tüm parkedefener ekibine ii bayramlar diyerek hayırlı bir günde foruma giriş yapayım dedimmm
bir süredir forumu takip ediyorum farkettim ki burada baya bilgili insanlar var zaten bazılarınızı twitterdan da takip ediyorum

etrafımda pek basketbol konusabilecegim ilgili bilgili insan yoktu burası bana çok ii geldi
neyse laklakı bırakayım da kendi capımda birkac yorum yapayım burda konusulan ana konular hakkında yapılan transferler ii gibi gerci yine gecen seneki gibi pg-c biraz idareten oldu gibi ama sanırım baska sansımız yoktu... ben de kenana sonuna kadar güvenenlerdenimm umarım kendisinin sakatlıkla ilgili problemi yoktur tam seviyede baslar lige

ben bojanın gidişiyle oraya ii savunmacı sf-pf karışımı bir oyuncu alsak 7. yabancımız olsa vidmarda her haliyle 8. yabancımız olsa eldeki türklerle bence baya ii takımız yaa!! değil miyiz kii??!!

burdaki bilgili kulagı kesik abilere de bir sorum var.. kendimce alınsın istedigim sf-pf (sadece sfde oynasa olurr

) tarzı oyunculara verebileceginiz isimler var mı hani alınsa ii olur ihtimal de yok değil diyebileceginiz?? sorum biraz komplike oldu sanki ama

ilk iletim mazur görünn