Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1827077 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9285 : 05 Ağustos 2026, 07:57:12 »
Hayırdır siz kimin parasıyla kimin parasıyla caka satıyorsunuz Salah kim bunlar kim.Sezonu tamamlayamaz.Kokuşmuş futbol bataklığa saplanmış artık.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #9286 : 08 Ağustos 2026, 13:13:13 »
Lukaku ismi çok dillendiriliyor istemem sakat +4 e uymuyor hani kontenjan olsa parayı sol kanada gömeceksek anlarım ama kontenjan da yok

Şimdi gördüm 10 maaş istiyormuş birde 😂
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2026, 14:09:05 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #9287 : 08 Ağustos 2026, 15:21:01 »
3 yıllık kontrat, yıllık 10 M Euro + en az 7 milyon euro bonservis...

Tarihin en kötü transferine hazır mıyız? Bize toplam maaliyeti yaklaşık 42-43 milyon euro olacak, (6-7 milyon euroda diğer giderleri diyelim, zaten ekim ayı gibi bacaktan ağır sakatlık geçirip ciddi bir ameliyat falan olacağı için o masrafları da ekliyorum)
Yani Lukaku'ya maç başına 6 milyon euro ödeme yapacağız.

Tarihin en pahalı ve en kötü transferi olmak üzere...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #9288 : 10 Ağustos 2026, 02:14:04 »
Lukaku ismi çok dillendiriliyor istemem sakat +4 e uymuyor hani kontenjan olsa parayı sol kanada gömeceksek anlarım ama kontenjan da yok

Şimdi gördüm 10 maaş istiyormuş birde 😂

Bende anlamadim. Cok buyuk kumar. Hani sola rashford aliyoruz ondan rotasyona geliyor dense.... Biraz anlarim.... ama su durumda anlamak zor.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #9289 : 10 Ağustos 2026, 14:34:52 »
Kale(?)
Patron
Ake/(?)
Sağbek(?)
Solbek(?)
Kante
Gündüz/(?)
MG
Marco
Solkanat(?)
Santrfor(?)x2

Buna uğraşılıyor galiba ama planlaması nasıl olacak bunun? Bunu yapıp eldekileri de satana kadar 2027 yazını buluruz biz bu hızla. Halbuki hiç gerek yok.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #9290 : 10 Ağustos 2026, 15:40:57 »
kale bence berke olacak forvete de lukaku. ne zaman oyuncu göndermeye başlayacağız merak ediyorum.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #9291 : 10 Ağustos 2026, 16:55:21 »
Biz bu Vlahovic'e neden çökmüyoruz anlamıyorum. Adam boşta, tüm maliyeti Lukaku'dan ucuza gelir. Herif BJK'yi bekletiyor, biz devreye girsek hemen gelir imzalar, eminim buna.

BJK de gider Lukaku'yu alır ve biz de kurtuluruz:)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #9292 : 11 Ağustos 2026, 11:50:24 »
Lukaku gelmiş.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #9293 : 11 Ağustos 2026, 11:59:13 »
Ederson
Mert
Tarık
İCE
Liva

Semedo
MM
Mimo

Patron
Çağlar
Carlos
Becao
Yiğit

Ake
Oosterwolde

Brown
Levent

Kante
İso
Bartuğ
Amrabat

Gündüz
Fred
MHY

Marco
Talisca

MG
İCK
Cengiz
Musaba

Kerem
Oğuz
Nene
Diouf

Vedat
Cheriff
Lukaku

Seç, beğen, oynat. İki takım kurulur buradan, yedeklerle beraber. Kimseyi de satmıyorlar, sonumuz hayır olsun.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9294 : 11 Ağustos 2026, 20:51:11 »
Lukaku öyle ucuza da gelmiyor 6 bonservis 10 maaş diyorlar zar attık bakalım inşallah tutar vedat lukaku ikilisinden memnun değilim

beşiktaş vlahovic’i almış keşke biz vedat ve lukakusuz bir planlama yapıp vlahovic yada guirasy alsaydık trossard+vlahovic bize cuk otururdu
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2026, 20:51:29 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #9295 : 11 Ağustos 2026, 21:03:40 »
lukakuyu anlıyorum ama vedat niye bu kadar beğenilmiyor ben pek anlamıyorum 15 gol atar top tutar bağlantı yapar aidiyeti var biraz daha beklesek daha ucuza alabilirdik ama nihayetinde takımda %100 isteyeceğim bi profil. keşke lewa vedat cherif yapsaydık bence o rotasyonda cherif de baya verimli olurdu as santrfor değil diye komple sildik herifi.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9296 : 11 Ağustos 2026, 21:43:14 »
Taraftarın beğenmediği nokta oyuncunun profili değil maliyeti 12-15 bonservis 7 maaş deniyor bu maliyetleri edecek birisi değil daha iyi isimlere gidebilirdi. Vedat yerli değil sakatlık sıkıntısı da arttı son yıllarda elde Talisca Lukaku Cheriff Vedat var kontenjanın büyük bir kısmı da gidiyor. Cheriff’i yollasan adam almaya kalksan yerli alacağın adam Bertuğ ya da Serdar gene biz zararlı çıkıyoruz uzar gider bu liste daha

Forvetin birisi üst düzey olmalıydı bana göre pavlidis vlahovic guirasy watkins bu çıkan isimleri tercih ederim
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2026, 21:46:09 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #9297 : 11 Ağustos 2026, 22:25:41 »
vedattan sonra isim form ve sağlık olarak daha iyi bi oyuncuya gidilebilirdi ama lukakunun alınması vedat transferini kötü yapmaz. maliyet konusu evet çok daha uyguna alınabilirdi ama zaten şu an mantıklı maaşı olan oyuncu sayısı 3 falan kadroda. forvet oynayacak oyuncunun arkasında 3 tane 10-15 gol atabilecek aynı sayıda da attırabilecek adam var bize lazım olan öncelikli top tutacak servis yapacak bi golcüydü bence ikisi de öyle. ismail kartal hoca olduğu için sağlık konusu zaten bende bi tereddüt yaratıyodu ona rağmen lukakunun gelmesi benim de çok içime sinmedi ama vedatla beraber götürebilirler.

ben bugün yazılan maliyetlere guirassy’i ya da yazın başında lewayı vedatla beraber isterdim. vlahovic bu yaşta ağustos ortasında hala boşuna boşta değil. watkins bence tek forvet oynayacak bi oyuncu değil. birbirini tamamlayan skor potansiyeli ve yeteneği yüksek bi hücum hattımız var bence. ama geride rotasyona rötuşlar şart. teknik kapasiteyi artırmak lazım. fred kalıyosa kalsın kalmıyosa da topla dönebilen temiz bi ayak lazım orta sahaya. yedek stoper de şart.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #9298 : 11 Ağustos 2026, 23:54:57 »
lukaku'nun yıllık maaşının 5 milyon euro olduğunu söyleyenlerde var.

semedo ve fred muhtemelen bu hafta içi gidiyormuş. ederson'a juventustan teklif varmış ama menajeri muhtemelen bi arabistan yoklaması yapacakmış.

lukaku ya da vedat, bizim forvet ihtiyacımız son 20 dakikada daha net gözüktü. evet talisca gol atıyor ama cidden onunla oynarken resmen bağlantı oyunumuz ölüyor, tüm uzun toplar rakibe geri geliyor ve de mecburen yaslanmak durumunda kalıyoruz. lukaku ya da vedat bu işi rahatlıkla yapar

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #9299 : 12 Ağustos 2026, 04:06:18 »
Taraftarın beğenmediği nokta oyuncunun profili değil maliyeti 12-15 bonservis 7 maaş deniyor bu maliyetleri edecek birisi değil daha iyi isimlere gidebilirdi. Vedat yerli değil sakatlık sıkıntısı da arttı son yıllarda elde Talisca Lukaku Cheriff Vedat var kontenjanın büyük bir kısmı da gidiyor. Cheriff’i yollasan adam almaya kalksan yerli alacağın adam Bertuğ ya da Serdar gene biz zararlı çıkıyoruz uzar gider bu liste daha

Forvetin birisi üst düzey olmalıydı bana göre pavlidis vlahovic guirasy watkins bu çıkan isimleri tercih ederim

Bu Cheriff i sanki kolay harciyoruz. Nene ye mi, Cheriff e mi, Brown a mi yatirim yaparsin desen... Kesin Cheriff derim...
Umarim kafamizi vurmayiz sonra.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....