Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5389804 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #1080 : 11 Ocak 2014, 13:54:32 »
Haydaaaaa iskender bu nerden çıktı yavrum ?  ;)
Eğer şu twitter duyumcuları mevzusu ise mesele bu forumda ki hiçbir üyeye edilmiş bir laf değildir.
Benim hatam olmuş aslında barış ile olan bir özel mevzuyu buraya yazdim herkes bilmediği için yanlış anlaşılma olmuş.
Sen keşke duyum ver güzel kardeşim  , ister çıksın ister çıkmasın ne olacak. Adı üzerinde duyum yahu.
Benim laf ettiğim duyum mevzuları üzerinden insanlar ile dalga geçen gerçek olmayan twitter hesaplarına :(
Kleiza ya..... sana birşey olmasin iskender
Tekrar yanlış anlaşılma için Özur. 8)

Benim güzel abim olur mu öyle şey :)  bizler biraz daha düşünmeliyiz konuşurken .Benim kastım buydu . Ben yanlış anlaşıldım canım abim :) son cümlelerine aynen katılıyorum ;-)
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2014, 13:56:03 Gönderen: iscilveger »

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1081 : 11 Ocak 2014, 15:47:34 »
herkese selamlar. takip ediyordum ama katılmak bugune nasip oldu. umarım hepimiz için guzel paylaşımlar olur.

Takımın genel durumu hiç de kötü değil bence. ikide iki ile başlayıp hüsrana da uğrayabiliriz grup sonunda. kaybettiğimiz takımlar zaten f4 adayları. uzun konusunda bence ilkan yada oğuzdan birisi dönse herşey daha rahat olacak. oraya bir transfer bence kadroyu iyice şişirir, hem de yabancı olarak. oraya en iyi transfer bence kleiza. kendini toplarsa çok değişik olacak herşey. o zaman koç mobil beş olayını daha rahat uygulayabilcek. oly senesini hatırlıyorum da karşısındakini denize döken bi azman vardı sahada.

kısa konusuna gelince de kısa zaman zarfında iyi oyuncu bulmak çok zor. bo'yu kimse suçlamasın bence. adam iki kez f4 yaptı yanlış hatılamıyorsam. ama oynadığı takımlarda kurgu farklıydı. bence burda temel sıkıntı bo'nun yanında tamamlayıcı oyuncu konusu. kaukenas ve zizis vardı siena da bu işi yapan 1-2 oynayabilen p&r oynayabilen. emir bunu yapmaya çalışsa da bu yükü kaldıramıyor. düşünülen çek oyuncuyu milli takımda bize karşı seyretmiştim. sert bir oyuncu faydalı olabilir ama onda da dış şut sıkıntısı var sanırım. bence illaki biri alınacaksa avrupa şampiyonasında harika oynayan zizis derim ben. verilecek para boşa gitmez bence. seneye de kullanılır hem
Aramiza Hosgeldiniz.Hayirli olsun :))

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #1082 : 11 Ocak 2014, 16:01:23 »
Haydaaaaa iskender bu nerden çıktı yavrum ?  ;)
Eğer şu twitter duyumcuları mevzusu ise mesele bu forumda ki hiçbir üyeye edilmiş bir laf değildir.
Benim hatam olmuş aslında barış ile olan bir özel mevzuyu buraya yazdim herkes bilmediği için yanlış anlaşılma olmuş.
Sen keşke duyum ver güzel kardeşim  , ister çıksın ister çıkmasın ne olacak. Adı üzerinde duyum yahu.
Benim laf ettiğim duyum mevzuları üzerinden insanlar ile dalga geçen gerçek olmayan twitter hesaplarına :(
Kleiza ya..... sana birşey olmasin iskender
Tekrar yanlış anlaşılma için Özur. 8)

hangi olay eğer bi yanlış anlamaya sebep olduysam birini üzdüysem ben özür dilerim :(
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1083 : 11 Ocak 2014, 16:33:47 »
Sıkıntı yok barış
Yazismanin ufak sıkıntıları
İskender ile telefonda sohbet ettik.
Burayı sahiplenen dostlar gördükçe keyfimiz artıyor ne yalan söyleyim.
Tekrar soyleyim
Buraya  yazan ,sahip çıkan, dikkat eden  ve gerekince Özür dilemekten cekinmeyen tüm dostlara teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2014, 16:34:49 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #1084 : 11 Ocak 2014, 16:36:25 »
Sıkıntı yok barış
Yazismanin ufak sıkıntıları
İskender ile telefonda sohbet ettik.
Burayı sahiplenen dostlar gördükçe keyfimiz artıyor ne yalan söyleyim.
Tekrar soyleyim
Buraya  yazan ,sahip çıkan, dikkat eden  ve gerekince Özür dilemekten cekinmeyen tüm dostlara teşekkür ederim.
asıl böyle bi imkan sağladaığınız için kendi adıma ben teşekkür ederim abi
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1085 : 12 Ocak 2014, 14:05:41 »
Hido'nun Clippers işi olmayacak gibi...Bize gelir mi acaba

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #1086 : 12 Ocak 2014, 14:11:56 »
Hido, Clippers'dan kontrat alamazsa başka takımdan alır. Ayrıca o iş kesin değil Clippers Bynum'ı bekliyor.

Ayrıca gelmezsin..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
« Yanıtla #1087 : 13 Ocak 2014, 18:42:31 »
Derin ve uluslararası ilişkileriyle meşhur sevgili Cem Ağrak kardeşim :) Yok mu transferlerden haber. Kuruduk burada yahu
Kuşandık sarı laciyi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1088 : 13 Ocak 2014, 18:53:25 »
Derin ve uluslararası ilişkileriyle meşhur sevgili Cem Ağrak kardeşim :) Yok mu transferlerden haber. Kuruduk burada yahu
ahaha estafirullah değerli uğur dostum 8)
3 gündür gribin etkisindeyim kendime faydam yok ki size olsun :)
acele etme yahu 5 hafta daha vakit var , oyuncu bakılıyormuş diye duydum

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1089 : 14 Ocak 2014, 00:07:40 »
İspanya ligi ekiplerinden Bilbao BAsket sanırım maddi kriz sebebiyle bazı oyuncuları satabileceklerini açıklamış

@dr_tylerr kardeşim ile baktık iş çıkacak adam varmı diye ama kadroları çok zayıflamış ,
biraz zorladık olsa olsa Bertans olur , o da ne kadar olur bilemiyorum

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1090 : 14 Ocak 2014, 00:16:07 »
Kısa vadede onlarda iş yapacak tek adam Raul Lopez Cem Abi. Maç sonlarını genelde çok iyi oynuyor.

Bertans da fena oyuncu değil. Ama daha çok şutör oynuyor. Kendi şutunu yaratan bir oyuncu değil. Melih'ten pek bir artısı yok yani :)
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2014, 00:18:10 Gönderen: Kalathi kai faul »

Çevrimdışı dr_tylerr

• Üye
  • Yer: Ankara
  • Kaptan orta kapı
« Yanıtla #1091 : 14 Ocak 2014, 00:19:35 »
http://www.diariodesevilla.es/article/cajasol/1681919/cantos/por/satoransky.html bu ve http://planetacb.com/2014/01/08/el-fenerbahce-de-obradovic-viene-a-por-satoransky/ bu sitede satoranskyı bize yazmışlar sabahtan beri cirit atmadiğim ispanyol sitesi kalmadı hatta bilbao'nun mali tablosuna bile ulaştım diyebirim:)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1092 : 14 Ocak 2014, 00:21:15 »
Kısa vadede onlarda iş yapacak tek adam Raul Lopez Cem Abi. Maç sonlarını genelde çok iyi oynuyor.

Bertans da fena oyuncu değil. Ama daha çok şutör oynuyor. Kendi şutunu yaratan bir oyuncu değil. Melih'ten pek bir artısı yok yani :)
bilbao dan kısaca ekmek çıkmaz yusuf :)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #1093 : 14 Ocak 2014, 00:44:10 »
Cem Ağrak bir iki seneye menajer olur. Ona kısaca %5 cem deriz;)))
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1094 : 14 Ocak 2014, 00:50:51 »
Cem Ağrak bir iki seneye menajer olur. Ona kısaca %5 cem deriz;)))

bizden geçti be okanım , bi 6 7 yaş genç ve bekar olsam bak o zaman % 10 bile olurdum ahahah