Bu saydığınız takımları geçtim, onlarla zaten baş edemeyiz. Bunların bir alt grubuyla dahi adı anılmıyor. (Valancia Everton Sevilla Napoli Tottenham vs ) Bunun yanında Salzburg bu sene gerçekten keyifli, göze hoş gelen kollektif futbol oynadı. Yani burada Kampl'ın performansı bizi yanıltabilir. Biz aynı hatayı Stoch'da yaşadık. Stoch'u bu seneki Salzburg'a koysan belki Kampl'dan + performans izleme ihtimalimiz oldukça kuvvetliydi diye düşünüyorum. Ayrıca 10 milyon euro çok uçuk bir rakam, bana Belhanda'yı hatırlattı. Onda da aynı paralar konuşuluyordu, gide gide Ukrayna ligine gitti. ne isaya yar oldu ne de musaya. şu anda esamesi okunmuyor.
Abi Stoch oyuncu mu ya?Fizik gücü yoktur,korkaktır,hiç koşmaz,rakibin sağ beki hızlıysa çok zorlanır,adamın tek yaptığı topu sağa çekip şut atmak,en başta da o kadar güçsüzdür ki artık dünya futbolunda başarılı olmanın ilk şartı fizik gücü.Stoch gibi oyuncular yarardan çok zarar verir,Salzburg'un sisteminde Stoch yedek bile olamaz,en başta çok fazla koşmayan bir oyuncu ki Salzburg'un başarısı da burdan geliyor,adamlar hem çok yetenekli hem çok koşuyorlar.Kample Stoch da olmayan her özelliğe sahip.Bir adam her özelliğe sahipse dünyanın bütün takımlarında iş yapar.
Belhanda ile Kample çok farklı tipte oyuncular.Belhanda forvet arkasından başka hiçbir yerde oynayamaz çünkü koşmaz,defansa hiç yardım etmez ama Kample orta saha,sağ-sol kanat,forvet arkası her yerde oynar çünkü çalım da atar,asist de yapar,pres de yapar,fizik gücü de çok iyidir.Salzburg'un sisteminden bahsediyorsun,haklısın ama Salzburg'un bir sistemi varsa işte o sistemin oluşmasını sağlayan adam Kample'dır,en büyük pay Kample'ındır,alan ve Mane ile birlikte.Alan'ı alalım desem çok haklısın çünkü Alan sadece Salzburg'da katkı verebilir,bizim gibi takımlarda hiç iş yapmaz ama Kample ve Mane müthiş iş yapar.