15:25:21 »
Ne gerek var elde Jayden varken? Üstelik İsmail hoca geldi, baskılı oynatacak, önde basan takım için Jayden ideal. Skriniar ile birbirlerini tanıyorlar da artık. Alanya'daki çocuğu da alalım yedeğe, oldu bitti. Bir net sağ kanat bizim için yeterli olur bunun haricinde.

Ederson
Mert
Tarık

Semedo
Mert
Oğuz

Skriniar
Yiğit Efe
Çağlar
Ümit
Jayden

Brown
Levent

İsmail
Kante
Gendouzi
X (Andre)
Asensio

Kerem
Diouf
Nene
Greenwood

Vedat
Şerif
Talisca

Bence iyi kadro, yabancı sınırı/durumu nasıl olacak ona da bağlı tabii. Eldekilerden kurtulmak lazım ayrıca.
Archie ve Jayden kendi gitmek istiyor abi haberler o yönde Ümit Akdağ’ı diyorsun sen galiba olur en azından sağlıklı kalır Çağlar ne zaman lazım olsa ya sakat ya da maç içinde sakatlanıyor. Senin kadroda bence Vedat yerine ana golcü şart Talisca gitmeli bana göre
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2026, 15:27:07 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9188 : 25 Haziran 2026, 18:44:18 »
Vedat 7 maaş alıyor 10-12 bonservisi varmış sonra gidip greenwood’a 8-10 maaş teklif edip bonservisine 25+5 önermişler yazıklar olsun bu ne saçma iş bunlar ancak gidip bonservissiz stoper alıp ismail ya da jayden’ı satarsa oradan gelen bonservisle alabilirler greenwood’u

🗣Murat Aşık'ın Paylaşımı:

"Transferde güzel kokular gelmeye başladı... Haydi bakalım... #MG ⌛"

İnşallah doğrudur 30’a marsilya satmaz temmuza kalmadan bitirin şu işi adamların eli güçlenmesin

Samet Çayır: Fenerbahçe, Serhou Guirassy görüşmelerini yürütürken eş zamanlı olarak Aston Villa’ya Ollie Watkins’in durumunu sordu.

🔹Aston Villa yetkilileri, oyuncuyu satmaya sıcak baktığını Fenerbahçe’nin futbol komitesine bildirdi.

Watkins harika olur
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2026, 19:23:57 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9189 : 28 Haziran 2026, 16:22:42 »
İrfan Yirmibeş: Aziz Yıldırım yönetimi beklemediği bir mali tabloyla karşılaştı! Limit sorunu var.

•Cherif'in bonservisi ve Guendouzi'nin taksidi bu ay devreye girdi

•Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalınırsa limit açılır!

25 haziran geçti sözü verilen 6 transfer yok biz de 5 tane hakan safi var dediler greenwood’u bir araya gelip alamıyorlar yarın gidip önceliği yokken guirasy ya da başka forvete 40 sıkıp cl elemelerini irfan cengiz musaba’dan birisi ile oynayıp elenirse linç gelir

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #9190 : 28 Haziran 2026, 16:51:44 »
Greenwood için 35+10 teklif edilecekmiş.

Kendi ceplerinden para koyacaklarmış ve kulübe bunu tebliğ etmeyecekler. Yani seneye gittikleri zaman tekrardan o parayı isteyecekler. Klasik Aziz Yıldırım yönetimleri işte.

Greenwood ve Watkins'i al, bi de yanına sol ayaklı stoper alırsak daha da transfere gerek yok bence.( belki bi de bek transferi archie satılırsa)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #9191 : 28 Haziran 2026, 17:03:15 »
Greenwood'a o para verilir de Watkins soygun olur kuvvetle muhtemel.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #9192 : 29 Haziran 2026, 06:16:55 »
Greenwood'a o para verilir de Watkins soygun olur kuvvetle muhtemel.

Ben futboldan cok anlamam... Ama Talisca ne olacak? Vedat in yanina Guirassy mi, Watkins mi? sanki fiyatindan falan anlamam ama Watkins daha tamalayici gibi..Yine de o zaman talisca nin tursusunu mu kuracaz??

4-4-2 oynayacagiz deniyor.

orta saha da supriz zor =       Kerem (nene)-Ghend(Fred yada bir transfer)-Kante(ismail)-Asensio(Greenwood)
bu durunda ileride iki kisi =                      Vedat (sherif)-Talisca

Zaten Greenwood olursa Talisca nin yerine zaman zaman Asensio da kaydirilacaktir.. Mac icinde 4-1-3-2 ya da 4 3 1 2 de yapabiliyor hoca ... Yedekte Irfancan-Fall vs bir suru isim var ....

Bu ikinci forvete de 40-50  milyon basmaya pek aklim basmadi.

Bana kalsa bir Turk (deniz gul-Bertug dan biri) alir yedege, defansa yaparim son harcamami. hatta sol bek-sol acik bolgelerine bakarim.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9193 : 29 Haziran 2026, 14:51:37 »
Vedat sakatlanmış durumu ciddi olabilirmiş açtık sezonu gene greenwood işide zora girer öncelik forvet olur

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9194 : 29 Haziran 2026, 15:13:46 »
Ben futboldan cok anlamam... Ama Talisca ne olacak? Vedat in yanina Guirassy mi, Watkins mi? sanki fiyatindan falan anlamam ama Watkins daha tamalayici gibi..Yine de o zaman talisca nin tursusunu mu kuracaz??

4-4-2 oynayacagiz deniyor.

orta saha da supriz zor =       Kerem (nene)-Ghend(Fred yada bir transfer)-Kante(ismail)-Asensio(Greenwood)
bu durunda ileride iki kisi =                      Vedat (sherif)-Talisca

Zaten Greenwood olursa Talisca nin yerine zaman zaman Asensio da kaydirilacaktir.. Mac icinde 4-1-3-2 ya da 4 3 1 2 de yapabiliyor hoca ... Yedekte Irfancan-Fall vs bir suru isim var ....

Bu ikinci forvete de 40-50  milyon basmaya pek aklim basmadi.

Bana kalsa bir Turk (deniz gul-Bertug dan biri) alir yedege, defansa yaparim son harcamami. hatta sol bek-sol acik bolgelerine bakarim.
Klasik 442’den bahsediyorsan çok zor imkansıza yakın hatta ona uygun elde kanat yok bir taraf kerem diğer taraf kim olacak diyelim ki greenwood asensio nerede oynayacak böyle bir sıkıntı var öndeki ikiliden biri olacaksa gene kerem işi bozacak.

4-2-3-1 yada 4-1-4-1 e evrilecek ön taraf kerem asensio-x onların önün de tek forvet olacak o forvette yapılacak transfer olacak yani senin dediğin gibi 2.forvete değil 1.forvete 40-50 sıkacağız vedatla değişmeli oynayacaklar

Deniz Gül için porto 20 milyon euro istiyor Bertuğ için başakşehir en az 10 ister ben bu adamlara o parayı vermem kimse vermez hatta belki başakşehir’e takasta 1-2 oyuncu verirsen kabul eder ama nuri bertuğ’u kullanıyor oynayacak birini ister. Talisca bence de gitmeli bir adam anadolu maçlarını çözüyor diye o kadar maaş çok fazla geçene sene aldığı kadar götürdü yerden kalkmıyor üstelik