Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1791718 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9195 : 30 Haziran 2026, 03:29:28 »
Klasik 442’den bahsediyorsan çok zor imkansıza yakın hatta ona uygun elde kanat yok bir taraf kerem diğer taraf kim olacak diyelim ki greenwood asensio nerede oynayacak böyle bir sıkıntı var öndeki ikiliden biri olacaksa gene kerem işi bozacak.

4-2-3-1 yada 4-1-4-1 e evrilecek ön taraf kerem asensio-x onların önün de tek forvet olacak o forvette yapılacak transfer olacak yani senin dediğin gibi 2.forvete değil 1.forvete 40-50 sıkacağız vedatla değişmeli oynayacaklar

Deniz Gül için porto 20 milyon euro istiyor Bertuğ için başakşehir en az 10 ister ben bu adamlara o parayı vermem kimse vermez hatta belki başakşehir’e takasta 1-2 oyuncu verirsen kabul eder ama nuri bertuğ’u kullanıyor oynayacak birini ister. Talisca bence de gitmeli bir adam anadolu maçlarını çözüyor diye o kadar maaş çok fazla geçene sene aldığı kadar götürdü yerden kalkmıyor üstelik

Galiba her senaryo Talisca nin gitmesini gerektiriyor... Talisca ve Brown un gitmesi, yerlerine de 2 iyi oyuncu. Ama bu maaslarla en azindan Talisca elde patlar gibi :(
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #9196 : 30 Haziran 2026, 12:45:05 »
Galiba her senaryo Talisca nin gitmesini gerektiriyor... Talisca ve Brown un gitmesi, yerlerine de 2 iyi oyuncu. Ama bu maaslarla en azindan Talisca elde patlar gibi :(
Brown’da kontenjana uyuyor 10+4 değişmeyecekmiş bence de iyi oldu değişmemesi bizimkiler para yok diyor gs tarafı değişirse gene yıldız çekerdi olan bize olurdu. Brown sol stoperle uyumlu değil keremle de uyumlu değil ama bu kendisinin suçu değil Kerem’in defansif zaafı çok Oosterwolde hem dağınık hem hava topu zaafı var Archie kalacak Oosterwolde gitmeli bana göre.

Talisca ancak ülkesine dönüp maaşından fedakarlık yaparsa gider yoksa zor abi doğru diyorsun orada. Bu yönetim talip bulsa Kante’yi satar orta sahada bizim en oturmuş yerimiz doğrusu doğru bulmuyorum ben satarlar Amrabat ile oynamaya kalkar bunlar.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #9197 : 30 Haziran 2026, 12:50:41 »
Şu takıma tek Greenwood'u çeksen bile yeter şu haliyle. Vedat atar, Asensio atar, Talisca atar, Greenwood atar, Kerem atar. Gol sorunu yaşacanacağını zannetmiyorum. Ayrıca İsmail hocanın ssteminde Talisca'nın tek oynayabileceği yer en uç, dolayısıyla esasen 3 oyuncu var o mevkiide. Olmadı Bertuğ'u da alın ama Guirassi'ye falan bu yaşında 40m bağlayacağınıza o parayı Greenwood'a gömün. Yarın birgün PL ambargosu bitse 70-80'e satar, kar bile edersin. Vereceği katkı da cabası. Taraftarı havaya sokması da büyük ekstra olur.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9198 : 30 Haziran 2026, 13:50:31 »
Murat Aşık: Talisca'nın Hull City ile çok ciddi bir flörtü var

Son bir kıyak yap Acun bize

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #9199 : 01 Temmuz 2026, 08:44:20 »
Yağız Sabuncuoğlu
@yagosabuncuoglu
·
12s
UEFA, 2025 takvim yılı için %70'in üzerinde kadro maliyet oranı bildirerek kadro maliyet kuralını ihlal eden Fenerbahçe’ye 7 milyon Euro para cezası verdi.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #9200 : 01 Temmuz 2026, 08:49:36 »
Murat Aşık: Talisca'nın Hull City ile çok ciddi bir flörtü var

Son bir kıyak yap Acun bize

Transfer yapmamizin tek yolu bu zaten....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9201 : 01 Temmuz 2026, 23:24:17 »
Yağız Sabuncuoğlu: "Atletico Madrid, bu akşam Mason Greenwood ile görüşme gerçekleştirecek!

Atletico Madrid bu akşam yapacağı görüşmede Mason Greenwood ile anlaşma sağlarsa; Marsilya'ya istediği bonservis bedelini ödeyecek."

Atletico bu parayı verir alır geçmiş olsun aziz yıldırım 20 yıl geriden geldiğinden sanıyor ki marsilya satmak zorunda bekleyelim biz düşer fiyatı

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #9202 : 02 Temmuz 2026, 00:04:12 »
Bunlarin kalibresi vedat iste, daha ne bekliyoruz ki. 1 milyon kez soyledik, ust duzey forvet lazim diye, nefret ettim spordan, geldi geleli kadin basketi de becerdi herif. Dogma buyume gonul verdigim klupten soguttular beni iyice. Su foruma bile laf olsun diye giriyorum. Bakalim sene sonunu gorebilecek mi bay baskan
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2026, 00:04:38 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #9203 : 02 Temmuz 2026, 15:42:07 »
Vedat'ı da,o çöp Guirassy denilen kazmayı da Saran ekibi önermişti zaten. Bir tane bile kendilerinin araştırdıkları topçu yok. Adamlar dünya kupasında olmayan topçu çekeceğiz diyorlar, Vlahoviç varken gidip Guirassy ile haftalardır uğraşıyorlar. 35-40 versinler ve tüm dünyaya rezil olalım.

Greenwood senin eline gelmiş en büyük fırsatlardan birisi ama 2-3 milyon euro fazla vermemek için oyuncuyu kaptırdılar. Aziz, bir kere olsun şu kulübü düşün ve bi hediye ver be. 20 yılda  bir kuruş şu kulübe katkın olmadı bari bu kez olsun.
Gerçi, Galatasaray tarihinin en büyük başkanından böyle bir şey beklemekte aptallık olurdu. İrfancan, Cengiz'i falan şampiyonlar ligi elemelerinde izlersek çok fena gülerim. Bunlar ne kanat alabilirler, ne forvet alabilirler ne de stoper alabilirler. Tarihin en kötü yönetimi, en varlıklı dönemimizde bizim başımıza bela oldu.

Ayrıca, medyada tetikçileri de susturmamız şart. Yağız adlı JK'li parazit, Fenerbahçe'nin her zamanki gibi kötülüğünü isteyerek Safi aleyhine bir sürü haber yaptıktan sonra şimdi Safi'nin nasıl Marsilya ile anlaştığını falan yazıyor. Yağız adlı Fenerbahçe düşmanını takip bile etmeyin, şu herife prim bile vermeyin. Kulübe menajer sokup, onlar aracılığıyla transfer yaptıracak şerefsiz herif.

Uzun lafın kısası, takip bile etmeye değmez. Hem BJK hem de GS bizden en az 15-20 sene öndeler futbolda. Fenerbahçe'nin şampiyon olması mucizeden bile olanaksız.
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2026, 15:42:27 Gönderen: MotorCade »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #9204 : 02 Temmuz 2026, 15:48:30 »
Vedat'ı da,o çöp Guirassy denilen kazmayı da Saran ekibi önermişti zaten. Bir tane bile kendilerinin araştırdıkları topçu yok. Adamlar dünya kupasında olmayan topçu çekeceğiz diyorlar, Vlahoviç varken gidip Guirassy ile haftalardır uğraşıyorlar. 35-40 versinler ve tüm dünyaya rezil olalım.

Greenwood senin eline gelmiş en büyük fırsatlardan birisi ama 2-3 milyon euro fazla vermemek için oyuncuyu kaptırdılar. Aziz, bir kere olsun şu kulübü düşün ve bi hediye ver be. 20 yılda  bir kuruş şu kulübe katkın olmadı bari bu kez olsun.
Gerçi, Galatasaray tarihinin en büyük başkanından böyle bir şey beklemekte aptallık olurdu. İrfancan, Cengiz'i falan şampiyonlar ligi elemelerinde izlersek çok fena gülerim. Bunlar ne kanat alabilirler, ne forvet alabilirler ne de stoper alabilirler. Tarihin en kötü yönetimi, en varlıklı dönemimizde bizim başımıza bela oldu.

Ayrıca, medyada tetikçileri de susturmamız şart. Yağız adlı JK'li parazit, Fenerbahçe'nin her zamanki gibi kötülüğünü isteyerek Safi aleyhine bir sürü haber yaptıktan sonra şimdi Safi'nin nasıl Marsilya ile anlaştığını falan yazıyor. Yağız adlı Fenerbahçe düşmanını takip bile etmeyin, şu herife prim bile vermeyin. Kulübe menajer sokup, onlar aracılığıyla transfer yaptıracak şerefsiz herif.

Uzun lafın kısası, takip bile etmeye değmez. Hem BJK hem de GS bizden en az 15-20 sene öndeler futbolda. Fenerbahçe'nin şampiyon olması mucizeden bile olanaksız.

Yaşınız ne kadar yetiyor, ne kadar hatırlıyorsunuz bilmiyorum ama Aziz Yıldırım hep böyleydi. Şampiyonlar liginden elendikten sonra gelir transferler, fazla beklentiniz olmasın.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #9205 : 02 Temmuz 2026, 15:50:13 »

Daha dur Mert Hakan geri gelecek. Bu adami kim neye gore hangi akla gore secti akil mantik disi bir durum. Gecmiste nasil kufurlerle gittigini unuttu millet.
Kadin basketin de anasini belledi ya ben daha bu klupten bir sey beklemiyorum. Tek umudum klubu bir arabin yada katarlinin satin almasi. Greenwood'u da gsnin almasini bekliyordum ama almadilar nedense. Iyice dalga konusu yaparlardi bizi. Ben cocuguma fenerlisin, en buyuk fener dedirtemiyorum, neden dedirteyim ki, ezik mi olsun cocuk. En guzeli spordan uzak dursun. Yuzme falan yapsin. Kafasi da rahat olur.
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2026, 15:50:56 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #9206 : 02 Temmuz 2026, 15:51:23 »
guirassy son 3 sezon bundesliga’da 81 maça 11 başlamış 66 gol atmış

vlahovic serie a denen huzurevinde son 3 sezon 59 maça 11 başlamış 33 gol atmış

ne guirassy gelsin diyorum ne de vlahovic hatta ikisine de çok ısınamadım. ama laf olsun torba dolsun diye de konuşmamak lazım.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #9207 : 02 Temmuz 2026, 16:14:20 »
guirassy son 3 sezon bundesliga’da 81 maça 11 başlamış 66 gol atmış

vlahovic serie a denen huzurevinde son 3 sezon 59 maça 11 başlamış 33 gol atmış

ne guirassy gelsin diyorum ne de vlahovic hatta ikisine de çok ısınamadım. ama laf olsun torba dolsun diye de konuşmamak lazım.
Peki Efe, Dortmund'a 35 milyon euro bonservis + kendisine yıllık 12 milyon euro verir misin? Almanya ligi gibi farmers liginde çoğu topçu bu istatistikleri yapar. Bence 35-40 milyon euro bonservis verilecek bir topçu değil, yıllık ücreti de korkunç düzeylerde. Ben böyle bir riske girmem bile. Gerçi Vlahoviç'in de sıkıntısı biraz mental olduğu için o da riskli. Her neyse, Aziz başkan en kötü tercihi bizim için yapar zaten. Kulübü en az 10 sene geriye götürdükten sonra, sene sonu yine otoparktan kendi fanatiklerine el sallar. 30 yaşına gelmiş topçuya 35 milyon euro bonservis vermek çılgınlıktır.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #9208 : 02 Temmuz 2026, 16:15:18 »
Yaşınız ne kadar yetiyor, ne kadar hatırlıyorsunuz bilmiyorum ama Aziz Yıldırım hep böyleydi. Şampiyonlar liginden elendikten sonra gelir transferler, fazla beklentiniz olmasın.
Biliyorum abi. Klasik Fenerbahçe hastalığı. Şampiyonlar liginden elenip transfer yapmak. Bir tane bile düzgün başkanımız olmadı. Sanırım GS dominasyonunun en büyük sebebi de beceriksiz Fenerbahçe başkanları olsa gerek.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #9209 : 02 Temmuz 2026, 16:20:47 »
Peki Efe, Dortmund'a 35 milyon euro bonservis + kendisine yıllık 12 milyon euro verir misin? Almanya ligi gibi farmers liginde çoğu topçu bu istatistikleri yapar. Bence 35-40 milyon euro bonservis verilecek bir topçu değil, yıllık ücreti de korkunç düzeylerde. Ben böyle bir riske girmem bile. Gerçi Vlahoviç'in de sıkıntısı biraz mental olduğu için o da riskli. Her neyse, Aziz başkan en kötü tercihi bizim için yapar zaten. Kulübü en az 10 sene geriye götürdükten sonra, sene sonu yine otoparktan kendi fanatiklerine el sallar. 30 yaşına gelmiş topçuya 35 milyon euro bonservis vermek çılgınlıktır.
vermem. ikisine o parayı vereceğime vedatla başlarım sezona. bence lewa ve vedat alınıp bitirilmeliydi. rakipte osimhen olduğu için herkes o seviye bir oyuncu istiyor ama o parayla biz alamayız uyanmak lazım. bence benzer seviyede bi oyuncu alma ihtimalimiz %5 falan.